Hoofd- Cosmetologie

Beoordelingen over Zonnebrandcrème - Bioderma Photoderm AR SPF 50+ Getinte Zonnebrandcrème

Goede crème, mat effect van nada shkiri.
Ze genas de crèmes van de spf, de ale tsya liet nykrashchiy achter

  • alle antwoorden (2) ⌄
  • verbergen ⌄

Irin, vertel me alsjeblieft, komt hij met een kleur? En dan heb ik het heel wit als ik worstel dat het als een tonale heel donker zal zijn

Bogdana Sokur, op heel wit zal het merkbaar zijn, toch is er een lichte toon, verbergt zelfs een beetje sproet voor mij. En het is helemaal niet mat, ik kan me niet voorstellen hoe het mat genoemd kan worden, zo'n nette gloed is zeker aanwezig, het ziet eruit als een gehydrateerde huid)

Ik vond de crème lekker. Valt niet uit op mijn huid, ligt goed.
bedankt voor snelle levering.

Een uitstekende crème, de huid wordt niet rood, de toon is helemaal niet zichtbaar, omdat deze licht is. Ernstige huiduitslag dekt natuurlijk niet, maar dit is niet het doel

Ik vond de crème erg lekker. Mijn huid na rosacea-behandeling is rood en gevoelig. De crème past goed, kleurt licht en veroorzaakt geen grote roodheid en ongemak. Voor de zomer - het ding!) Zal ik deze aankoop herhalen)

Svetlana, goedemiddag, als het niet moeilijk is, vertel me dan hoe rosacea werd behandeld.

goed, ik heb een gecombineerd huidtype, een schoonheidsspecialist raadde me deze crème aan, ik dacht lang na, woog alle voor- en nadelen af ​​en kocht.
universele kleur past zich aan de huid aan,
Ik breng het onder make-up aan (make-up rolt niet op zijn plaats). Ik ben blij met de aankoop.

De crème is super! Ik gebruik de crème voor de zomer al twee jaar (volgens de aanbevelingen van een schoonheidsspecialist). Mijn huid is vatbaar voor roodheid en allergieën. Bioderma redt me van problemen + lichte toning

Lekkere crème. Ligt gelijkmatig, gewichtloos, veroorzaakt geen ongemak op de huid. Na het aanbrengen krijgt de code een stralende en frisse uitstraling. Ik vond erg leuk.

Ik vond de crème erg lekker. Alleen geschikt voor mijn gecombineerde en acnegevoelige huid. Gemakkelijke toning, wat ik wilde.
Heel erg bedankt voor de levering, de eerste keer dat ik zo'n efficiëntie ontmoet.
Alles is prachtig!)
Make-up nam zeker de eerste plaats in de dienstensector in !

Goede remedie. Het gezicht is nooit opgebrand, ouderdomsvlekken zijn niet verschenen.

Ik ben 57 jaar oud. Op deze leeftijd is het erg moeilijk om een ​​tonische crème te kiezen. Ik heb een heleboel dure, elite-toners geprobeerd. Iedereen ging in principe liggen met een masker, droogde de huid, perfect benadrukte rimpels. Ik spuugde en besefte dat ik niet beter kon vinden dan Bioderma Photoderm AR Spf 50+ Tinted Sun Cream. Ik vind het geweldig, past perfect

Ik vond deze crème erg lekker. Een zachte kleur voor een lichte huid is perfect. voor zover ik weet waren er 2 tinten, maar er wordt er één gepresenteerd. Ik raad het aan aan degenen die hun huid waarderen. Ik gebruik overigens al meer dan 5 jaar cosmetica van dit merk.!

Ik hou nog steeds van de tsyu serіya voor shkіri z pochervonіnnyam! Een lichte crème, je ziet het niet op de hals, het is heerlijk om de rode wijn op te ruimen, het droogt de huid niet uit (mits correct aangebracht). Vin is dus niet matuyuch. Het kan worden gedaan via een vloeistofmagazijn. Ale tse is geen groot offer voor het prachtige kamp van de problematische shkiri)) Ik zal het een beetje poederen. Dyakuyu-make-up!

Hallo. Ik heb een vraag over het product. is het mogelijk om een ​​sample van dit product te kopen?

Hallo! Alena heeft de fabrikant helaas geen monsters van dit product verstrekt.

Dankzij de meidenkoerier, altijd op tijd en snel bestellingen, beleefd en aangenaam. Ik vond de crème absoluut leuk, de toon is natuurlijk beige, een beetje licht op mijn huid, de coating is als een licht tonifiërende sluier. Het wordt goed opgenomen, u moet de tijd nemen om te absorberen. Ik maak het donker met blush en alles is in orde! Mijn huid is vatbaar voor olieachtige inhoud, maar ik benadruk nogmaals dat deze door het UV-filter werd opgenomen en dat er geen film is. ik raad aan.

Ik heb een droge huid, de crème past perfect.

Uitstekende crème Er zit geen wit masker op het gezicht, zoals het geval is bij zonnefilters met sterke bescherming, en er is geen dik tonaal effect. De crème is niet zichtbaar op het gezicht!

Het is goed dat ik de monsters van deze crème heb gebruikt. Er zou geen limiet zijn aan mijn verontwaardiging als ik een volledig pakket zou kopen)))

Al deze gratis recensies zijn geschreven door fans van merken of als.

- vet, glitters
- geabsorbeerd voor een lange tijd
- samenstelling - chemische tabel)))

Waarom "DIT" kopen als u de beste analoge kunt nemen en zelfs meerdere keren goedkoper.

  • alle antwoorden (3) ⌄
  • verbergen ⌄

Viktoria, kun je wat schrijven??

Vіktorіє, noem analogen, wees wezel, duuuuu is al nodig. DYAKU

Alla. Kiev, Er is een coole La-Roche-crème, maar die is duurder. Maar de moeite waard!

Ik laat mijn recensie hier achter. Alle BIODERM-zonnefilters werken perfect, als u de instructies volgt - breng elke 2-3-4 uur aan, plus u moet selecteren op basis van huidtype!
Voor combi- en vette huid - een aparte serie met een matterend effect

Ik heb het niet op Makeup aangenomen, maar ik zal een recensie achterlaten. De crème is meer geschikt voor de droge huid. Laat binnen een half uur een vettige glans achter. Ik heb een gecombineerde huid, dus mijn gezicht was erg glanzend. Hoewel alle Sanskrins met een hoge SPF het gezicht smeren. Bovendien is het een doorschijnend kleureffect, een lichte dekking en een egale teint.

Ik vond erg leuk

Ik heb een gecombineerde huid, in de zomer, vatbaar voor vettig in de t-zone. Bij het aanbrengen glanst de huid direct, je kunt niet zonder iets naar buiten. Ook onder make-up niet erg veel, omdat de glans door de tonak verschijnt (ik heb het niet met poeder geprobeerd). En als er op deze plaatsen irritatie of ontsteking op de huid is, zal deze de hele tijd tintelen.

