Hoofd- Cosmetologie

Mijt Demodex die genas?

En de dokter vertelde me dat het niet "genezen" kan worden, dat exacerbaties kunnen worden gestopt.

Persoonlijk helpt zwavelteerzalf + Lorinden S mij erg

om te delen met vrienden

Beroemdheden in trend

Eva.Ru

Onze site maakt gebruik van cookies om de ervaring en de prestaties van de site te verbeteren. Het uitschakelen van cookies kan leiden tot problemen met de website. Door verder te bladeren op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Doorzichtig

Is het realistisch om demodicose te genezen - beoordelingen van degenen die het zelf hebben meegemaakt?

Verhalen van mensen die van een onaangename ziekte af zijn

Hallo lieve lezers! Vandaag zullen we het hebben over één ziekte, die niet gemakkelijk te verwijderen is. U zult ontdekken wat het gevaar van Demodex is, we zullen ook beoordelingen geven over wie genezen is in het artikel.

Een beetje over de ziekte zelf

Demodecose is een ziekte die wordt veroorzaakt door de microscopisch kleine acnemijt (Demodex brevis). Het micro-organisme heeft een grootte van 0,2-0,5 mm, parasiteert de huid van de oogleden, wenkbrauwen, gezicht, voorhoofd, nasolabiale driehoek, kin, oren en kan ook op de borst, schouders of rug verschijnen.

De teek voedt zich met talg en veroorzaakt ontstekingsprocessen met als resultaat zijn vitale activiteit. Tegelijkertijd krijgt de huid een aardachtig grijze tint, wordt bedekt met cyanotische ontstoken huiduitslag, zwelt op. De diagnose wordt gesteld op basis van een microscopisch onderzoek van het biomateriaal - wimpers, schrapen van het huidepitheel, huidintegumentair haar. De ziekte is chronisch met frequente exacerbaties en remissies.

Meer dan 90% van de mensen zijn drager van demodicose, maar het vermenigvuldigt zich intensief en veroorzaakt problemen, het is alleen in geval van verstoring van het maagdarmkanaal of onjuist metabolisme, verzwakte immuniteit, op oudere leeftijd, evenals bij mensen die vatbaar zijn voor trichomoniasis.

Demodex wordt behandeld met langdurige therapeutische antiparasitaire kuren en er worden ook medicijnen "Tinidazol" of "Metronidazol" gebruikt.

Over hoe realistisch het is om de ziekte te verslaan en de feedback van degenen die van deze ziekte zijn hersteld, zullen een compleet beeld creëren om deze situatie te begrijpen. Nu zullen we enkele interessante levensverhalen geven.

Herziening van een meisje uit Perm

Julia, 36 jaar oud, een inwoner van Perm: “Aangezien ik zelf al vele jaren last heb van demodex, wil ik mijn zaak vertellen zodat iemand zichzelf kan helpen door mijn voorbeeld te gebruiken. Mijn ziekte verspreidde zich over mijn hele gezicht, zelfs de randen van de oogleden waren door deze mijt beschadigd en de wimpers vielen bijna uit. Ik wendde me tot dermatologen, veranderde drie artsen tijdens mijn ziekte, bestudeerde informatie over behandeling op internet - ik gebruikte een apotheek "chatterbox", dronk vitaminepillen "Hepa-Mertz", dronk een kuur met "Metronidazol".

Er waren verbeteringen, maar voor een korte periode, en dan, in de regel, in het laagseizoen, keerde alles terug naar normaal. Toen kreeg ik het advies mijn immuniteit te versterken. Elke ochtend begin ik met het nemen van een rozenbottelafkooksel, dat 's avonds in een thermoskan wordt gegoten. Ik drink drie keer per dag een half glas en zet elke dag een nieuwe portie. Dus het werd een gewoonte en iedereen begon op te merken dat de huid van mijn gezicht er gezond uit begon te zien, en mijn gezondheid en algemene toon verbeterden aanzienlijk.

De huid, inclusief de oogleden, werd tijdens de behandeling afgeveegd met een alcoholoplossing van salicylzuur. Tijdens dergelijke procedures merkte ik ernstige peeling op, de epidermis leek in lagen af ​​te pellen en er zat een roze frisse huid onder. Na behandeling met alcohol smeerde ze de huid voorzichtig in met theeboomolie, zodat deze niet in de ogen kwam.

Na verloop van tijd werden de cyanotische vlekken steeds minder uitgesproken, de ontsteking nam af. Mijn wimpers begonnen weer te groeien. Ik geloof dat ik demodicose alleen genas vanwege het feit dat ik mijn immuniteit heb hersteld en, natuurlijk, theeboomolie heeft me veel geholpen. Nu gebruik ik het de hele tijd, voor profylaxe, hoewel ik al meer dan een jaar geen verergering van de ziekte heb gehad. "

De geschiedenis van een inwoner van Saransk

Evgeniy, 45 jaar oud, inwoner van Saransk: “Ik heb 7 jaar geleden Demodecose ontwikkeld, toen de huid op mijn schouders en rug bedekt begon te raken met een groot aantal etterende uitbarstingen. Geen enkele ontstekingsremmende zalf heeft me toen veel geholpen - een kleine verbetering en weer begon alles opnieuw.

Ik wendde me tot een dermatoloog, ze schreven me een reeks onderzoeken voor, waarna bleek dat de oorzaak van mijn probleem een ​​teek was. De dokter stond op een volledig onderzoek van het lichaam, daarna wilde ik het niet echt ondergaan, maar zoals later bleek - tevergeefs. Ik bleek ernstige problemen te hebben met het functioneren van mijn maag en darmen. Ik ben uitgebreid behandeld, door een gastro-enteroloog en een dermatoloog. Om het werk van het maagdarmkanaal te verbeteren, kreeg ik naast de behandeling het advies om een ​​yoghurtmaker en levende zuurdesem te kopen.

Nu heeft ons hele gezin elke ochtend verse, levende yoghurt op een lege maag. Spijsverteringsproblemen maakten me niet meer druk. Bovendien begon ik op te merken dat de huid op de schouders en rug begon te verdwijnen. Nieuwe abcessen begonnen veel minder te verschijnen en de bestaande begonnen af ​​te nemen. Tijdens de behandeling kreeg ik twee keer elektroforese kuren voorgeschreven. Vanaf de eerste keer was het effect niet erg merkbaar, maar mijn behandeling ging door, maar na de tweede kuur kunnen we zeggen dat de situatie met demodex eindelijk onder controle was. Elk najaar en voorjaar krijg ik preventieve therapie voorgeschreven door een gastro-enteroloog, soms ga ik zelfs naar een sanatorium, en ik bezoek ook nog steeds een dermatoloog.

Verergeringen storen me niet meer, maar ik stop niet met het nemen van yoghurt in de ochtend. Ik raad iedereen die lange tijd niet met een teek kan omgaan, aan om de reden te begrijpen voor wat er mis is in je lichaam, om het te elimineren, dan kan demodicose worden overwonnen, of in ieder geval onder controle houden. "

Moskovieten recensie

Olga, 28 jaar oud, inwoner van Moskou: “Het is 4 jaar geleden dat de Demodex-mijt in mij werd gevonden. Er zijn verschillende therapieën geprobeerd, maar met wisselend succes. Toen werd ik behandeld in ons Instituut voor Immunologie, dat zich aan de Kashirskoye-snelweg bevindt. Daar kreeg ik druppelaars met Metronidazol, behandelde mijn gezicht met het medicijn Spregal, dat wordt gebruikt om schurft te behandelen.

Daarna, gedurende een lange tijd, ongeveer twee maanden, werd voorgeschreven om driemaal daags "Metronidazol" in tabletten in te nemen. Het bleek dat ik naast demodicose ook helminthische invasie en gastritis had met actieve Helicobacter pylori. Piperazine, De-Nol en Unidox hebben me geholpen om met dit ongeluk om te gaan. Waarschijnlijk heeft ze haar gezicht een half jaar lang ingesmeerd met Rosex-zalf, die dezelfde "Metronidazol" bevat..

Na zo'n serieus complex liet de teek me met rust. Ik weet niet of hij voor altijd verdwenen is, maar ik herinner me hem al anderhalf jaar niet meer. Het enige is dat waar er brandpunten waren van demodicose met cyanotische vlekken, nu roodheid overblijft, ze zijn vooral zichtbaar tijdens het wassen, maar dan gaan ze vanzelf weg.

Ik moest alle cosmetica die ik eerder gebruikte weggooien. Zelfs make-upborstels gingen naar de vuilnisbelt. Ik moest alles weer kopen. Maar het is beter om er geen spijt van te hebben, want de prijs van het probleem is mijn gezondheid. "

Ondanks het feit dat Demodex een chronische aandoening is, kan tekenactiviteit toch tot een minimum worden beperkt. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is een sterke immuniteit en een gezonde spijsvertering..

Probeer stress en overwerk te vermijden, let op de problemen van uw lichaam - dan heeft u alle kans om met elke ziekte om te gaan.

En we nemen geen afscheid. Abonneer u op blogupdates en blijf op de hoogte van alle behandelingen voor ontstekingen. Tot ziens!

Helpen!! Demodex!

