Hoofd- Furuncle

Baziron AS - beoordelingen

We zijn benieuwd naar uw feedback over het gebruik van het medicijn Baziron AS voor acne. Effectiviteit, bijwerkingen,...

26.12.2009 21:39, Liska
Ik gebruik Baziron nu 3 weken, het aantal acne is niet afgenomen (de huid droogt erg en bladdert af (ik weet niet wat ik moet doen, niets helpt..

08/07/2010 19:35, Sasha
Vanuit mijn ervaring met de behandeling met BAZIRON wil ik zeggen dat het tijdens de eerste toepassing een beetje hielp, en tijdens de volgende toepassing alleen de hele huid uitdroogde, peeling verscheen en acne meer dan verdwenen was.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mijn advies aan u over hoe u snel van acne af kunt komen, ik gebruik deze methode al heel lang, was uw gezicht met zeep, zodat het droog wordt, en smeer acne in met lincomycine (het kost 15 roebel bij de apotheek). En als acne elke zomer op het voorhoofd verschijnt, is het elke ochtend en avond de moeite waard om het voorhoofd met onrustig te smeren, dit is een substantie van natuurlijke oorsprong. Neoselen kan online of in de winkels van het leven worden gekocht en acne houdt niet van appelciderazijn, dus je kunt je acne smeren met een zure appel.

09/03/2013 07:05, Lente
Hoe meer je de huid droogt, bijvoorbeeld met zeep, hoe meer het probeert het te verwijderen, en dan wordt dit talg meer, en waar het vet zit, is er acne (

28.09.2011 13:13, Inna
Ik heb hetzelfde geval. Ik gebruik basiron, maar het droogt de huid uit en acne, zoals de jouwe, verschijnt gewoon. Als je een manier vindt, deel dit dan.

16/02/2013 10:50 uur, Lisa
Baziron moet puntsgewijs worden aangebracht, op acne, en niet op het hele gezicht)

04/06/2013 11:34, marie
Ik kreeg over het algemeen allergieën van hem. In het begin brandde het gezicht vreselijk, daarna kwam er kleine waterige acne naar buiten die jeukte. Ik had hoge verwachtingen van hem (((

17-05-2013 19:10, Tifa
marie je hebt net een brandwond van dit product, je moet het in een pinpoint en in een lagere dosering aanbrengen, of een paar uur na het aanbrengen babycrème aanbrengen

27-07-2013 18:36, Vladimir
Ik wil je een interessant verhaal vertellen. Eigenlijk werd acne gekweld en de keuze viel op "Baziron ace" de eerste tube hielp echt, en het effect was merkbaar in een week, er waren geen problemen, na een maand kocht ik een andere tube, en toen begon het, voor 2 dagen gebruik (met een heel dun laagje) was de huid bedekt een hoop vlekjes en toch is het niet duidelijk wat en dit alles op het gezicht. Ik besloot zelfmedicatie te geven omdat ik hiermee het huis niet uit kon, ik dronk tavegil, maar helaas, na een week gebeurde er niets. Ik besloot om naar een betaalde kliniek te gaan omdat het 5 minuten van huis was, en wat denk je, de dokter zei dat hij op tijd kwam, omdat de zwelling van de ogen begon, ze schreven een heleboel van alles voor. namelijk; 4 druppelaars van 500 ml vloeistof, 7 intramusculaire (in de kont) injecties per dag, een druppelaar om de dag. THUIS om 2 soorten tabletten te drinken en in te smeren met een bepaalde zalf, jongens, geloof me, het is beter om een ​​paar puistjes te hebben dan het hele gezicht, begrijp niet wat voor soort gezicht, nu is alles voorbij, maar het blijft om naar 2 soorten pillen en 1 infuus te gaan, basiron is een chemische stof en 70 procent is allergisch voor de eigenschappen ervan denk niet dat u wordt overgedragen. Ik hoop hiermee iemands gezicht te redden.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Ken je zo'n woord als nep… je was niet verbaasd dat er niets uit de eerste buis kwam. en vanaf de tweede, dat is wat. zooo gemakkelijk dat je nep tegenkomt, dat is alles.

21-08-2013 10:47, Maria
Ik besloot ook om het "Miracle-medicijn" Baziron AS te kopen, aan het begin van het gebruik was het effect merkbaar, de huid werd glad, de puistjes verdwenen praktisch, maar tegen het einde van het gebruik was het gezicht bedekt met puistjes zodat ik geen woonplaats kon vinden, het was jammer om naar buiten te gaan en er was al geen Baziron hielp niet, de kuur eindigde, ik weet niet wat ik nu moet doen, er waren een of twee puistjes, en na Baziron is het een nachtmerrie, gruwel.. woorden kunnen niet beschrijven

29-11-2013 19:37, Tatiana
Ik steun uw mening. Baziron AS is een stille horror, ik heb al een week 2 keer een stille horror op mijn gezicht aangebracht. Gebruik niet.