Ik ben erg blij met het gekochte product. De crème werd geadviseerd door een dermatoloog. Gemakkelijk aan te brengen, aangename textuur, vervult perfect zijn belangrijkste functie - bescherming tegen de zon, licht tonifiërend effect geeft een goede kleur aan het gezicht.

Deze serie werd mij aanbevolen door een dermatoloog, omdat mijn huid begon te reageren op de zon - er verschenen lelijke rode vlekken. Ik begreep het niet echt en had niet verwacht dat het een stichting was, en zelfs in het begin was ik van streek. Maar de toon is volledig onzichtbaar, de delicate structuur, de huid lijkt te stralen en vooral - ik ben niet bang voor de zon! Ik vond de crème erg lekker. Ik gebruik het samen met micellair water van hetzelfde bedrijf. Heel erg bedankt voor de snelle levering.

Bedankt voor het geweldige werk en voor het cadeau, heel leuk!

Bioderma Fotoderm Max SPF 50 Zonnebrandcrème+

Hallo lieve meisjes schoonheidsspecialisten.

Er zit nog een onvervangbaar ding in onze make-uptas voor de zomer - het is zonnebrandcrème (een heel belangrijk en noodzakelijk product voor mij).
De lente komt eraan en we beginnen het internet af te kammen op zoek naar nieuwe informatie en staan ​​voor een moeilijke keuze: wat te kopen deze keer?
Chanel en Lancaster waren afgelopen zomer mijn favorieten. Zeer waardige crèmes, inhoud van 30 ml, dus ik raakte beide op tijdens het zomerseizoen.
Maar mijn ziel wil geen vrede))) Nieuwe zomer en ze wil een nieuwe zonnebrandcrème.

Beschrijving van de fabrikant:

De ultralichte textuur van de emulsie zorgt voor een gemakkelijke en aangename applicatie, laat geen vettig laagje achter. Het product wordt kleurloos bij het aanbrengen. Ideaal voor een vette huid. Niet comedogeen.

Maximale zonbescherming voor de gezichtshuid:
• huid die geen UV-straling van welke intensiteit dan ook verdraagt
• zeer lichte huid met sproeten (I-II fototype)
• huid in extreme zonne-instraling (hooglanden, tropen...)

Actie modus:
- De meest effectieve combinatie van anti-UVA- en anti-UVB-filters in de Photoderm MAX-crème beschermt betrouwbaar tegen zonnebrand, voorkomt intolerantie voor zonnestralen en bestrijdt vroegtijdige huidveroudering
- Door het risico op celbeschadiging te verminderen, biedt het gepatenteerde Cellular Biosecurity®-complex optimale bescherming van celstructuren tegen agressieve invloeden
- De aangename textuur van Photoderm MAX-crème geeft de huid een gevoel van comfort en zachtheid, laat geen vettig laagje achter. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, wordt het kleurloos
- Photoderm MAX-crème is waterdicht en fotostabiel
- Uitstekende draagbaarheid
Samenstelling:

Uitgebreide mening:


Meisjes, je moet meteen weten waarom je deze crème koopt, onder welke omstandigheden je hem gaat gebruiken: omdat vakantie aan zee en de dagelijkse routine naar mijn mening verschillende crèmes zijn.
Ik zal meteen vooruit rennen en zeggen dat ik iets anders kocht dan ik me in mijn hoofd had voorgesteld, ik had twee geweldige voorbeelden in mijn geheugen van afgelopen zomer en ik verwachtte iets soortgelijks van Bioderm. Nou, in orde.

1) Een tube met een inhoud van 40 ml, zonder dispenser, maar heeft een vrij vloeibare textuur, waardoor de crème een beetje rond de dop lijkt te vloeien.
2) Het heeft een zwak, maar eigenaardig aroma, je kunt het niet met specifieke woorden omschrijven.
3) Wanneer het wordt aangebracht, wordt het gezicht niet wit (bijvoorbeeld met Aven en La Roche Pose, ik had het zo).
4) Glijdt niet weg, je kunt binnen 10 minuten beginnen met make-up.
5) Het beschermt goed tegen de zon, ik vertoonde dit jaar bijna geen ouderdomsvlekken (ik zeg meteen dat ik leverfunctietesten en hormonen heb nagekeken, alles is normaal, ik heb pigmentvlekken juist door de zon).
6) Ik merkte niet dat het een negatief effect had op de poriën en klompen, hoewel ik mijn huid zeer grondig reinig.

Het grootste nadeel voor mij van deze crème is dat hij een vettig gevoel achterlaat op het gezicht, hij trekt lang in (zonder af te rollen). Het gezicht met hem glanst en is helemaal niet geschikt voor een vette huid.
Een ander belangrijk punt, wanneer het in de ogen komt (bijvoorbeeld als ik besluit om in mijn oog te wrijven), begint een tintelend gevoel in het slijmvlies, alsof het een beetje aanbakt.
Ik wil meer lichtheid in het gezicht.
Nu begrijp ik dat ik nog steeds een nieuwe crème moet kopen, en ik besloot deze uit te stellen tot een reis naar de zee, of voor een kouder seizoen, wanneer het vetgehalte van de room niet zo'n rol zal spelen als in de zomer.
Staal:

Prijs:
1250 wrijven in het lokale netwerk van apotheken

Bioderma Sunscreen SPF 50 beoordelingen

Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

Anthelios - nr. 1 in Rusland op aanbeveling van dermatologen

Maak kennis met de unieke kit voor intensief bleken!

Ergonomie en duurzaamheid met RADIUS-tandenborstels

Veilige en effectieve zorg voor jou en je baby

Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en baby's

Revitaliserende gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

Aravia Professional - Spa-ontharing, paraffinetherapie, lichaamsverzorging

Avene DermAbsolu - Fundamentele zorg voor een rijpere gevoelige huid.

Batiste - Droogshampoo nr. 1 in Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - bescherming en uitstraling van uw huid

Vinopure is een eenvoudige en effectieve oplossing om huidonvolkomenheden te elimineren.

CeraVe - Innovatie om de beschermende barrière van de huid te versterken!

Gedurfd design en waanzinnig plezierige SPA-verzorging bij u thuis

Wimperbooster - Lange, volumineuze, dikke wimpers!

Elancyl Slim Design - gladdere, stevigere en stevigere huid

Filorga - formules geïnspireerd door behandelingen uit de esthetische geneeskunde

GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

Guam - Natuurlijke Italiaanse cosmetica op basis van algen

Toonaangevend laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

Zeg hallo tegen je nieuwe helper - de revolutionaire haararmbanden met spiraal

Isdin is het nummer 1 merk in Spanje! Innovatieve bescherming tegen de zon

Probeer Japanse maskers van de hoogste kwaliteit

Johnny's Chop Shop - een stijlvolle lijn cosmetica voor mannen die er geweldig uit willen zien!