BerichtSchrijver
Kleine eekhoorn schreef:
Ik weet niet wat ik had, op dat moment kwam ik een artikel tegen over demodicose in een tijdschrift waarin vergelijkbare symptomen werden beschreven. Eerst verschenen bellen van 1 mm, met verschillende brandpunten, daarna nam hun aantal toe. Er was geen jeuk, de huidskleur veranderde niet. Het artikel beval de gebruikelijke zwavelzalf voor behandeling aan. Het hielp me, ik kocht het bij de apotheek. De eerste keer dat ik het 's nachts smeerde, werd de huid rood, maar tegen de ochtend was de roodheid verdwenen. Binnen een paar dagen ging alles voorbij, hoewel deze bellen meer dan een maand vasthielden en groeiden, niets anders nam ze op. En dokters kunnen het niet helpen?

Bedankt voor de info! Onze doktoren zijn zodanig dat de redding van verdrinkende mensen het werk is van de verdrinkers zelf.

Zamorochennaya schreef:
Onze doktoren zijn zodanig dat de redding van verdrinkende mensen het werk is van de verdrinkers zelf.

Ja, er zijn allerlei soorten doktoren! Mijn vriendin heeft rode vlekken in haar nek. Ik ging naar een betaalde polikliniek, onderzocht en liet daar enkele duizenden achter. Nutteloos. Met tegenzin ging ik naar de dermatovenerologische apotheek. De dokter keek haar aan en zei: "Je hebt een schimmel. Koop zalf bij onze kiosk." En deze zalf kostte 8 roebel! Na een paar dagen was alles weg.

Lada, bedankt voor het advies!

Kleine eekhoorn schreef:
liet daar enkele duizenden achter

Kleine eekhoorn schreef:
En deze zalf kostte 8 roebel
Lu4ezara schrijft:
Ik probeer nu ook benzylbenzoaat. Ik zie het resultaat nog niet. maar het bakt, infectie. misschien zijn deze teken daar net zo hard

Ja, stel je voor dat ze levend branden (zoals in de hel)
Lu4ezara schrijft:
Ik denk gewoon niet dat het beter is geworden. nog erger. maar ik smeer pas de derde dag.

Ik merkte ook niet meteen het resultaat, drie dagen is een korte tijd. Het lijkt mij dat ze me vertelden dat de duur van de behandeling met benzylbenzoaat 21 dagen is, niet meer. En je past al het andere toe. Wat heeft de dokter u in het algemeen geadviseerd?.

Ik groef op mijn computer en vond dergelijke informatie, misschien komt iemand van pas: neem 33% zwavelzuurzalf voor schurft, giet er 5 gram in. teer, meng en wrijf het lichaam 's nachts 2-3 keer met deze zalf. Was gewoon niet terwijl u wordt behandeld en slaap in een shirt met lange mouwen. Dit is een recept voor het lichaam.
En voor het gezicht is het recept als volgt: stoom het gezicht en wrijf het dan in pure berkenteer. Na 2-3 keer neemt de ziekte af.
Teer en zwavelzuurzalf worden in de apotheek verkocht.

Over het algemeen worden folkremedies voor het bestrijden van demodicose gereduceerd tot het etsen met streptocide, zwavelzuurzalf, teer.
De meest populaire remedie is streptocide. Voor de behandeling van demodicose zijn twee pakken streptocide voldoende. Neem voor de procedure twee tabletten, vermalen tot poeder. Eerst wordt de huid gestoomd. Hiervoor is wassen met heet water voldoende, hoewel een stoombad effectiever is (wanneer het gezicht boven een bak met kokend water wordt gehouden). Vervolgens wordt streptocidepoeder op de gestoomde huid aangebracht, waarbij het medicijn bijzonder voorzichtig op de plaatsen van roodheid en peeling wordt gewreven.
De procedure voor het wrijven van streptocide wordt aanbevolen voordat u naar bed gaat. Voor de behandeling van demodicose zijn 3-5 sessies voldoende. In het geval dat streptocide niet helpt, is het de moeite waard om contact op te nemen met een dermatoloog: misschien is dit geen demodicose.
Als streptocide alle problemen die verband houden met demodicose volledig heeft geëlimineerd, denk dan niet dat er geen reden meer is tot bezorgdheid. De probleemhuid bleef immers nog steeds problematisch en de lage immuniteit steeg niet tot het optimale niveau. En daarom is constante preventie nodig: regelmatig wassen met teerzeep, wrijven met drievoudige eau de cologne en salicylalcohol. Als de symptomen van de ziekte terugkeren, moet u zich onmiddellijk aan streptocide herinneren.

Ik las ook dat er soms Xin Fumanling-crème wordt voorgeschreven voor de behandeling van Demodex. Het veroorzaakt een versnelde ontstekingsreactie. De crème is er als katalysator voor. Dit eerste behandelingsproces herinnert veel aan bekende behandelingen zoals benzylbenzoaat. Maar in tegenstelling tot hen doodt de crème niet alleen effectief de teek, maar herstelt vervolgens ook de huid, verandert de chemische samenstelling van talg, normaliseert de poriën en vermindert ook het risico op herinfectie. Als deze crème in uw regio wordt verkocht, vraag het dan.

En een paar meer algemene tips:
• Bescherm uw gezicht tegen zonlicht. Zonnebrandcrème is vereist, SPF moet minimaal 30 zijn.
• Beperk alcohol, pittig, gekruid en vet voedsel.
• Gebruik geen cosmetica die alcohol of irriterende stoffen op uw gezicht bevatten.
• Voorkom dat u haarlak op uw gezicht krijgt.
Eet elke ochtend een appel en drink een glas kefir, er zal geen constipatie zijn en gunstige bacteriën zullen zich in het lichaam nestelen - vijanden van teken.

DEMODEKOSE

Het hangt ervan af wat voor soort prater met trichopolum. Als er alleen Trichopolum (of Metronidazol "- wat hetzelfde is) is, dan is dit niet genoeg. Ik zou deze compositie aanbevelen:


koop in de apotheek 2 flessen (elk 40 ml) 2% salicylalcohol, een pakket ampullen met 1% dioxidine-oplossing (amp. 10,0 elk), een fles Dimexide en een pakket metronidazol-tabletten (dit is hetzelfde Trichopolum, maar extern). Open alle ampullen met dioxidine, meng het met het volledige volume vet. alcohol, voeg 1 tafel toe. lepel Dimexidum en 4 tafel. eetlepels gekookt water. Plet vervolgens 3 tabletten metronidazol, voeg toe aan de oplossing en schud tot maximale oplossing.


Veeg 2 keer per dag schoon (alle gebieden waar huiduitslag optreedt). Demodex is geen infectie voor ons lichaam - het is een saprofiet van onze huid die er NORMAAL in voorkomt (en het lichaam bestrijdt het niet). Maar wanneer het in een parasitaire vorm verandert, moet het worden uitgeroeid. De behandeling is lang (vanwege het bovenstaande). En je moet jezelf wassen niet met kraan, maar met mineraalwater in flessen (alleen natuurlijk, niet kunstmatig gemineraliseerd)... Als je nog vragen hebt, schrijf dan naar [email protected]


consultaties per e-mail mail, individuele productie van medicinale zalven en lotions


Tel. 8 (495) 680-64-40

bende. 8 (906) 615-23-23


(bellen van 9.00 tot 11.00 uur 's ochtends en van 18.00 tot 20.00 uur' s avonds


e-mail: [email protected]


Site voor recensies: https://prodoctorov.ru/moskva/vrach/130209-chernyavskiy/#otzivi

Opgelet, ik beantwoord geen vragen
Hoe te behandelen (een recept uitschrijven, een behandeling voorschrijven, enz.) Een behandeling voorschrijven bij verstek kan de patiënt schaden en is wettelijk onwettig. Diagnose op basis van foto's Diagnose op basis van foto's kan alleen worden gedaan door helderzienden, van wie ik niet behoor. In sommige gevallen kan een foto van hoge kwaliteit alleen een diagnose suggereren, die moet worden bevestigd (verduidelijkt) tijdens een persoonlijke afspraak met een arts. Ik beantwoord geen vragen in persoonlijke berichten. In uitzonderlijke gevallen is correspondentie mogelijk tegen betaling. Ontvangst in Rostov aan de Don

344023, Rostov aan de Don, Lenin Ave., 251 Routebeschrijvingen
tel. +7 (903) 406-40-89, +7 (928) 121-89-41


Mijn sites

Dermatoloog-venereoloog in Rostov aan de Don www.agapovmd.ru

Informatie over genitale infecties www.venuro.ru
Forum geslachts- en huidziekten www.venderm.ru
Informatie over ureaplasma en mycoplasma's www.ureaplasma.info

PANIGRIBKO SERGEY LEONIDOVICH

overleg met een bezoek aan het huis in Kovrov

Tel:

(8) 910176 11
80; (8) 905614 88 12

In privéberichten (betaald)

e-mail: [email protected] (betaald)

skype: oktan-251 (betaald)

Nou, zoals mij is verteld, heeft teerzeep een negatieve invloed op de huid in termen van het feit dat het de zuur-base-balans schendt
Over de metrogil hebben wetenschappers trouwens bewezen dat het niet effectief is tegen een teek, het omzeilt gewoon de plaatsen die ermee zijn besmeurd, nou ja, in het algemeen is dit geen remedie ertegen


over zwavel, heb ik nog niet eens gehoord, vertel ons meer..