20/12/2013 14:52, Tanyukha
Werkelijk !! Hiervoor klom ik op het forum. Ik heb ook zwelling van de ogen !! alleen pillen voorgeschreven voor allergieën. branden op het gezicht. Ik heb na de eerste dag gebruik van het medicijn. Ik loop nu al twee dagen met oedeem, ik heb een beetje geslapen !! Denk je dat we actie moeten ondernemen? gaat niet vanzelf weg.

13-05-2014 10:39, Elena
Mee eens. Ik ben een week aan het uitsmeren, ik zie dat ik bedekt ben met een kleine uitslag. net als netelroos, het jeukt niet, maar een karige rode uitslag van puistjes spreekt meer van een allergie: (sorry

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (acne) wordt veroorzaakt door streptokokken (bacteriën) en kan worden gedood met een antibioticum waarvoor het gevoelig is, zoals erytromycine of penicilline-antibiotica. Het is noodzakelijk om uitgebreid te worden behandeld, naast het gebruik van een antibioticum, is het noodzakelijk om de huid te behandelen door de activiteit van de talgklieren te verminderen, zonder de huid uit te drogen. U kunt peroxide of hydroperiet gebruiken om acne te verbranden. Anticonceptiva en hormonale middelen helpen ook. Acne ontstaat door een toename van testosteron in het lichaam terwijl oestrogeen hierdoor afneemt, activering van de talg- en zweetklieren vindt plaats, onze taak is om de hoeveelheid van deze hormonen te normaliseren. Gecombineerde anticonceptiva bevatten een extra hoeveelheid vrouwelijke hormonen

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
probeer op dieet te gaan: verwijder vet, gebakken, zout, zoet gesneden. drink het medicijn Lactrofiltrum of Duffalac en gebruik elke avond witte cosmetische klei (eerste week), daarna 2 keer per week, ik mengde de klei gewoon in koolzuurhoudend mineraalwater (warm) en op het gezicht gedurende ongeveer 20 minuten.Na een maand werd het gezicht schoner, de huid zachter)

04/09/2012 11:33, Selena
probeer het antibioticum erytromycine. uitwendige zalf, het kost slechts 30 roebel, het helpt binnen een week)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Ik betwijfel of het antibioticum voor deze prijs echt helpt. Acne is de ziekte die moet worden BEHANDELD, verwijderd, en de meeste antibiotica onderdrukken de infectie en "verstoppen" deze verder en dieper. Uiterlijk verdwijnt acne, maar inwendig wordt het erger. Maar het zal NOG STEEDS later uitkomen. Het is beter om te worden behandeld met natuurlijke remedies, zelf maskers te maken, met geïmproviseerde middelen.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Girl)), bijvoorbeeld, het antibioticum Ammoxicilline kost minder dan 50 roebel.. nou ja, het kostte tenminste eerder. maar het is uitstekend voor een aantal ziekten. dus oordeel nooit op prijs. onthoud als duurder niet beter betekent!

11.07.2012 01:08, Olenka
Ik heb Baziron gebruikt, het hielp niet... het droogde mijn huid alleen veel, en acne verscheen weer. Meisjes, ik raad je aan om, na je gezicht 's nachts te hebben gewassen, eerst je gezicht af te vegen met een wattenschijfje met calendula-tinctuur en daarna lotion (het bevat: salicylzuur, kamferalcohol, apotheek zwavel, chlooramfenicol in tabletten.. je mengt alles, je krijgt een lotion. Deze medicijnen zijn te koop bij de apotheek. niet duur.) Ergens een week geleden ben ik met deze ingreep begonnen, het resultaat is al zichtbaar. Ik raad je aan om het te proberen!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Meisje, en in welke verhoudingen apparaten voor lotion te mengen?

08.11.2012 18:58, Alina
ongeveer 1: 1

06/10/2013 14:28, Meisje
Met deze zelfgemaakte lotion is voorzichtiger. u kunt zich verbranden. het moet nauwkeurig worden aangebracht.

31.10.2012 20:23, Elena
Ik heb ook erg schilferig, en er verscheen zelfs een "brandwond" op mijn voorhoofd, zei de schoonheidsspecialiste. aanvankelijk verdween de acne echt snel.. nu ben ik ermee gestopt.. de huid is te ontstoken. Ik gebruik nog steeds een vochtinbrengende crème

08.11.2012 18:56, Alina
En je verdunt het met water, breng dan aan, de huid hiervan zal niet langer loslaten en alleen 's nachts aanbrengen

22-03-2013 14:39, olya-la
dan zit de reden niet in de huid, maar in het lichaam, ga naar de gynaecoloog en endocrinoloog.