Plant energie voor schoonheidshaar

La Roche-Posay - dermatologische aanbeveling voor de nr. 1 gevoelige huid!

Loreal Professional - Bron Essentielle bron van natuurlijke haarschoonheid

Mustela - veilige en effectieve zorg voor jou en je baby
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - kleurbehoud in heldere tinten

Nature`s Bounty - Voedingssupplementen ter ondersteuning van uw gezondheid en schoonheid

Orthomol - Duitse vitamines voor uw gezondheid!

O.P.I - de wereldleider in professionele nagelverzorging!

Foto - de kracht van de natuur voor je haar!

Balsems voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen en huid

Royer - natuurlijke cosmetica met 100% biologisch slakkenslijm!

Huidcode - Code voor een gezonde, mooie huid

Klinisch effectieve medische cosmetica die een effectieve vervanging zijn voor chirurgie

Betrouwbare dermocosmetologische huidverzorgingsproducten voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen

De Dr. Knoop - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - rimpelcorrectie en uitstraling

Uriage - Hyseac - Uw ideale behandeling voor een probleemhuid
2017/01/11

Weleda Moisturizing Lip Balms zullen je lippen omhullen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

Verstevigende werking tegen tekenen van veroudering

CORA - een combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste geavanceerde technologie

  1. Beoordelingen
BEOORDELINGEN
HUID GEZONDHEIDSCENTRUM
Reviews van Crème SPF 50 Photoderm AR met tonaal effect 30 ml (Bioderma, Photoderm)
  • 1
  • 2
  • 3
  • "

Irina Orenburg | 30.03.2018 |

Crème SPF 50 Photoderm AR met tonaal effect 30 ml (Bioderma, Photoderm)

Conclusies: ik gebruik deze crème op aanbeveling van een schoonheidsspecialist. Ik denk dat de crème effectief is, inferieur qua gevoel wanneer deze wordt aangebracht op de producten van dit merk zonder bescherming tegen de zon. maar het resultaat - bescherming tegen schadelijke effecten is het waard. Ik zal deze tool blijven gebruiken. het tonale effect is nauwelijks merkbaar, wat voor mij persoonlijk een groot pluspunt is.

Skvortsova Olga Moskou | 21.08.2017 |

Conclusies: ik heb op zee een sonde gebruikt op verbrande delen van de huid van gezicht en lichaam. De crème maskeert roodheid goed met minimale applicatie, beschermt perfect tegen de zon, kalmeert en hydrateert de droge huid. Na een paar dagen aanbrengen was het mogelijk om verdere verergering op plaatsen met zonnebrand te voorkomen en het bleek de bruine kleur te egaliseren. De schaduw versmelt bijna met een gebruinde blanke huid. Misschien koop ik voor de volgende zomer een volledige maat, al is het natuurlijk beter om helemaal niet te verbranden.

krutnat Orenburg | 02.07.2017 |

Conclusies: Ik heb Bioderma pnotoderm AR50 + gekocht vanwege de behoefte aan elke dag hoge bescherming, de huid met pigmentatie is normaal / olieachtig gecombineerd. Het tonale effect is vrij onbeduidend, de crème met een losse consistentie is gemakkelijk aan te brengen, ik heb een lichte olieachtige glans op mijn huid, de geur is aangenaam. Ik heb het een keer per dag aangebracht, misschien zijn de vlekken daarom in de zomer donkerder geworden.

Voytyuk Nadezhda Volzhsky | 28.06.2017 |

Conclusies: Van de vroege lente tot herfstregens gebruik ik Sanskrins. In de zomer is Sanskrin met tonaal effect buitengewoon nuttig. In deze crème is het effect van kleuruitlijning echter minimaal, maar de olieachtige glans is in al zijn glorie, voor meisjes met een vette huid is dit niet de beste optie..
Er is een geur, maar niet te opdringerig, en niet walgelijk Sanskrin, zoals een goedkope nivea.
Omgaat met directe verantwoordelijkheden van zonwering.

Moshenskaya Alena Tver | 17.06.2017 |

Conclusies: Deze crème werd geadviseerd door een schoonheidsspecialiste om mij te beschermen tegen de zon met rosacea. Mijn huidtype - de combinatie crème was perfect! Lichtgewicht en delicaat, geurloos. Ik vond het leuk dat na het aanbrengen een licht tonaal effect merkbaar is, de huid licht glanst, maar er is geen gevoel van vettig en film. En wat het belangrijkste is voor de rosacea-huid - er zit geen alcohol in de crème. Het beschermt perfect tegen de zon, er zijn geen new age-vlekken, de huid van het gezicht wordt niet rood. ik raad aan!

Satpayeva Gulzhana Orenburg | 26.03.2017 |

Conclusies: een tonale zonnebrandcrème doet zijn werk goed! Beschermt tegen de zon voor 5+ Laat geen witte vlekken achter, egaliseert de teint enigszins. Het gezicht glanst als je teveel crème aanbrengt. Maar als je je hebt aangepast, is het mogelijk om dit kleine minpuntje te vermijden) Wanneer aangebracht op de crème met mineraal poeder, ziet het gezicht er erg fris uit)

K Tatyana Moskou | 02.03.2017 |

Conclusies: Kreeg een miniatuur dankzij Pharmacosmetics. Een nogal zinloze remedie, naar mijn mening: het maakte de huidtint niet egaal, het werd niet volledig opgenomen. Van de voordelen van spf is krachtig, maar is het nodig voor zo'n prijs?

Nikolaeva Elena 17.02.2017 |

Conclusies: ik vond de crème lekker. Gemakkelijk te verspreiden, laat geen strepen achter. Geschikt voor de zeer lichte huid, zelfs in de winter alleen iets donkerder dan de hals. en niet geel. Helaas is er een vettige glans - je moet het met een servet deppen. Droge huid

Natalia Sint-Petersburg | 09/02/2016 |

Effectiviteitsscore 4

De crème is rijk maar niet vet, past goed op de normale huid, bij een zeer lichte huid ging de toon goed. Uiteraard voelt deze crème op de huid aan als elk product met een hoge zonbeschermingsfactor, maar er zijn geen witachtige strepen en de crème droogt de huid niet uit.

Textuurgraad 5

Beige crème, rijk.

Score economie / verbruik 5

Het verbruik is niet groot, de buis gaat in een gematigd klimaat 1-2 seizoenen mee.