Ik heb een babbelbox met trichopolum en salicylalcohol, ik drink antibiotica, het eten is hetzelfde als dat van jou
bij voorbaat dank voor uw antwoord Snezhana

Hallo, en ik ben voor jou, met mijn probleem!
hier zijn mijn foto's:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/

demodex? rosacea? of allemaal samen?

Help de senior arts wat hij moet doen!?

verslechtert de conditie van de huid: hitte-benauwdheid (of een niet-geventileerde kamer), in de winter nabij de batterij, de huid verslechtert, het wordt rood en olieachtig, opwinding. 's Morgens sta ik op met een mooi, bleek gezicht, maar overdag keert de roodheid terug en bloeien mijn wangen (( Ik kan de hitte niet goed verdragen, maar de kou is ook bedrieglijk - eerst kalmeert de huid, maar in een warme kamer wordt de reactie soms intenser (in de winter) verergert de huid met: KAAS, koffie. Voor mij zijn dit twee producten waarop de huid het slechtst reageert. Waarom is dit? is het de lever die niet assimileert of wat? welk verband? Ik nog steeds, na gedronken granaatappelsap, rood worden en uitgieten, na honing, gecondenseerde melk. bovendien honing en gecondenseerde melk, niet met lepels, maar letterlijk een theelepels of twee, weggespoeld met water of thee zonder suiker. als ik een plak harde kaas eet, dan zal de schil de volgende dag vettig zijn. Het wordt niet prettig. Maar als ik kaas eet als boterham, is het normaal) en als ik koffie drink, zoals cappuccino, latte, enz., dan heb ik puisten of hun aantal wordt toegevoegd. de huid verdraagt ​​geen crèmes of cosmetica cue, no apotheek. wordt zo prikkelbaar, zelfs meer: ​​http: //fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view/785687/? page = 0

en als het in de normale toestand is, wat voor mij min of meer wordt beschouwd, dan is de huid als volgt:
http://fotki.yandex.ru/users/miss-annaf/view
/ 785670? Pagina = 0

Ik merkte dat het vaak nodig is om iets nieuws in de verzorging te introduceren, het resultaat is normaal gedurende twee dagen, dan wordt het weer geïrriteerd. Ik zal mijn gezicht de hele dag aanbrengen, maar ik zal het de volgende dag een tweede keer aanbrengen en het effect is niet hetzelfde. huid verwerpt Ik reageer onmiddellijk.

Behandeling van demodicose, roze korstmos, eczeem, dermatitis, acne.

Navigatie menu

  • Forum
  • Deelnemers
  • reglement
  • Zoeken
  • registratie
  • Binnenkomen

Aangepaste koppelingen

  • Actieve onderwerpen

Gebruikers informatie

Ik heb demodicose genezen!

Berichten 1 tot 30 van 51

Delen12008-11-20 16:48:34

  • Auteur: hongildon
  • Nieuweling
  • Geregistreerd: 2008-01-06
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 3
  • Respecteren: [+ 0 / -0]
  • Positief: [+ 0 / -0]

Jongens, ik heb demodicose genezen! Al deze recepten die je schrijft zijn complete onzin, je behandelt het ene en overheerst het andere, allerlei soorten dysbacteriose, een afname van de immuniteit tegen het nemen van antibiotica, complete onzin. Ik was 7 jaar ziek, ik probeerde alles wat ik kon, ik at deze antibiotica met zhmen (volgens de voorschriften van artsen), met als resultaat dat ik gastritis kreeg en 65 kg begon te wegen. met een stijging van 1,84 m. Ik ging naar de wc met diarree, kreeg eendensyndroom, dit is wanneer ik at, wat en hoeveel dan ook, of ik wil gewoon naar de wc. Deze zalven zijn stinkend en nutteloos. Degenen die praten over een complexe behandeling hebben gelijk. Als je de problemen niet van binnenuit oplost, hoeven externe niet te worden aangeraakt, het zal nog erger zijn, een pozzhite gezicht, vooral voor meisjes is het niet prettig, dan is het lelijk en over het algemeen duisternis. Ik was 8 maanden bezig met mijn behandeling, in mei van dit jaar kreeg ik te horen dat ik gezond was en tot op de dag van vandaag heb ik niets. Ik heb geen enkele pil gegeten. Ik zal zeggen dat het niet meteen goedkoop is, ik heb in totaal ongeveer $ 2.500 uitgegeven. Het ziekenhuislaboratorium gelooft nog steeds niet dat ik deze teek niet heb. En waarom, ja, omdat ze de duidelijke methoden en handelingen die nodig zijn voor de behandeling niet kennen, en nog niemand is genezen, en de positieve resultaten zijn de verdienste van iedereen die van deze rotzooi af is. Het eerste dat je nodig hebt, is gezond willen zijn, erin geloven en geen seconde twijfelen, anders is alles leeg. U moet deze ziekte zelf ontdekken, hier is het internet, kijk wat het is, hoe het is, waarom. Begrijp uzelf, u zult veel interessante dingen leren, om niet te twijfelen, raadpleeg uw arts, vraag hem waarom hij deze behandeling voor u heeft gekozen, als u erachter komt, drijft u deze arts in een hoek, u hoeft alleen maar de ziekte te begrijpen. Overigens is hier niets ingewikkelds aan, zoeken, lezen, vergelijken, conclusies trekken. Begin nu van binnenuit. Je moet van hoge kwaliteit worden, gemaakt van de beste materialen, wat betekent dat je je eten uit elkaar moet halen. De mens bestaat uit wat hij eet. Je eet haring, je eet haring, je eet worst, je bent worst. We bestaan ​​uit eiwitten, vetten, koolhydraten, macro-, micro-elementen, vitamines en mineralen, aminozuren, etc. enzovoort. al deze componenten zijn verschillend en we hebben ze in verschillende hoeveelheden nodig - we moeten iemand begrijpen of vinden die u hierbij kan helpen. Dit is geen dieet, dit is een regel van goede voeding. Drink in sommige gevallen geen alcohol, je moet het vergeten totdat je beter wordt, helemaal vergeten, geen druppel, geen glas voor een vakantie is serieus! Stem dus drie maanden af ​​en doe mee. De carrosserie wordt het hele jaar door vernieuwd.
We hebben verschillende opvattingen over iets nieuws. omdat ze ook aan een mobiele telefoon gewend waren, zei iemand dat die helemaal niet nodig was. Het komt allemaal door onwetendheid.
Er zijn zogenaamde onconventionele behandelingsmethoden - dit zijn tincturen, kruiden. Hoewel ze al duizenden jaren traditioneler zijn dan pillen en al duizenden jaren traditioneler, is het tegenwoordig eenvoudiger. Voor kruiden of een recept hoef je niet naar je oma te gaan en ga je het zelf ophalen. Hele stands met biologische toevoegingen verschenen in apotheken. Ze zeggen zelfs: "Voedingssupplementen zijn geen medicijnen." Neem deel aan het reinigen van het lichaam en reinig elk orgaan. Je moet het ook uitzoeken of, nogmaals, iemand vinden die je begrijpt en je zal helpen, dit is hoe ik het deed, maar bij mij was het een beetje anders, hij vond me en vertelde me wat ik moest doen voor anderhalf jaar, en ik, net als iedereen, totdat hij drukte en prik niet in je neus. De persoon moet ook worden gevoed, maar niet om te verbranden met zalven van de apotheek, maar om je cellen te voeden. Hiervoor zijn er speciale maskers, wasbeurten, doekjes, maar in ieder geval niet met alcohol. Dit alles wordt hardnekkig en uitvoerig behandeld en het is niet zo moeilijk, alleen lang. Het laatste programma is bloedzuivering, plasmaforese genaamd, dit is wanneer ongeveer een halve liter bloed van u wordt afgenomen en het plasma waarin alle vervelende dingen zich bevinden, wordt gescheiden op een speciaal apparaat, en het gezuiverde bloed wordt door een druppelaar in een ader gegoten. Ook geen goedkope procedure, maar het werkt! En als de behandeling resultaten en vreugde oplevert, is het over het algemeen een sensatie. Stel je voor: heerlijk eten, want iemand heeft je geleerd om goed te eten, je ouders, op de kleuterschool, op school, in het instituut, maar wat voor soort fastfood, geurige voedzame maskers, en niet maar een soort waarvan het gezicht eraf valt of de zalf van de putjes is meestal afkomstig van niet het type demodex. Nu ben ik gezond en mijn humeur stijgt zodra ik in de spiegel kijk. Lichamelijk gezond betekent gezond en geestelijk, maar daar werkt het hoofd ook beter in het bedrijfsleven! Jongens, je kunt me schrijven in mijn mailbox [email protected] als je vragen hebt, ik zal proberen te antwoorden indien mogelijk, je kunt me schrijven in klasgenoten, mijn naam is Sergey Glushko, Gorlovka, Oekraïne. Allemaal veel geluk en een goede gezondheid!

Deel 22008-11-25 08:28:43

  • Auteur: Kira
  • Moderator
  • Geregistreerd: 2008-05-12
  • Uitnodigingen: 0
  • Berichten: 509
  • Respecteren: [+ 14 / -0]
  • Positief: [+ 4 / -3]

Al deze recepten die je schrijft zijn complete onzin, je geneest het ene en overheerst het andere, allerlei soorten dysbacteriose, verminderde immuniteit tegen het nemen van antibiotica, complete onzin.

Nou, als je zo slim bent, deel het dan misschien, vertel ons hoe je bent genezen of is het een handelsgeheim (tegen betaling?)

Je moet van hoge kwaliteit worden, gemaakt van de beste materialen, wat betekent dat je je eten uit elkaar moet halen. Een persoon bestaat uit wat hij eet.

Ik ben het hiermee eens, maar feit is dat velen door ziekte (waaronder ikzelf) al constant aan het diëten zijn en een gezonde levensstijl volgen (niet roken, niet drinken, etc.) maar om de een of andere reden nog steeds niet genezen.

Demodex beoordeelt wie is genezen

In dit gedeelte van de site publiceren we echte verhalen van mensen die vochten met een of ander succes met demodicose en een positieve of negatieve ervaring opdeden. Als je iets te delen hebt, of als je opmerkingen hebt gemaakt over de Demodex-kwestie, vertel ons dan je eigen verhaal en we zullen het hier samen met de rest posten..

Foto's voor en na behandeling

Kan demodicose worden genezen? Ja. Nu weet ik het zeker!

Er is veel geschreven over de behandeling van demodicose, iedereen schrijft zijn eigen behandeling voor, die uiteindelijk nergens toe leidt. Ik zal je vertellen hoe ik demodicose bij mezelf genas, ik denk dat deze behandeling alle anderen zal helpen..

Toen ik in mijn jeugd acne kreeg, vernietigde het mijn zelfrespect. Ik was op zoek naar manieren om demodicose te genezen op de forums van echte mensen die zelf genezen waren van een teek. En dus vond ik de enige remedie die eindelijk mijn gezicht volledig opruimde. Nu wil ik andere mensen helpen, mijn mening geven over het complex van demodicose en laten zien dat er hoop is!

Foto's voor en na behandeling

We moeten niet vechten met symptomen, maar met de demodex-mijt!

Ik heb al heel lang last van mijn huid. Toen de dermatoloog me vertelde dat ik rosacea had, moest ik het antibioticum tetracycline een aantal jaren gebruiken om mijn symptomen onder controle te houden. Ik haatte hem omdat ik maagproblemen had, chronische spruw. Nadat ik dieper in het probleem had gedoken, besloot ik de oorzaak van rosacea te achterhalen, een analyse door te geven aan de Demodex-mijt op mijn gezicht in Invitro, en het bleek dat ik het heb! En ik realiseerde me dat rosacea slechts een symptoom is van demodicose in het gezicht!

Voor en na behandeling

Demodex-gezichtsmijt op de kin: het was het geval

Ik werd voor het eerst gediagnosticeerd met Demodex-gezichtsmijt op 35-jarige leeftijd. Ik had een heel moeilijk geval, vooral sterk woedende demodicose op de kin.

Zwavelpoeder voor demodicose

Mijn mening over de werking van zwavelzuurzalf bij demodicose

Recensies van zwavelzuurzalf met demodicose zeggen dat het nuttig is. Maar in dit geval wordt zwavel gemengd met chemicaliën en bovendien droogt de externe zwavelzalf van Demodex de huid uit en veroorzaakt irritatie. Ik geloof dat zwavel met een demodex-onderhuidmijt nuttiger is om oraal in te nemen!

De oorzaak van demodicose op de neus

Een onverwachte oorzaak van Demodex

Na veel tests en analyses te hebben doorlopen, lijkt het erop dat ik nu pas ben begonnen te begrijpen wat het begin van demodicose in mijn specifieke geval veroorzaakte. De ziekte heeft zich de afgelopen 2-3 jaar actief bij mij ontwikkeld. Ik ben 47 jaar oud en ik ben erg in de war over de conditie van mijn huid. Mijn recensie van Metrogyl-gel voor demodicose is, net als veel andere geneesmiddelen, helaas niet bemoedigend.

Foto's voor en na behandeling

Demodex verwijderen zonder voor advertenties te vallen

Als iemand die een paar keer wordt verbrand door geadverteerde "fenomenale" producten te kopen om voor altijd van Demodex af te komen, en als iemand die niet van gedachten verandert, voel ik me genoodzaakt om deze recensie over Demodex te schrijven. Mijn man had een vreselijke Demodectische schurft op zijn gezicht. Om van de demodex onderhuidse mijt af te komen, hebben we veel dingen geprobeerd, volgens dit schema...

Foto's voor en na therapie

Mijn ervaring met het gebruik van metronidazol-tabletten voor demodicose

Nadat hij een onverbiddelijk vonnis had uitgesproken - "Demodex", schreef de dokter me een recept en een behandeling voor Demodecose met metronidazol en zwavelzuurzalf. Zoals ik later in de recensies over Trichopolum van demodicose las (dit is een analoog van het medicijn, alleen duurder), is metronidazol een vrij typisch en algemeen recept, denk ik, vanwege de beschikbaarheid en de lage prijs. Nadat ik verschillende verpakkingen metronidazol (250 mg) met elk negentien littekens had gekocht, begon ik het ijverig bij de maaltijd in te nemen.

Foto's voor en na behandeling

Lange geschiedenis van behandeling van huiddemodicose met een goed einde

Het begon allemaal op 14-jarige leeftijd en op 20-jarige leeftijd werd alles erg slecht met het gezicht. Op dat moment slaagde ik voor de analyse voor demodex, onderging ik een echografie van de galblaas, baarmoeder, enz.; hormoontest, glasvezel gastroduodenoscopie. Uit dit alles leerde ik dat ik geen problemen heb met hormonen, met de baarmoeder, het spijsverteringssysteem is in orde, maar Demodex werd bevestigd. Als behandeling voor demodicose van de huid van het gezicht gebruikte ik zwavel intern en extern, maar werd al snel teleurgesteld. Mijn recensie van de Yam-zalf voor demodicose is ook negatief, alleen de huid was verbrand. Ik begon de anticonceptiepillen Diane-35 doorlopend te gebruiken, die de symptomen konden verbeteren, hoewel niet volledig, maar dit beviel me min of meer. Ik begreep dat de behandeling van demodex van de gezichtshuid nog niet voorbij is, en dit is slechts een tijdelijke oplossing.

Voor en na behandeling

Geneesmiddelen voor demodicose: op mijzelf getest

Een lijst met medicijnen voor de behandeling van demodex en acne, die ik met wisselend succes op mezelf heb getest:

  • Azelaïnezuur (Skinoren-gel, crème) - niet effectief. Het is irriterend en helpt niet helemaal. Vergelijkbaar met dit is mijn recensie van Rosamet tegen demodicose. Dit medicijn wordt gebruikt in combinatie met de samenstelling van erytromycine + zinkacetaat (op recept van een dermatoloog).
  • Erytromycine + zinkacetaat (Zinerit-lotion). Het maakt het alleen maar erger, het kan nauwelijks een geschikt medicijn worden genoemd voor de behandeling van demodicose.
Lees meer >>

Voor en na behandeling

Objectieve beoordeling van demodicose en behandeling bij mensen

Demodecose vergezelde me stilletjes gedurende 10 jaar van mijn leven, en voor het eerst in deze jaren zag ik in de spiegel een persoon met een absoluut gezond gezicht, en ik kan positieve feedback geven over de behandeling van demodicose van de gezichtshuid, over de middelen om het te bestrijden... Toen mijn huid werd aangevallen door ernstige cystische acne op de leeftijd van 17-18 las ik veel forums en sites over Demodex op internet, ik bestudeerde alle recensies over Spregal van Demodecosis, over Yam-zalf, streptocide en andere medicijnen. En na slechts zes maanden ging ik naar de dokter.

Demodectische ooglidaandoening

Aanbevelingen van dermatologen voor de behandeling van oogliddemodicose

Behandeling van demodicose van de oogleden bij mensen duurt 4-6 weken. Naar goeddunken van de arts wordt het volgende voorgeschreven: externe preparaten die zwavel, ichthyol of benzylbenzoaat bevatten, 1% permethrin of amitrazol, 1% lindaan, crotamiton 10%, 1% metronidazol. Goede resultaten worden verkregen met het gebruik van zalf of gel 2% metronidazol. Het netwerk heeft goede recensies gepubliceerd over Blefarogel 2 van demodicosis.

Foto's voor en na behandeling

Hoe demodicose te behandelen: mijn methoden

Ik heb demodicose twee keer behandeld. De eerste keer was succesvol, maar na vijf jaar liet de ziekte zich weer voelen en werkte de eerder gebruikte strategie om de een of andere reden niet meer, ik moest iets nieuws proberen. Voor de volledigheid beschrijf ik beide methoden voor het behandelen van de demodex-teek.

Foto: demodicose al eeuwen

Demodecose van de oogleden is een moeilijk te herkennen ziekte

Enkele jaren geleden kwam ik een ziekte van demodicose van de oogleden tegen (de foto aan de linkerkant zal mijn toestand op dat moment duidelijk beschrijven). Ik had al drie jaar last van symptomen en de doktoren konden nog steeds niet de juiste diagnose stellen. Ze schreven het ofwel toe aan leeftijdsgebonden ontstekingen, ofwel aan allergieën, of aan conjunctivitis, en de behandeling was allesbehalve effectief. Toen ik al helemaal wanhopig was, kreeg ik het advies om contact op te nemen met de spoorwegkliniek in het centrum van de stad. Ik verspilde geen tijd en de volgende dag ging ik naar een oogarts. Ze zei dat er een vermoeden bestaat van demodex-oogleden, dat wil zeggen dat de randen van de wimpers kunnen worden bewoond door microscopisch kleine mijten. De dokter nam een ​​paar trilhaartjes van mij en ging met hen mee naar het laboratorium. Ze vonden zelfs een demodex-mijt op de oogleden. Vanaf dat moment begon mijn verlossing.