Conclusies: een goede zonnebrandcrème voor het gezicht. Deze crème is over het algemeen het enige product met een hoge beschermingsfactor dat ik in principe zou kunnen gebruiken voor de lichte normale huid met roodheid en rosacea..

Oksana Amelina Tambov | 01.09.2016 |

Effectiviteitsscore 5

Als eigenaar van een licht, droge huid, zal ik zeggen - een crème voor mij! Het is niet tonaal in de gebruikelijke zin van het woord, maar met het effect - het verfrist de teint, het verbergt geen sterke gebreken. Maar dat zou niet moeten. Bespaart het verschijnen van new age-vlekken met een knal

Textuurgraad 5

Voor mijn huid - absoluut niet vettig, trekt goed in

Score economie / verbruik 4

Omdat mijn huid droog is, eet de crème een beetje op. Maar bij gebruik van een primer is de situatie iets beter..

Conclusies: rechtvaardigt zijn middelen volledig en vervult zijn functie

Ulanova Elena 01/09/2016 |

Effectiviteitsscore 5

Ik heb deze crème gebruikt na het pellen. Het had geen negatief effect op een reactieve gevoelige huid. De zon heeft de huid ook niet beschadigd. Het tonale effect beviel me omdat mogen er fatsoenlijk uitzien tijdens de periode van het verlaten van tonale middelen

Textuurgraad 5

Score economie / verbruik 5

Conclusies: goede bescherming tegen de zon. Egaliseert de toon, maar voor een zeer lichte huid zal het donker zijn. Ik zou het niet voor elke dag aanbevelen, omdat Ik denk dat het moeilijk zal zijn, vooral in de zomer

Mikhienko Anna Isyangulovo | 08/10/2016 |

Effectiviteitsscore 5

Ik heb deze crème voor het eerst besteld, ik was erg tevreden over de eigenschappen ervan. In de hitte is er geen gevoel van plakkerigheid en glans op het gezicht.

Textuurgraad 5

Lichte textuur, zelfs geschikt voor de vette huid

Score economie / verbruik 5

Ik gebruik de crème nu ongeveer een maand en ik denk dat het genoeg zal zijn voor nog een maand..

Conclusies: Ideaal voor hete zomers, 100% bescherming tegen verbranding.

Deel dit

Dit product is niet beschikbaar voor levering in uw regio

bedankt!

We streven altijd naar het beste om onze klanten te verrassen met de meest gunstige prijzen..

Met vriendelijke groet, Wildberries online winkel.

Toegevoegd aan wachtlijst

Lees meer over toelating

Komt binnenkort

Samenstelling

Omschrijving

Sunscreen Protect SPF 50+ beschermt de tere huid van het gezicht tegen de negatieve effecten van UVA en UVB, terwijl het de beschermende functie van de dermis verbetert. Bevat een innovatief actief ingrediënt Rhealba haverkiemolie, die de huidbarrière versterkt en beschermt. De beschermende filters in de compositie zijn fotostabiel en beschermen tegen UVB- en UVA-stralen.

Informatie over technische kenmerken, leveringsset, land van fabricage en uiterlijk van het product is alleen ter referentie en is gebaseerd op de meest recente beschikbare informatie van de fabrikant

bedankt!

We streven altijd naar het beste om onze klanten te verrassen met de meest gunstige prijzen..

Gezocht: nieuwigheden zonnebrandcrème van Bioderma

In de sectie Gezocht delen we de nieuwigheden uit de wereld van schoonheid die je nu wilt hebben. Vandaag in onze verlanglijst - drie zomernieuwigheden uit de Photoderm-lijn van Bioderma.

Hoewel onze zomer er dit jaar misschien een beetje anders uitziet, begint het seizoen ongeacht de pandemie, wat betekent dat je je huid klaarmaakt voor de zon. Dermatologen blijven herhalen dat SPF absoluut essentieel is als het gaat om de verzorging van onze huid en zelfs in de winter moet worden gebruikt..

De belangrijkste vijanden zijn UVA- en UVB-stralen (UVA is ultraviolet licht met een lange golflengte dat de huid binnendringt en langdurige schade en veroudering veroorzaakt, terwijl UVB licht met korte golflengte is dat minder diep doordringt en verantwoordelijk is voor zonnebrand).

Experts raden aan om SPF 30 te gebruiken, ongeacht het huidtype, dat bijna 97% van de UV-stralen blokkeert. En SPF 50 laat slechts ongeveer 2% van de UV-stralen door, dus uiteindelijk is het verschil erg klein. Bij correct gebruik biedt zonnebrandcrème met SPF-waarden in het bereik van 30-50 een behoorlijke bescherming tegen zonnebrand, zelfs voor mensen met een zeer lichte huid. Houd er echter rekening mee dat geen enkel product 100% bescherming kan bieden tegen schade die tot huidkanker leidt..

De hoofdregel is om 20 minuten voordat je naar buiten gaat een dikke laag SPF-crème op gezicht en lichaam aan te brengen en om de anderhalf tot twee uur te vernieuwen. Let bij het kopen ook op de houdbaarheid van het product (de houdbaarheid van de meeste zonnebrandmiddelen is 2-3 jaar).

De huid wordt beschermd met drie Bioderma-helpers.

Spray-sluier voor gezicht en lichaam SPF50 + Bioderma Photoderm MAX (1646 roebel)

De meeste zonnebrandmiddelen zijn alleen voor het lichaam. Daarom kan huiduitslag optreden als u ze op het gezicht aanbrengt. Bij een nieuw product uit de Photoderm-lijn zal dit probleem zich niet voordoen, de sluier kan veilig op het gezicht worden gespoten. De formule is waterdicht, niet-allergisch en niet-comedogeen. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige, gecombineerde en vette huid.

Het waterdichte product bevat het gepatenteerde BioProtection-complex, dat huidcellen beschermt tegen ultraviolette straling en vroegtijdige veroudering voorkomt.

Zonnebrandcrème babyspray voor gezicht en lichaam Photoderm SPF50 + (1913 RUB.)

De keuze van zonnebrandcrème voor kinderen wordt meestal nog zorgvuldiger genomen. Franse dermatologen bevelen Photoderm-spray dapper aan. Het is ideaal voor de gevoelige en kwetsbare babyhuid. Veroorzaakt geen allergische reacties, omdat het geen octocryleen, geurstoffen en parabenen bevat. De spray verspreidt zich gemakkelijk en laat geen vettig laagje achter, dus het zal zeker geen vlekken op kleding maken. Het product is verkrijgbaar in 250 ml-formaat, dus het kan door het hele gezin worden gebruikt (geschikt voor baby's van één jaar oud).

Zonnebrandcrème voor pigmentatie en rimpels SPF50 + (1361 roebel.)