Foto's voor en na behandeling

Complexe behandeling van demodex op het gezicht

Bij een effectieve behandeling van een demodectisch gezicht moeten de inspanningen enerzijds gericht zijn op het onderdrukken van de demodexmijt en anderzijds op het versterken van de afweer van het lichaam. De officiële geneeskunde gebruikt hiervoor zalven op basis van zwavel, evenals natriumthiosulfaat, benzylbenzoaat en andere medicijnen om de demodex-mijt op het gezicht te behandelen. Beoordelingen over benzylbenzoaat bij demodicose zijn echter meestal negatief, mensen praten over de effecten van irritatie en dunner worden van de huid.

Alternatieve behandeling van demodicose

Alternatieve behandeling van demodicose: verschillende recepten

We brengen een selectie van recepten en folkremedies voor demodicose onder uw aandacht, verzonden door verschillende lezers van de site:

  1. Een populaire folk remedie voor de behandeling van demodicose wordt bereid uit de volgende ingrediënten: 50 g vaseline, 10 g ricinusolie, 5 g salicylzuur, 4 g resorcinol. Meng alles grondig en wrijf de zalf in de door teken aangetaste gebieden 1 keer per dag, 's ochtends of' s avonds, natuurlijk - 5 weken.
  2. Een alternatieve behandeling voor onder andere Demodex omvat dagelijkse kompressen met knoflook. Schil 5-6 teentjes knoflook, maal ze tot pap, voeg 1/2 theelepel zonnebloemolie toe. Meng grondig, breng de resulterende massa aan op een tweelaagse steriele gaasflap en breng aan op de huid. Dek af met plastic aan de bovenkant en zet vast met een verband. Verwijder na een half uur het kompres met deze folk remedie voor Demodex en was de huid met warm water en teerzeep, veeg voorzichtig af met een handdoek.
  3. Recensies van de behandeling van demodicose met streptocide laten zien dat regelmatige toepassing van het poeder op de huid helpt om de manifestaties te verzwakken, maar slechts tijdelijk verschijnen de ontstekingselementen met hernieuwde kracht. De beoordelingen over Streptocide van demodicose zeggen ook dat het het beste als lotion kan worden gebruikt.
Lees meer >>

Foto's voor en na behandeling

Hoe demodex te genezen: mijn methoden

Allereerst moet u beginnen met het reinigen van het lichaam, dit is een zeer belangrijke maatregel om demodex van het gezicht te genezen. Gebruik vervolgens de methoden voor de behandeling van demodicose met behulp van magnesiumoxide, wegedoornschors en zalf Yam. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in mijn recensie van permethrinezalf voor demodicose.

Om demodicose van het gezicht bij mensen te behandelen, is een buitengewoon uithoudingsvermogen vereist, omdat dit proces pijnlijk en lang is.

Hoe ik demodicose behandelde.

Het was ongeveer 2009-2010. Het begon allemaal met puistjes op de kin, die langs de zijkanten van de nek kropen en vervolgens over het hele gezicht werden gestrooid. Vreselijke complexe, depressieve stemming. Er kwamen ook grote mee-eters voor. Ik wendde me tot de KVD, ze namen meteen een schraap, ongeveer 20 minuten later werd ik al gediagnosticeerd met demodicose. Voorgeschreven wat badyagi (van hen jeukte het gezicht sterk), een dieet. Ik ben ongeveer een jaar behandeld. Geen resultaat. Ik heb het hele internet doorzocht, ik wist alles van deze pijnlijke plek, ik las de recensies van degenen die herstelden, degenen die al jaren lijden en hopeloos vechten.

Ik ging naar een andere KVD, dezelfde diagnose. Hier schreven ze allerlei soorten zalven voor: zineriet, basijzer, skinoren, fucidine, rosamet, speciaal wasschuim, zinkzalf, zwavelzuur, teerzeep, benzylbenzoaat (die de hele nacht het gezicht verbrandde). Daarnaast zijn er ook tabletten: metronidazol, unidox-salutab. Er waren enkele merkbare verbeteringen, maar niet lang. Handen vielen, hysterie, tranen, ik had niet gehoopt dat ik van dit ongeluk zou genezen.

In het najaar van 2012 nam ik tests voor een medisch boek in een betaald medisch centrum en besloot tegelijkertijd om naar een dermatoloog te gaan. Ik bleef niet langer dan 5 minuten bij haar. Op een vel papier schreef ze een dieet, het dieet is hetzelfde als in het gratis HPC. Ik schreef een lijst met doktoren en tests voor bevalling. Gastroscopie, echografie van de buik, echografie van het bekken, bloed, hormonen, analyse voor dysbiose, voor Helicobacter pylori, misschien iets anders, ik herinner me niet veel. Ik passeerde alles in hun centrum. Als gevolg hiervan bleek dat de linker eierstok "ziek" is en iets produceert, en dit is iets dat over zichzelf schreeuwt in de vorm van "schoonheid" op mijn gezicht. Ik ben geen specialist en ik kan me de exacte diagnose niet herinneren. Ik kreeg voorbehoedsmiddelen voorgeschreven. Na een maand van inname begon acne te verdwijnen, nieuwe verschenen niet. Er waren vlekjes over, deed de chemische stof. pellen. Er zijn geen sporen. Ik zal de naam niet zeggen. Ik drink ze al 9 jaar, met onderbrekingen. Ik word niet dik, er zijn geen bijwerkingen. Een of twee puistjes kunnen opduiken na het annuleren.

Ik begrijp gewoon niet waarom er twee HPC's werden gebruikt voor demodicose.?!

Geen duplicaten gevonden

Door de activiteit van de eierstok kwam er gewoon meer vet vrij, dat de demodicose voedt.

Geen voeding - geen ontsteking

Jazeker. Het belangrijkste was de naleving van voeding.

Nou, misschien had je het, het is gewoon dat de belangrijkste reden voor acne er niet in zat.

Omdat zoals gewoonlijk niemand geïnteresseerd is

Als er een gevoel van kruipen is, is het 100% demodicose - een onderhuidse teek. Walgelijk, maar je kunt genezen. De emulsie Benzylbenzoaat heeft mij persoonlijk geholpen

Ik had benzylbenzoaatzalf. Haar gezicht brandde. Maar de emulsie was niet voorgeschreven. Het gezicht van mijn collega is altijd rood en abcessen, zegt hij, van cocktails. Maar drinkt ze nog steeds.

Heb je geschraapt? Zaten er tikken in? Dat is natuurlijk de diagnose. Het is logisch dat dermatologen helemaal niet aan de eierstokken denken..

Een andere dermatoloog gestuurd om het lichaam te onderzoeken, vonden gelukkig de reden. En zo kun je tot het einde van je leven met badyags worden behandeld

Een andere dermatoloog werd gestuurd om het lichaam te onderzoeken, wetende dat u al lang en zonder resultaat behandeld bent. Als ze eerst bij hem kwamen, had hij misschien ook zalven voorgeschreven. Bovendien is de arts in een betaald medisch centrum geïnteresseerd in meer tests en in de staat in een kleiner aantal..

En het medische boek, ik schaam me om het te vragen, deed u het voor uw werk? En waar werk je?

Ze werkte in een farmaceutisch magazijn. Ik heb daar 5 jaar niet gewerkt

Mijn ervaring in een privékliniek

Een privékliniek - we a priori geloven dat het daar duur is, maar van hoge kwaliteit en snel, de doktoren daar zijn attent, welgesteld. En nu wil ik je meer vertellen over mijn ervaring met communiceren met een privékliniek

Er zijn ongetwijfeld privéklinieken die er echt naar streven kwaliteitszorg te bieden, hun reputatie is belangrijk voor hen en ze nemen redelijkerwijs geld aan

Nog niet zo lang geleden dacht ik erover om een ​​bijbaan te zoeken. In een budgetziekenhuis werk ik op 2 tarieven, maar ik had vrije tijd en nadat ik een vacature had gevonden in een van de redelijk bekende privéklinieken in onze stad, dacht ik dat dit een heel goede optie was en ging ik op gesprek.

Ik ben van nature sceptisch, maar de eerste indruk was erg prettig. Alles is netjes, pas gerenoveerd, beleefd personeel. Ik sprak met de hoofdarts - de vooruitzichten waren gunstig. De minimumprijs voor het bezoeken van een gast (we hebben geen patiënten, maar gasten) is 1100 roebel, waarvan 20% ik. En ook voor alle manipulaties en onderzoeken. Plus een ander tarief, ongeveer 100 roebel per uur. De eerste gedachte die bij me opkwam, was dat die vrijgevigheid te wijten kan zijn aan de afwezigheid van patiënten. Maar ik besloot het te proberen.