Dit is een volwaardig anti-aging product met een hoge mate van bescherming en bijzondere effecten in de vorm van bestrijding van pigmentvlekken en gehate vrije radicalen. De samenstelling bevat de bekende vitamine C, 2% ascorbylglucoside, vitamine E en Aziatische centella. Door zijn lichte textuur en mateffect zal het de make-upbasis in de zomer vervangen.

Het merk geeft ook om het milieu. In overeenstemming met het concept van het merk, zijn alle formules samengesteld met actieve ingrediënten die het milieu, het zeeleven en het ecosysteem niet schaden. Daarom gebruiken de merkexperts geen wateroplosbare filters. Alle formules worden getest door onafhankelijke laboratoria, ze veroorzaken geen verbleking en vernietiging van koralen en verstoren de fotosynthetische activiteit van algen niet.

Bioderma zonnebrandcrème voor gezicht SPF 50: zonremedie Bioderma Photoderm Max SPF 50 voor kinderen en gezicht

De huid van het gezicht wordt elke dag blootgesteld aan zonlicht. Zonbescherming is nodig om haar zo lang mogelijk jong te houden..
De Franse cosmetica Bioderma biedt uitkomst als bescherming en verzorging van de huid van het gezicht in de Photoderm lijn. Ze gaat niet alleen om met de zon, maar ook met andere epidermale problemen en dermatologische aandoeningen. Sinds 1978 ontwikkelt en produceert het bedrijf zelfstandig cosmetische lijnen met individuele composities, wat een unieke ontwikkeling is. Daarom adviseren de meeste dermatologen van over de hele wereld hun patiënten Bioderma-cosmetica.

Het gepatenteerde Cellular BIOprotection * -complex met UVA- en UVB-filters biedt de dermis een breed scala aan bescherming op cellulair niveau. Tegelijkertijd het handhaven van de biologische structuren van de epidermis, verantwoordelijk voor immuniteit, en het versterken van de natuurlijke systemen van zelfverdediging van cellen.

Dankzij de stoffen in de Photoderm-lijn, zoals Ectoin en Mannitol, kunt u pigmentvlekken, nieuwe rimpels en dunner worden voorkomen en de vochtbalans van de huid herstellen - waardoor deze glad, zacht en elastisch wordt. Er wordt een beschermende schaal gevormd die bescherming biedt tegen wind, kou, stof en microben.

Bescherming van de gezichtshuid

Voor een droge en normale huid - Photoderm MAX Cream SPF 50+

Aanbevolen voor ultrahoge gezichtsbescherming: bij een lichte huid met sproeten, maar ook bij extreme zonnestraling (hoge bergen, actieve zon) en intolerantie voor zonlicht van welke intensiteit dan ook. Het heeft een aangename textuur en wordt snel opgenomen zonder het gevoel van een olieachtig masker op het gezicht achter te laten. Hydrateert en voedt op het niveau van de dermis, herstelt de waterbalans, elimineert droogheid, trekt aan. Geeft een natuurlijke glans aan het gezicht. Je kunt ook Loreal SPF 50 zonnebrandcrème proberen voor verzorging.

U kunt hier meer te weten komen over Avon-zonnebrandcrème.

Door de werking van ectoïne bevinden de dermis en de epidermis zich in een beschermende schaal. Het gaat niet alleen om met UV-stralen, maar ook tegen externe negatieve factoren, en voorkomt de productie van zonneallergiemediatoren.

Voor alle soorten dyschromieën - Photoderm MAX Foundation SPF 50+

Het wordt aanbevolen om de huid van het gezicht te beschermen wanneer de huidskleur verandert: hyperpigmentatie, vitiligo, depigmentatie. Uitstekende bescherming tegen agressieve zon: hooglanden, tropen.

Dankzij het Cellular BIOprotection * -complex wordt transdermaal vochtverlies verminderd en worden de natuurlijke beschermingsfuncties op dermisniveau hersteld.

De lichte textuur van de crème wordt perfect opgenomen zonder een olieachtige glans achter te laten. Geurvrij. Waterdicht en hypoallergeen. Draagt ​​niet bij aan het verschijnen van comedonen.

Probeer de bruiningscrèmes die in dit artikel worden gepresenteerd.

Photoderm AKN Matting-emulsie SPF 40

Aanbevolen voor de vette en problematische huid die vatbaar is voor acne en acne, maar ook voor de tropen en bergen. Dankzij het complex Fluidactive * normaliseert het talg en elimineert het vette glans en huiduitslag. Het oppervlak van het gezicht krijgt een matte uniforme kleur.

Fotostabiel en waterdicht. Bevat een hypoallergene geur. Voorkomt verstopping van de poriën en infectie door de beschermende functies van de huid, die na gebruik geactiveerd worden. Beschermt tegen de schadelijke effecten van hitte, kou, wind. Libriderm-zonnebrandcrème heeft iets minder bescherming.

Voor de gevoelige huid - Photoderm AR-crème SPF 50+

Aanbevolen voor dermatologische problemen zoals rosacea, rosacea-achtige dermatitis, evenals voor verwijde capillaire netwerken en een dunne gezichtshuid. Dankzij het verstevigende effect verbergt het oneffenheden: egaliseert de teint, maakt de huid egaler.

Een elastische beschermende film die zich vormt na opname van het product vermindert de reactiviteit van de huid, voorkomt verstopping van de poriën en externe infectie.

Niet-comedogeen, geen geurstoffen. De structuur van de crème zorgt voor individuele tolerantie. Een even krachtige bescherming is de zonnebrandcrème van La Roche Pose.

Voor een gecombineerde en vette huid - Photoderm MAX Emulsion SPF 50+

Aanbevolen voor bescherming tegen agressieve zon. Voor een zeer lichte huid met sproeten (fototypes I en II) en verdraagt ​​geen zonnestraling. Geeft een matte, egale teint.

Crème met een waterdichte hypoallergene formule. Beschermende functies, voorkomen de gevolgen van negatieve omgevingsfactoren. De delicate textuur verzorgt de huid op milde wijze en geeft een gevoel van lichtheid en comfort. Na het aanbrengen van de crème is de teint egaler en is de huid mat en glad. Zelfs bij overgevoeligheid te gebruiken. Draagt ​​niet bij aan het verschijnen van comedonen.

U kunt hier meer te weten komen over de zonnefilters van Natura Siberica.

Bescherming voor kinderen

Bioderma Photoderm Kid 50 Zonnebrandmelk+

De maximale bescherming van de crème helpt zelfs bij de meest intense UVA-straling. Het unieke Cellular BIOprotection * -complex beschermt de huid tegen brandwonden en omgevingsinvloeden. De textuur van de crème heeft een blauwe tint, wat helpt om de crème gelijkmatig op alle gebieden aan te brengen, na het aanbrengen wordt deze transparant, laat geen witte strepen achter.