Op de eerste werkdag was ik verbaasd. Ik ben chirurg. Wat was mijn verrassing toen ik in deze veel gepubliceerde kliniek de enige chirurg was. Bovendien moest ik bij de receptie zitten als uroloog en fleboloog. Het blijkt dat mensen die geld geven om naar een smalle specialist te gaan die afwezig is in de kliniek, toch naar de chirurg gaan, zonder er iets van te weten. Maar dit is niet het grootste probleem, de specialismen zijn gerelateerd en ik had de nodige ervaring

En, ik moet zeggen, er waren veel patiënten. Een hele menigte patiënten werd voor mij opgenomen, er was geen minuut onderbreking. Tegelijkertijd analyseerde en telde ik natuurlijk het totale bedrag dat de patiënten die bij mij kwamen, gaven. En dit bedroeg in 6 werkdagen meer dan 100 duizend roebel, en volgens mijn berekeningen had ik er minstens 20 duizend moeten ontvangen. En dus was ik nogal verrast om een ​​salaris van 3 duizend te ontvangen. Tijdens een ander gesprek met de hoofdarts bleek dat het mijn hoofdtaak was om onnodige fysiotherapieprocedures te verkopen. Van hen ontvang ik mijn percentage. Echter niet 20%, maar 4%.

En zo komen we tot de conclusie. En hij is zo: in een privékliniek, die in feite hetzelfde doet als in een openbaar ziekenhuis, krijg ik een cent, veel minder dan in een budgettaire organisatie. Patiënten geven geld af in veel grotere hoeveelheden (de prijs voor betaalde diensten in openbare ziekenhuizen is lager). De doktoren werken hetzelfde. Het personeelsverloop is enorm. En alleen de organisatie profiteert ervan. Dit is ongetwijfeld correct vanuit zakelijk oogpunt. En vanuit gezondheidsoogpunt ga ik liever naar een budgetziekenhuis. Immers, als er geen verschil is - waarom dan betalen.

Gratis medicijnen waren beter dan betaald

Aan het begin van afgelopen herfst merkte ik dat er een grote uitslag op één wang verscheen, ik dacht dat het allergisch was, maar het ging enkele maanden niet weg, maar nam alleen maar toe. Toen de hoop dat het "vanzelf voorbij zou gaan" weg was, wendde ik me tot de best betaalde polikliniek in onze stad. Daarvoor zat ik er met verschillende specialisten in, alles was op een goed niveau. Het is niet dat ik de doktoren in gewone klinieken niet geloofde, of dat er veel geld was, alleen vanwege mijn werk kon ik het me niet veroorloven om doordeweeks in de rij te zitten..

Over het algemeen maakte ik een afspraak, de dokter stelde een voorlopige diagnose (demodicose), slaagde voor de tests (samen met de afspraak van de dokter, er kwamen er 3000 uit) de diagnose werd niet bevestigd, de dokter gooide zijn handen op en 'voor het geval dat' voorgeschreven om het getroffen gebied in te smeren met zwavelzuurzalf. Het resultaat was een verspilling van veel tijd aan een nutteloze procedure, en het mocht niet baten.

Er ging weer een maand voorbij, de huidsituatie verslechterde alleen maar. Ik besloot naar een polikliniek van de staat te gaan, meer bepaald naar een dermatologische apotheek, nam een ​​dag vrij, een polis, en wendde me tot mijn verbazing - geen wachtrijen, de dokter zei ook meteen dat het hoogstwaarschijnlijk demodicose was, stuurde voor een gratis analyse (die sneller werd gedaan dan een betaalde), de diagnose - over een wonder, het werd bevestigd. Ik heb twee medicijnen voorgeschreven, één goedkoop, ongeveer 200 roebel, de tweede duurder, ongeveer 1500, + dieet, na twee weken werd een afname van de uitslag duidelijk merkbaar, twee maanden gingen voorbij - de huid was bijna helemaal schoon.

Het komt neer op. Betaald - 3300 roebel verloren (medicijnen + tests + doktersafspraak), maand, geen effect.

Gratis - 1700 roebel, de ziekte is verslagen.

Conclusie: wees niet bang om naar reguliere klinieken te gaan, er zijn nog genoeg bekwame specialisten en in sommige verspil je zelfs geen tijd in wachtrijen, zo bleek.

Over oogheelkunde.

Mijn zoon en ik zijn voor school geslaagd voor een medische commissie, een oogarts 'komt' alleen op zaterdag naar onze stad (in feite werkt ze op weekdagen in de afdeling van een lasercorrectiecentrum in onze stad), nam haar dochter mee om tegelijkertijd haar gezichtsvermogen te controleren.

Dus het gezichtsvermogen van mijn dochter bleek niet in orde te zijn (ongeveer -0,5), de dokter gaf haar visitekaartje, schreef haar mobiele telefoon en zei dat ze de behandeling alleen voorschrijft op een betaalde afspraak !! Die. een oogarts trekt eigenlijk alleen een conclusie aan gezonde kinderen en lokt kinderen met een visuele beperking naar de kliniek voor een privéafspraak.

Toen ontdekte ik, de dokter achterlatend, dat in dit centrum ALLEN een behandeling voorschrijven in de regio van 8000-9000 roebel. (pillen en druppels).

PYSY - dochter heeft een afspraak gemaakt in het regionale klinische kinderziekenhuis (gratis)

Over gynaecologen

Ik zag een golf van berichten over interessante gynaecologen, ik herinnerde me de mijne! En ik had er meer dan 10, toen stopte ik met tellen. Wat als ik zoveel geluk heb, maar zoals het gezegde luidt: "Een keer - een ongeluk, twee - een toeval, drie - een patroon."

Vanaf mijn 16e had ik last van een onregelmatige cyclus, daarom moest ik elke 3 maanden naar een gynaecoloog. Een oom (meer dan een grootvader) had 65-70 jaar de leiding over mijn site in de polikliniek van de staat. En volgens zijn instructies moest ik drie maanden lang anticonceptie (hormonale) medicijnen drinken, daarna moest alles beter worden, maar het wonder gebeurde niet. Daarom stampte ik drie maanden later weer naar mijn oom, hij beval me progesteron te spuiten en weer pillen te drinken. En ik dronk. Ik zal niet praten over hoe het me opwond. Ik zal zeggen dat ik een jaar later moe werd van deze helse carrousel en ik ging op zoek naar een verstandige dokter in betaalde klinieken. Ze hebben geen diagnoses gesteld! Van de beruchte hormonale verstoring tot eierstokkanker. En om de drie maanden werd ik op mijn beurt behandeld. Injecties, pillen, kaarsen. Uiteraard had ik voor elke behandeling tests bij elk van deze artsen (omdat "deze al oud zijn, hebben we nieuwe nodig in ons laboratorium"). Hoeveel geld er aan dit alles is besteed, kan ik me nu niet eens voorstellen.

Toen ik 18 was, bracht ik de laatste gynaecoloog op de hoogte van mijn wens om zwanger te worden, waarop ze me nors en zo arrogant antwoordden: “Schat, je bent onvruchtbaar! Kijk maar naar jezelf! Er zit teveel vuil in je, te oordelen naar je kaart, en dit is even geen grap! " Welke b & @?! Onvruchtbaar op 18? Onmiddellijk veranderde de dokter. Maar de rest begon te herhalen over deze onvruchtbaarheid. Samen met een heleboel andere onaangename ziekten.

Toen ik twintig was, realiseerde ik me plotseling dat ik geen dag zonder pillen had gezeten en stuurde alles naar de hel. Nou, zoals afgetreden. En na een half jaar kreeg ik per ongeluk (herinner je het citaat hierboven?) Een afspraak met een uitstekende dokter! Hij legde me alles uit, vertelde het me, stuurde me voor tests / echografie en wachtte binnen een week met hen op. Een week later maakte hij een laparoscopie voor me (helemaal gratis, volgens het beleid in een gewoon stadsziekenhuis), volgens de resultaten waarvan ze trouwens alle byaks van mij verwijderden, maar niets vonden van de diagnoses van de vorige 'doktoren'. En anderhalf jaar lang vergat ik wat het was om pillen in te nemen, de cyclus was hersteld. ik ben gezond!

En op 23-jarige leeftijd had ik vertraging. Voordat ik naar de gynaecoloog rende, heb ik 2 tests gedaan, bloed gedoneerd voor hCG en een echo gemaakt. Zwangerschap 6-7 weken. Ik moest naar de plaatselijke dokter in de kliniek om me te laten registreren. Gelukkig verving een meisje haar grootvader. Een beetje ouder dan ik. Dus keurde ze mijn vleesbomen goed! Hallo tante, wat voor vleesbomen? Haar hart kan niet kloppen! Ik kreeg een verwijzing naar het ziekenhuis "om de baarmoeder te verwijderen". Ik ging naar bed. Daar herinnerde mijn oudste en beste gynaecoloog die mij had geopereerd mij mij. Hij liet me niet binnen in de ziekenhuismuren en stuurde me naar huis om 'een zwangerschap te dragen'. Tante dokter wachtte tot 12 weken en zette me met ruzie toch op de kassa.

Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap schilderde ze me zowel chlamydia als pancreatitis en pyelonefritis en vele andere aandoeningen. Maar het meest interessante is dat er geen enkele analyse is toegewezen! Ik heb niet eens bloed en urine gedoneerd! Hoewel ik het natuurlijk in betaalde klinieken nam en de resultaten niet aan haar liet zien! Het blijkt dat ze het allemaal uit haar hoofd heeft gehaald en heeft geprobeerd me ervan te behandelen, waarbij ze allerlei soorten pillen voorschreef (zelfs antibiotica) die ik niet eens kocht.

Toen pakte ik gewoon mijn kaart en besloot de hele stad door te rijden, maar wel naar een ervaren dokter!

Schop niet voor fouten, schreef ik in één adem)

Alles goed! En goede doktoren!

Betaalde medicijnen, op de golf van gynaecologen (Krasnodar) of Pikabu, hebben me gered

Ik wilde dit verhaal al lang vertellen, en dat is slechts een golf van het onderwerp. Een verhaal over hoe je veel zenuwen en geld kunt verliezen.

Enkele maanden geleden ging ik sporten en ging ik op dieet, ik viel 15 kg af in twee maanden. In dezelfde periode heb ik vertraging en mijn man en ik, die zwangerschap vermoeden, schrijven me naar de dokter in een betaalde kliniek, ik zal de naam niet schrijven, zodat ik niet besluit dat dit zwarte PR is, een hint voor de lokale bevolking - de naam begint met 'B' en er zijn nog steeds zulke condooms. Er is een gynaecoloog met kort zwart haar - ga daar nooit heen.

Bij het eerste onderzoek zei de "dokter" dat ik een vermoeden had van het ergste in de baarmoederhals, ik moet ook een echo maken, ze deed een echo en vond een soort tumor op de eierstok. Wat belangrijk is - ze printte een foto van de echo uit en gaf die aan mij met de woorden - als je tumor uitbreekt en een ambulance je meeneemt, laat ze dit dan zien, dan is de kans groter dat ze je redden.

Ik heb ze geschreven om voor een aantal tests te slagen, het bleken allemaal in achtduizend. En nachten van snikken. Toch - ja, over 20 jaar om te leren.

Toen kwamen de tests en bij de tweede afspraak vertelde ze me over twee geslachtsziekten en, niet ziekelijk, zinspeelde ze op de ontrouw van haar man. Voorgeschreven medicijnen voor tweeduizend en behandeling met antibiotica (!) Gedurende drie maanden.

Het is onmogelijk om mijn gevoelens op dat moment te beschrijven - dodelijke ziekten, virussen, vermoedens van mijn man. Hoe je je ouders vertelt dat je een hoer bent die Venus heeft opgepikt en dat je er nu aan sterft?

Maar gelukkig las ik pikaba)

En ze ging naar een gewone kliniek. Daar slaagde ze opnieuw voor de tests (de tests zelf waren in een andere betaalde, maar de resultaten werden naar de dokter in de kliniek gestuurd, aangezien we dit in klinieken niet doen) en deed een echo. Uzist vertelde me dat alle interne organen perfect in orde zijn en dat er niets is. Ik vertelde haar het verhaal met de eerste "dokter", de dokter raakte opgewonden en nogmaals, tot mijn spijt, stak ze een plastic echo-element in me en begon me alles in detail te laten zien en uit te leggen - zie je dit? Zie dat? Alles is in orde, maak je geen zorgen.

Toen kwamen de tests, waarin ik ook absoluut gezond was. Helemaal geen infecties. Puurheid. Zoals in het eerste testformulier, dat ook aan de dokter werd getoond.

En de mislukking was te wijten aan te snel afvallen en de stress van het veranderen van voedsel. Toen werd alles weer normaal.

Maar de tijd dat ik dacht dat ik doodging was ongeveer een maand, het was zo een hel. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven.

Zou deze klootzak aanklagen.

Shl in Google staat vol met recensies met vergelijkbare verhalen.

Gratis medicijnen

Het gebeurde zo dat de specifieke kenmerken van mijn beroep me door verschillende landen slepen. Velen zijn jaloers, zoals avontuur, reizen. Maar nee. Zo niet. Ik ben daar nog aan het werk.
En nu ik de volgende zakenreis in Cambodja had bezocht, moest ik dringend naar Kazachstan vliegen naar het volgende object. Kazachstan is als Rusland, alleen in plaats van Russen zijn er lachende Kazachen, tenge in plaats van een roebel en heerlijke paardenvleesworst.

Zelfs in het vliegtuig had ik het gevoel dat ik op de een of andere manier niet zo goed was. Ik zou zelfs shitty zeggen. Maar aangekomen ging ik eerst naar de werkplek. Nadat ik alle vragen had opgelost, ging ik naar het hotel, ging naar de douche en vond een mooie snee in mijn been. Het meest interessante is dat ik geen pijn en ongemak in mijn been voelde en de snee bijna etterde. Ik heb een natuurlijke paniek. Ik ben met de taxi en naar het ziekenhuis. En toen begon het avontuur. Om te beginnen was de taxichauffeur lang aan het uitzoeken wat voor ziekenhuis ik nodig had. Het antwoord is: iedereen, ik ben geen local. de vragen "Bent u een regionale of een stad?" _ Nou, kom door naar de stad - "Nou, in de stad word je misschien niet geaccepteerd" - Nou, kom op naar de regio? - "Wat als we naar de stad moeten?"

Ik was al in paniek, riep - ga naar de regionale run.

Ik kom daar. moeten uitkleden in de kledingkast. Om je uit te kleden, moet je in de rij staan ​​bij de garderobe-bediende, omdat de snelheid van ontvangst en bezorging van dingen niet sneller is dan bij de Russische Post. De garderobe-begeleider gaf me meteen alle informatie over het ziekenhuis, waar wie en hoe en wat eerst naar de therapeut snelde. Volgens de regels, eerst de therapeut, zelfs als je een bijl uit je hoofd steekt, en dan al het andere. Dingen worden overgedragen - een kaartje is nodig. (Misschien in Rusland op dezelfde manier, alleen mijn laatste bezoeken aan ziekenhuizen waren ongeveer 20 jaar geleden). Ik ren voor de bon die ik in de rij krijg. Ik sta er ongeveer veertig minuten in. En als het op mij aankomt, gebeurt er iets dat volledig dodelijk is voor mijn hersenen.

- Ik heb een coupon nodig voor een therapeut - "hoeveel?" - voorlopig - "Momenteel niet. Er is pas om 14.20 uur" (let op. Tijd is 13.10 uur). - Ben je niet vroeg? - "Er is om 13.15 uur". - Hier, laten we!

Ik betaal voor een gratis bezoek aan een therapeut. Ik ontvang een coupon. Ik haast me naar de therapeut. Bij het kantoor is een kruidenierswinkel. Ik denk dat ik sneller zal sterven aan een infectie in mijn been dan ik de deur kan bereiken. Dus ik vroeg. 'Leeft de rij, of staat het op tijd in het ticket?' - "Op tijd". - Ah, toen ging ik! En onder de ontzagwekkende ogen van een stel oude vrouwen die om acht uur hebben gezeten en te wachten om om 15.00 uur met een coupon binnen te komen, spring ik het kantoor binnen voor een andere.
Ik geef de dokter meteen alle ins en outs. Dat ik een Rus ben, alleen uit Cambodja, heb net gemerkt, ik voel me rot.

Deze verveelde blik. Een ontevreden blik. En een vraag als in de lucht "Waarom ben je naar mij gekomen?" Ik keek. Verzonden voor tests.
Daarna ging de zoektocht naar het maken van tests en het rondrennen in het ziekenhuis en specialisten. Van virologen via dermatologen tot chirurgen. En overal kreeg ik zo'n houding: "Wel, waarom ben je verdomme op ons hoofd gevallen? Het was zo goed zonder jou!" Als de vriendelijke verpleegsters er niet waren geweest, dan zou ik zeker de volgende dokter zijn met een zuur gezicht voor de volgende "maar waarom ben je naar mij gestuurd?" klap in het gezicht.
Vergeef me de medici op deze site. Ik geloof dat de geneeskunde in moraliteit nog niet helemaal verbogen is, maar behandel een persoon die naar je toe kwam om hulp als een stuk stront, en verberg het absoluut niet. Dit is in ieder geval onprofessioneel en onbeschaafd.
Keerde 's avonds laat terug naar het hotel met een lading medicijnen op recept. Eén antibioticum was eenvoudig tegen een zeer gekrulde prijs.
Ren 's ochtends naar het object. Daar vroegen mijn collega's me naar het ziekenhuis en vroegen: "Waarom ben ik niet naar het betaalde ziekenhuis gegaan? Het is daar sneller. EN GOEDKOPER!".. en er wordt gezegd zonder een schaduw van een glimlach!