Alle kenmerken van zonneschermen met schors zijn te vinden in het artikel.

Het wordt perfect verdragen, maakt het gevoel op het gezicht niet zwaarder, waterdicht, fotostabiel. Geurvrij.

Bioderma Photoderm Mineraalscherm SPF50+

Aanbevolen voor alle typen en is geschikt voor baby's vanaf zes maanden. Maximale fotoprotectie voor allergische en overgevoelige huid. Beschermt tegen intense blootstelling aan de zon, zoals de equatoriale zon of in de bergen. Het heeft een 100% minerale structuur, die gemakkelijk wordt opgenomen zonder een vettig masker en een plakkerig gevoel achter te laten. Hypoallergeen en geurvrij. Of probeer Floralis SPF 50.

Kan gebruikt worden als basis voor dagelijkse make-up in de zomer. Beschermt niet alleen de huid tegen zonnestralen en negatieve omgevingsfactoren, maar weegt ook niet het gevoel op het gezicht. Dankzij het regeneratieve werk van de dermis met behulp van een actief complex, wordt de make-up steviger vastgehouden, zonder te worden blootgesteld aan de talgklieren.

Toepassing:

Voor blootstelling aan de zon op een droog oppervlak in een gelijkmatige laag aanbrengen tot het volledig is opgenomen. Vernieuw de applicatie na contact met water en lichamelijke inspanning.

Het is de moeite waard om de eigenschappen van Faberlik-zonnebrandmiddelen te kennen via de link.

Video

Deze video geeft een overzicht van de beste zonnebrandmiddelen.

conclusies

  1. Crèmes van de Photoderm-lijn zijn geschikt voor de meest veeleisende huid, voldoen aan haar behoeften en bieden bescherming op cellulair niveau. Bescherm tegen de meest agressieve zon en externe factoren.
  2. Ze beschermen niet alleen, maar herstellen ook de vochtbalans, waardoor de opperhuid elastischer en veerkrachtiger wordt. Ze herstellen de natuurlijke functie van de dermis en elimineren daarom dermatologische problemen. Aanbevolen om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Voor een droge huid is het beter om een ​​vochtinbrengende crème met SPF-bescherming aan te brengen.
  3. Door de unieke formulering van de composities heeft de crème een licht delicate textuur. Dat zorgt ervoor dat je het snel kunt absorberen zonder een gevoel van ongemak en olieachtige glans achter te laten. Uitstekende tolerantie.
  4. Alle crèmes zijn geschikt voor een allergische huid.
  5. De waterdichte en fotostabiele structuur biedt langdurige beschermende functies, zelfs na contact met water. Niettemin raadt de fabrikant aan om de toepassing van de crème na het baden bij te werken..

Bekijk onze dagelijkse selectie van de beste schoonheidsproducten

TOP 7 beste zonnefilters en sprays met SPF-50: hoe te kiezen, voor- en nadelen, beoordelingen

Er zijn maar weinig mensen die denken dat de zonnestralen ons beiden positief kunnen beïnvloeden door vitamine D in het lichaam aan te maken en de immuniteit van het lichaam te verbeteren, of negatief, door irritatie, dermatitis, brandwonden, fotoveroudering en zelfs oncologie te veroorzaken. Hoe u uw huid onder ultraviolet licht kunt beschermen, vertellen we u in onze review..

Waar is een crème met SPF-50 voor?

In de schappen van winkels voor leerproducten zie je de vreemde afkorting SPF en de numerieke waarde ernaast. Sommige gebruikers gaan er ten onrechte van uit dat dit de periode is waarin uv-bescherming zal zijn. Het blijkt zelfs dat als we het cijfer 50 zien, dit betekent dat je huid met het gebruik van deze tool 50 keer meer bestand is tegen een dosis UV-licht dan zonder. Zo'n crème is gewoon nodig voor kinderen, mensen met een neiging tot oncologie, met een lichte huid, met lichtgevoeligheid en voor zwangere vrouwen, maar ook voor reizen naar warme landen. Zonder bescherming kun je binnen 15-20 minuten uitbranden en een kind drie keer sneller. Zonnebrandcrème is een soort chemische samenstelling die ons beschermt tegen de schadelijke effecten van de UV-stralen van de zon (UV).

Er zijn twee soorten straling: UVA en UVB. UVB-straling heeft een schadelijk effect op de huid: het kan brandwonden veroorzaken en zelfs kanker veroorzaken. UVA-straling veroorzaakt op zijn beurt sproeten, ouderdomsvlekken en tekenen van huidveroudering. Speciale crèmes helpen de effecten van deze factoren te verminderen. We hebben zeven hoogwaardige SPF-50-beschermingsproducten geselecteerd op basis van hun kenmerken en kenmerken, en geven advies bij het kiezen. Wij wensen u veel leesplezier!

TOP 7 beste zonnefilters en sprays met SPF-50

De volgende merken zijn in onze review opgenomen:

  • Bioderma Photoderm AR Getint spf 50+;
  • Belita-Viteks Solaris spf 50;
  • Avene Mineral Cream SPF 50;
  • La Roche Posay spray Anthelios XL;
  • Biore UV Aqua Rich SPF 50;
  • Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50;
  • Uriage Bariesun Minerale Crème SPF 50+.

Laten we ze allemaal eens nader bekijken..

Bioderma Photoderm AR Getint spf 50+

Een witte tube met een oranje dop bevat 30 ml crème. Het is dik wit van consistentie. Geschikt voor de dunne en gevoelige huid met verwijde capillaire vaten in het gezicht, vatbaar voor roodheid en huidaandoeningen (contactdermatitis en rosacea). Heeft krachtige bescherming tegen radicalen, elke 2 uur aangebracht.

Een landFrankrijk
Het formulierroom
Huid typevoor iedereen
Leeftijd20+
Volume30 ml
Kenmerken:hypoallergeen, niet-comedogeen, waterbestendig
het effectbevochtiging
Verpakkingtuba
Het gewicht45 g

Kosten van 1032 tot 1179 roebel.

voors

  • egaliseert het reliëf;
  • maskeert kleine defecten;
  • kalmeert de huid en vermindert de gevoeligheid;
  • bescherming van de cellulaire structuur van de huid;
  • veilig;
  • handige verpakking;
  • voedt;
  • goede tolerantie;
  • UVA-bescherming (PA / PPD).

Minpuntjes

  • snelle consumptie;
  • verstopt poriën;
  • verlicht geen roodheid;
  • hydrateert slecht.

Ik kocht het product eerst bij een schoonheidsspecialiste en daarna bij de apotheek. Ik gebruik het al vijf jaar het hele jaar door. Tevreden dat er geen smaken zijn. Het product zorgt voor een gelijkmatige verlichting van mijn huid, hydrateert en kalmeert. En hij kan goed omgaan met sproeten. Persoonlijk kwam met mijn gecombineerde huid naar voren.

Belita-Viteks Solaris spf 50

De crème is verpakt in een blauwe en oranje tube. De crème is wit en heeft een lichte textuur. Geschikt voor mensen met een zeer lichte en gevoelige huid. De combinatie van minerale en organische UV-filters beschermt tegen UVA- en UVB-straling. Andere elementen - jojoba-olie, sheaboter, vitamine E hydrateren en voorkomen vroegtijdige veroudering.

Een landWit-Rusland
Het formuliercrème-emulsie
Huid typevoor alle soorten
Leeftijdachttien+
Volume100 ml
het effecthydratatie, herstel, bescherming tegen de zon
Verpakkingtuba
Het gewicht120 g

Kosten van 190 tot 331 roebel.

voors

  • behoorlijk volume;
  • verzacht en verzacht de huid dankzij oliën;
  • hydrateert;
  • gemakkelijk aan te brengen;
  • goedkoop tegen kostprijs;
  • geschikt voor een gevoelige huid;
  • voedt;
  • beschermt tegen fotoveroudering.

Minpuntjes

  • veel toevoegingen;
  • niet voor iedereen geschikt;
  • niet waterdicht.

Nam de slagroom mee op reis naar Egypte. Ik heb het prima gedaan. Het verspreidt zich goed, verstopt de poriën niet en is gemakkelijk aan te brengen zonder witte strepen achter te laten. Het enige negatieve, na het baden, moet je opnieuw aanbrengen. Heel goed voor de prijs.

Avene Minerale Crème SPF 50

De crème zit in een witte verpakking met oranje letters. Geschikt voor de huid vanaf 3 jaar. Het complex van actieve ingrediënten Sunsitive geeft het minimale gehalte aan chemische filters in de samenstelling. Pretocopheril biedt cellulaire bescherming, terwijl Avene Thermal Water de ontsteking verzacht en verlicht. Makkelijk aan te brengen in een dichte laag dankzij de dispenser, heeft een niet-vette consistentie.

Een landFrankrijk
Het formulierroom
Huid typevoor gevoelig, atopisch
Leeftijd3+
Volume50 ml
het effecthydratatie, bescherming tegen zonnebrand, verzacht, verlicht ontstekingen, beschermt tegen fotoveroudering
Verpakkingtuba
Het gewicht95 g

Kosten van 952 tot 1346 roebel.

voors

  • hypoallergeen;
  • geneest wonden en regenereert;
  • bestrijdt huidveroudering;
  • glycerine hydrateert;
  • UV-filter titaandioxide irriteert de huid niet en geeft natuurlijke bescherming (scherm);
  • handige verpakking;
  • gemakkelijk aan te brengen;
  • snelle opname;
  • hoge weerstand tegen water;
  • verstopt de poriën niet;
  • minimale hoeveelheid chemische componenten;
  • geen alcohol en parfum.

Minpuntjes

  • slecht opgenomen;
  • ziet eruit als een masker op de huid;
  • benadrukt peeling;
  • interfereert met het aanbrengen van make-up;
  • klein volume.

Ik heb een zeer lichte en gevoelige huid. Ik heb alles geprobeerd - van goedkope crèmes tot Koreaanse cosmetica, maar ik stopte de keuze voor deze tool. Maakt mijn huid egaal en beschermt. Ik gebruik het pas meer dan twee jaar. Ik breng de crème aan onder BB spf37. Goed geïnformeerde mensen zullen het begrijpen.

La Roche Posay spray Anthelios XL

Geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid die vatbaar is voor fotodermatitis. Kan over make-up worden aangebracht. Het bevat thermaal water verrijkt met selenium, een antioxidant. Matteert, verwijdert olieachtige glans. De spray zit in een flesje van 200 ml.

Een landFrankrijk
Het formulierspray
Huid typeolieachtig, gevoelig, normaal
Leeftijdieder
Volume200 ml
het effecthydratatie, bescherming tegen zonnebrand, verzacht, verlicht ontstekingen, beschermt tegen fotoveroudering
Actieve ingrediëntenMexoplex, vitamine E
Het gewicht220 g

Prijs van 1098 tot 1645 roebel.

voors

  • groot volume;
  • laat geen witte vlekken achter;
  • hydrateert;
  • in de samenstelling van antioxidanten;
  • bescherming tegen brandwonden en pigmentvlekken;
  • waterbestendigheid tot 40 minuten;
  • kalmeert en verzacht de huid;
  • aangename lichte textuur;
  • geeft fluweelzacht;
  • kan over make-up worden aangebracht;
  • zuinig verbruik.

Minpuntjes

  • niet gevonden.

Ik gebruik het op reizen naar warme landen. Laat me nooit vallen. Gedurende de gehele gebruiksperiode wordt de huid gehydrateerd en was er geen roodheid met ontsteking. Dat is wat een bewezen merk betekent. Nu neem ik hem altijd mee, aangezien hij wat ruimte inneemt in mijn koffer.

Biore UV Aqua Rich SPF 50

De Japanse remedie wordt gepresenteerd in de vorm van een essence in een blauw-witte verpakking. Het eerste wonder ter wereld met een werkelijk unieke microverdedigingsformule. Heeft een bijna gewichtloze consistentie in de vorm van een witte luchtige mousse. Het bevat hyaluronzuur, koninginnengelei en andere elementen om vocht vast te houden. In een tube van 50 ml.

Een landJapan
Het formulieressence
Huid typealle
Leeftijdieder
Volume50 ml
het effecthydraterend, bescherming
Actieve ingrediëntenhyaluronzuur, koninginnengelei
Het gewicht75 g

Kosten van 999 tot 1277 roebel.

voors

  • lichte textuur;
  • verstopt de poriën niet;
  • hydrateert;
  • dubbele bescherming van chemische en fysische filters;
  • aangenaam citrusaroma;
  • zelfs geschikt voor de vette en problematische huid;
  • beschermt tegen ouderdomsvlekken en sproeten;
  • laat geen witte vlekken en plakkerigheid achter;
  • trekt snel in;
  • visueel egaliseert de structuur van de huid;
  • Ja knikken;
  • aangebracht onder make-up als basis;
  • niet comedogeen.

Minpuntjes

  • Bevat Alcohol;
  • klein volume;
  • niet overal wat je kunt vinden.

Ik gebruik het niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Trekt perfect in en hydrateert de huid, een goede basis voor dagelijkse make-up. Ik woon in het zuiden, dus het helpt veel en behoudt jeugd en schoonheid. Blij met het resultaat.