Ik neem het adres van een betaalde kliniek en haast me daarheen. Zonder wachtrijen gaf een aardig meisje Ekaterina me een kaartje om een ​​therapeut te bezoeken. De prijs was twee keer zo hoog, maar dat is onzin. Toen was het interessanter. Ik ga met een therapeut naar de vloer - en daar is niemand. Van de patiënten. Lege gangen. Er is geen wachtrij. En ik ga gewoon rechtstreeks naar de therapeut. Er is geen limiet aan mijn verbazing - de therapeut zat gisteren. Maar wat een opvallend verschil. Mijn pijn werd plotseling waanzinnig interessant. Ze keken me duidelijk aan, zoals ze voor het eerst zagen. Nadat ik had meegedeeld dat ik in het buitenland onnauwkeurig was. Het deed me allemaal denken aan Ludwig Aristarkhovich van Nasha Rashi. "Oh oh oh. Wie heeft het gedaan?" Aanwijzingen naar nog twee specialisten werden snel uitgeschreven, die me letterlijk binnen 20 minuten namen (ik kocht kortingsbonnen voor beide). Voorgeschreven behandeling - DRIE medicijnen en niet het pakket met de lunch met medische pillen. Enkele procedures (uiteindelijk kwam ik onder het mes bij de chirurg, maar daar was het niet eng) En inderdaad, uitstekende behandeling. Ik wil gewoon geen pijn doen. Ik zal tenminste met goede mensen praten.

Het resultaat: behandeling in een betaalde kliniek was echt goedkoper. Voor de medicijnen die daar worden voorgeschreven en de procedures kosten meerdere keren goedkoper dan de set medicijnen van de "gratis kliniek". Nou, de houding. Laat het worden gesimuleerd, en zo zou het moeten zijn. Maar het is nog steeds leuk.
Ik kom binnenkort terug naar Cambodja.

Hoe ik mijn verstandskies verwijderde

Dus, beste pikabushniki, ik besloot mijn ervaring hier te delen. Het was terug in het verre en zorgeloze 2014. Mijn verstandskies deed pijn - mijn tong voelde duidelijk een gat erin, niet voorzien door de natuur. Ik woon zelf in Moskou, maar meestal behandel ik tanden in mijn kleine vaderland - in Penza, de stad van kastanjes en coupletisten en de geweldige tandarts Elena. Hij hersenspoelde en kwam tot de zelfverzekerde conclusie dat wanneer je een tand behandelt - dit is boren-gehannes, schoonmaakmiddelen-materialen - je een bewezen arts nodig hebt die beslist geen holte zal opvullen met M200-cement, en verwijderen is voor dwazen. Wat is er zo bijzonder? Knijpen met een stuk gereedschap en trekken. Misschien maken ze een foto van hem met een röntgenfoto, zodat er dan iets was om de tandenfee te laten zien. Daarom viel de keuze op de tandheelkundige kliniek die het dichtst bij huis was - letterlijk honderd meter van de ingang was een kantoor met de moderne creatieve naam "Eurodent". Ingeschreven voor vrijdag 13 juni. De dag ervoor had mijn vrouw het tijdens een zakenreis verpest, maar ik verzekerde haar dat alles een hoop zou zijn, want zelfs een gopniks vuist, zelfs een gewone deur met een touwtje eraan, zou een dokter kunnen vervangen bij het verwijderen van tanden. Hoe fout ik was.

Kwam op de afgesproken tijd na het werk. Alles zag er behoorlijk fatsoenlijk uit - slofjes-figillas, een mooi meisje bij de receptie, een Russische dokter - een jongen die iets ouder was dan ik. Onder de 35-37 jaar. Ik kleedde me uit, dat wil zeggen, ik deed mijn mond open, ze rolden de pijnstiller op en begonnen. Het was noodzakelijk om onmiddellijk op te merken dat de dokter op de een of andere manier niet veel vertrouwen had in zijn acties. Dat de röntgenfoto niet was gemaakt (het apparaat, zo bleek, was kapot. Uiteindelijk hebben ze het na 3 of 4 pogingen bij mij gehaald). Hier is een tip voor jullie, beste lezers - als je naar de tandarts komt en merkt dat hij niet bepaald vertrouwen heeft in zijn daden - ga dan naar huis! Onthoud dat je het strijkijzer niet hebt uitgezet, dat een kat aan het bevallen is, dat een kat bevalt op een niet-aangesloten strijkijzer en vandaar wegrent!

Ik zal het niet in detail beschrijven - anders is er plotseling iemand zwanger aan het lezen. De rest is als volgt: 3-4 uur executie, alles om me heen zit in mijn bloed, de tand is gewoon tot aan de wortel afgebroken (maar de wortel zit in mij!), De wang is van binnenuit gerafeld alsof ik op een spiraal prikkeldraad kauwde, de onderlip was gebroken. Ik stemde in met werkelijk alles - de ‘dokter’ mompelde droevig dat hij nog ‘het hier kon indienen, maar er is geen garantie’, zei ik, ‘shit is een vraag, we hebben gedronken. ' En ik heb gewonnen! om 4 uur gaf hij toe dat zijn medicijn in mijn geval machteloos was. U kunt niet alles op dit formulier achterlaten - hier is het telefoonnummer voor maxillofaciale chirurgie - ga daar zo snel mogelijk heen. Ik moet zeggen dat ik op dat moment in een staat van remming verkeerde - van injecties, pijn, bloed, enz. Ik, deze klootzak met een lage vloek vervloekend (omdat lippen en tong me niet gehoorzaamden), liep onderweg naar huis, me afvragend hoe ik iemand in zo'n toestand kon bellen? Al bij de uitgang trok hij zich plotseling achter me aan en vroeg aan het administrateurmeisje: "Wel, hoeveel zullen we hem in rekening brengen?" waartegen het meisje redelijkerwijs bezwaar maakte dat "we hem nog steeds 4 uur kwelling schuldig zijn", wat me respect en een schijn van een glimlach in me opleverde. Maar het is van binnen. Buiten was mijn gezicht volkomen onaantrekkelijk voor meisjes en glimlachen..

Thuis wachtte ik een tijdje tot de scheikunde van de dokter me zou laten gaan en begon het opgegeven nummer te bellen. Niemand nam de telefoon op. Ik moet zeggen dat het na de dag van Rusland was - 12 juni, lang weekend, enz. Internet hielp lange tijd niet, maar toen kreeg ik medelijden - ik vond het telefoonnummer van de dienstkamer van het Research Institute of Maxillofacial Surgery (voor al degenen die lijden: het bevindt zich in de buurt van het metrostation Park Kultury). De telefoon was direct op kantoor geïnstalleerd, dus hij raakte meteen de dokter:

- wat? jongeman, als je problemen hebt - kom maar kijken, maar morgen is het beter nu blokkering en je leidt af van je werk.

Ik begon op morgen te wachten. Bovendien zou de vrouw 's ochtends arriveren - samen was het op de een of andere manier veiliger om zich over te geven aan de huisarts.

Het feit dat mijn vrouw 's ochtends gek werd toen ze me alleen zag. Misschien herinnerde ik haar aan mu-mu voordat ze verdronk - haar ogen zijn vriendelijk en verdrietig, maar ik kan niet praten. Met gebaren en individuele geluiden wist ik de situatie te beschrijven en reden we weg. Gelukkig - we waren een van de eersten in dit 24-uurs kantoor. De dokter is een forse man, hij herkende meteen in mij de mu-mu van gisteren. Laten we een röntgenfoto maken. Omdat er niets aan de bovenkant van de tand kon worden vastgegrepen, maar de wortel vrij recht en gelijkmatig was, stelde de arts deze optie voor om het probleem op te lossen - het kaakbot openen en de wortel uithollen. Natuurlijk waren het al FSU's voor mij - de taak was gewoon niet om een ​​soort infectie te krijgen en te eindigen met het trekken van de tand. Voordat hij zich op de operatie voorbereidde, kwam de dokter naar buiten en vertelde dit alles om de een of andere reden aan zijn vrouw, die in de gang wachtte. Ze werd bleek en begon langzaam van de muur naar de grond te glijden, terwijl ze zich voorstelde hoe ze uit medelijden met mij zou blijven leven.

Toen alles klaar was, gebeurde er een wonder. Een lange, magere man kwam het kantoor binnen, zo bleek, een kandidaat voor wetenschappen. Zoals ik het begrijp, zijn ze bij de dienstdoende - korefans en roken ze regelmatig samen. Terwijl hij in mijn open mond keek, besloot hij eerst blijkbaar dat ik alles voor mezelf verpest had, of hij vroeg een vriend om het te doen. Want het was heel duidelijk op de foto dat ik zag dat een man die nog nooit een anatomieboek had geopend, probeerde mijn tand eruit te trekken. Toen vroeg de kandidaat de verpleegster om hem een ​​pincet te geven, iets daarheen verplaatst en op. de wortel was in zijn handen. Ik herinner me zijn opmerking: "niemand heeft deze handen nog verlaten." 5 minuten! Het kostte een pro 5 MINUTEN om de wortel uit de tand te halen die was verwijderd. Toen werd een verdovingsmiddel en antihistaminicum in mijn lagere hersenen geïnjecteerd. Overigens is een injectie van een allergiemiddel in een rol de eerste plaats, een Oscar voor pijn voor deze twee drukke dagen. Ze plaatsten hechtingen en zeiden dat ik over een week moest verschijnen voor een controleonderzoek. Voor alles namen ze 5 sput. Zoals ik het begrijp, is dit hun onofficiële inkomen, maar ik was bereid 15 te betalen voor het wegwerken van al deze rotzooi.

Ik liep mank van een injectie (suprastin? Diazolin?), Ik viel onderweg in slaap, met een gespleten lip, een wang, een gescheurde en genaaide kaak en lachend. Ik ging de tand eruit trekken jjjjj. Nou wat? het is eenvoudig, er is geen speciale voorbereiding vereist.

Meer Over De Preventie Van Acne