Clarins UV Plus Anti-Vervuiling SPF 50

Een ander Frans hulpmiddel in de vorm van een vloeistofscherm zal velen aanspreken, het zal helpen om jeugd en gezondheid te behouden. Perfect voor inwoners van megalopolissen en grote steden. Helpt een egale teint en stralende teint te behouden. Het is een witte fles met oranje inscripties.

Een landFrankrijk
Het formuliergezichtsvloeistof
Huid typealle
Leeftijd20+
Volume30 ml
het effecthydratatie, bescherming tegen fotoveroudering, anti-vervuiling, antioxidanten
Actieve ingrediëntenwitte thee, extract van cantalupe meloen en alpenbossen
Het gewicht60 g

Prijsbereik van 2741 tot 3780 roebel.

voors

  • trekt snel in;
  • heeft een lichte textuur;
  • plakt niet;
  • zuinig;
  • behoudt een gelijkmatige toon en uitstraling;
  • bescherming tegen pigmentatie en fotoveroudering;
  • verstopt de poriën niet;
  • langzame consumptie van fondsen;
  • geeft fluweelzacht en zacht;
  • gebrek aan olieachtige glans na het aanbrengen;
  • goede bescherming;
  • goed om poeder bovenop aan te brengen.

Minpuntjes

  • maakt de huid een beetje wit;
  • slecht afgewassen;
  • niet waterdicht;
  • bevat alcohol en siliconen;
  • niet geschikt voor mensen met allergieën en mensen met een zeer droge huid.

Ik heb een gecombineerde huid en dit veroorzaakt soms bepaalde problemen. Ik heb de vloeistof in de online winkel besteld. Ik heb geprobeerd om verschillende producten voor mijn gezicht te vinden, maar het paste perfect. Rolt niet tot balletjes, zit goed, trekt gemakkelijk in en beschermt de huid. Ja, gewoon een vondst. De prijs is natuurlijk bijt, maar wat je ook voor jezelf kunt doen, geliefden.

Uriage Bariesun Minerale Crème SPF 50+

Het product is geformuleerd met een minerale formule om te beschermen tegen verschillende soorten straling. Aanbevolen voor kinderen en mensen met een allergische en bijzonder gevoelige huid. Het wordt economisch geconsumeerd, heeft een dikke en dichte textuur. Gepresenteerd in de vorm van een witte buis met een oranje dop. Heeft een inhoud van 100 ml.

Een landFrankrijk
Het formulierroom
Huid typealle
Leeftijd3+
Volume100 ml
het effecthydraterend, bescherming tegen fotoveroudering, tegen fotodermatitis
Actieve ingrediëntenvitamine E, C
Het gewicht120 g

Prijsvariatie van 872 tot 1685 roebel.

voors

  • waterbestendig;
  • in de samenstelling van antioxidanten;
  • glycerine hydrateert;
  • dimethicon maakt de huid glanzend en zijdezacht;
  • thermaal water kalmeert, voedt met mineralen en vitamines;
  • hypoallergeen;
  • behoorlijk volume;
  • niet comedogeen;
  • geen geurstoffen, geurstoffen, conserveermiddelen en irriterende chemische filters;
  • geschikt voor alle huidtypes.

Minpuntjes

  • kost tijd om te absorberen.

Ik gebruik het product op mijn gezicht en lichaam. In het zomerseizoen ben ik het zat om in een hoed of met een bakbanaan op mijn neus te lopen. Na het baden breng ik het opnieuw aan. Nu ben ik voor mijn wangen en neus helemaal kalm.

Vergelijkende tabel met kenmerken

Voor een meer visuele vergelijking van de parameters van cosmetische producten, presenteren we onze zeven in de tabel.

NaamEen landHet formulierVerpakkingHuid typeLeeftijdInhoud, mlGewicht, g
Bioderma Photoderm AR Getint spf 50+Frankrijkroomtubaalle20+dertig45
Belita-Viteks Solaris spf 50Wit-Ruslandcrème - emulsietubaalleachttien+100120
Avene Minerale Crème SPF 50Frankrijkroomtubagevoelig, atopisch3+5095
La Roche Posay spray Anthelios XLFrankrijksprayflesolieachtig, gevoelig, normaal3+200220
Biore UV Aqua Rich SPF 50Japanessencetubaalle3+5075
Clarins UV Plus Anti-Vervuiling SPF 50Frankrijkvloeistofflesalle20+dertig60
Uriage Bariesun Minerale Crème SPF 50+Frankrijkroomtubaalle3+100120

Tips om te kiezen

Welke remedie zal helpen om uw huid volledig te beschermen? In zo'n situatie kun je het beste een goede dermatoloog bezoeken. In antwoord op deze vraag geven experts de volgende aanbevelingen:

  1. Consistentie. Absoluut niet erg dik, maar ook niet vloeibaar. Gemakkelijk aan te brengen en snel in te nemen.
  2. Kosten. Het kan variëren in een ander bereik. Overweeg uw mogelijkheden afzonderlijk, maar de prijs moet overeenkomen met de kwaliteit.
  3. Samenstelling. Hoe minder irriterende ingrediënten en kunstmatige toevoegingen, hoe beter (geen parabenen, TEA en MIT).
  4. De vorm van het product. Het is beter om naar je eigen voorkeuren te luisteren. Sprays zijn gemakkelijk aan te brengen, maar ze leggen niet gelijkmatig. Sanblocks kunnen allergieën veroorzaken bij inademing van deeltjes.
  5. Waterbestendig. Als je van plan bent om naar warme landen op zee te gaan, dan kan je natuurlijk niet zonder gereedschap met zo'n eigenschap..
  6. Hypoallergeen. Het belangrijkste punt vooral voor mensen met allergieën, zwangere vrouwen en kinderen.
  7. Doel. Voor gezicht of lichaam, of misschien allemaal in een complex.
  8. Voor kinderen. Er zijn speciaal ontworpen producten voor baby's, maar die zijn namelijk niet geschikt voor volwassenen er zijn aanzienlijke verschillen in de samenstelling en kenmerken van de huid.
  9. Menselijk fototype. Veel hangt hiervan af. Er zijn er 6. SPF 50-bescherming is nodig voor mensen met 1-3 fototypen, en als je warme landen gaat bezoeken, zijn zelfs 4-6 fototypen nuttig.
  10. Koop geen crèmes met vitamine A. Interactie met ingrediënten die uv-licht geven verhoogt het risico op huidkanker.
  11. Kies producten met dubbele bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.
  12. Type zonnebrandcrème. Liever Sanblocks boven Sanskrins, omdat hun samenstelling is veel veiliger in termen van het gehalte aan schadelijke componenten. En als je een tool tegenkomt die beide typen combineert, kijk dan naar de veiligheid van de onderlinge verbindingen..

We wensen je veel succes bij het kiezen en mooi zijn!

Meer Over De Preventie Van Acne