26/03/2013 17:59, Marya
Het effect zal pas na 3 maanden gebruik zijn, je hebt ook interne therapie nodig en zorg ervoor dat je een dieet opneemt (geen hongerstaking, maar een ander, gezonder dieet) meer sinaasappel, groene groenten en fruit in het dieet, apotheekvitaminen zijn beter door een arts!

09/01/2013 09:45, denis
Geloof me! Baziron moet drie keer per dag worden gebruikt, altijd op een droge huid. Wees niet lui om de instructies op te volgen. Over een week, terwijl u hier schrijft, zult u het resultaat niet zien. Drie maanden. Ga en aarzel niet, ga naar de schoonheidsspecialiste. Ik ben een knappe jongeman, maar op sommige plaatsen is mijn gezicht bedekt met littekens en gaten door het feit dat ik het heb gelanceerd. En dit probleem moet worden opgelost zodra het zich voordoet. Zeg dank aan de ouders die je vertellen dat dit een overgangsperiode is en dat alles voorbij zal gaan. Ga naar de schoonheidsspecialiste, de procedure duurt 2 uur, maar het is het waard. Ik zeg niet dat de knappe man het deed. Er is gewoon geen andere manier. En ik probeer het hoofd te bieden.

25-11-2014 21:34 uur, Irinka
Ik gebruik het sinds begin augustus, daarvoor was mijn gezicht vettig, er waren acne, er waren 4 maanden verstreken, mijn gezicht is glad, schoon, een paar acne komt regelmatig voor PMS, hoewel de huid opdroogt, loslaat, maar ik breng ook een vochtinbrengende crème aan) En ik raad aan om niet te stoppen )) Ga door in dezelfde geest om uit te smeren) Alles staat voor))

06/07/2015 12:44, Kate
zorg ervoor dat je de huid hydrateert, koop een vochtinbrengende crème voor het gezicht en gebruik deze samen met basiron. de behandeling is lang, maar affectief, je moet geduld hebben.

12.01.2010 14:08, Emy
In eerste instantie hielp het, maar tegen het einde van de buis droogde het alleen de huid. Dit kan echter te wijten zijn aan het begin van de poolnacht en winter..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron is, in tegenstelling tot Zinerit, niet verslavend, ik gebruik het nu bijna een jaar, ik probeer pauzes te nemen om de huid niet te droog te maken, maar ik moet van binnenuit worden behandeld (zoek de reden), ik raad je aan om Dorsenval te kopen en in een complex te behandelen

14/03/2013 20:27, Lera
Ja, over zenerite, hetzelfde verhaal, ik heb het drie jaar super gebruikt, maar nu kan ik niet meer zonder, ik gebruik het al een half jaar niet en mijn huid is problematisch geworden. Ik bestudeer beoordelingen over Baziron, ik weet dat er ook in de vorm van tablets is.

29-01-2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron hielp me niet, mijn ogen zijn gezwollen en puistjes zitten op hun plaats

03/02/2010 23:10 uur, Kira
Ik gebruikte op aanbeveling van een apotheker (mijn eigen moeder, die het niet erg zal wensen), en "basiron" en "differentieel" tegelijkertijd. Hun prijzen zijn niet klein, maar ik zag geen groot resultaat. Totdat de huid verslavend werd, leek alles te verbeteren, minder vettigheid, minder roodheid. maar na een paar weken viel alles op zijn plaats, en behalve het afpellen bleef er niets over. Hetzelfde effect als skinoren. En de compositie is naar mijn mening vergelijkbaar. Maar ik zou er persoonlijk aan willen toevoegen dat ik uit eigen ervaring besefte dat door dit probleem alleen extern te behandelen, er geen sterk effect zal zijn (ik begon van binnenuit te genezen. Alle kruiden, medicijnen die de maag en darmen aantasten. NUL-effect. Kan te wijten zijn aan van leeftijd. zat op een "dieet." Elke dag een liter en anderhalve liter kefir of biogurt. NUL. tenminste op het eerste gezicht - geen resultaat... zo iemand als nu heb ik nog nooit gehad. enige morele zorgen en morele straffen. de rest - verandert niet ((ik gebruik foundation elke dag, maar maskers, regelmatig wassen is als een dagelijkse regel, en daarnaast een schoonheidsspecialist een of twee keer per 2 maanden. Daarom is alles individueel en hangt het af van het lichaam en de erfelijkheid ((

16/03/2010 00:16, Alexander
Ik ga akkoord met 27, acne begon te genezen vanaf de leeftijd van 17, mijn ouders zeiden tegen me een overgangsperiode, maar het wordt niet wakker om 10 jaar mee te gaan, in feite maakte ik me alleen zorgen van 17 tot 22 jaar oud, toen raakte ik er op de een of andere manier aan gewend, maar soms is het onaangenaam in de zomer, ze zijn minder in de winter en in het voorjaar heb ik veel behandeld veel verschillende manieren van manieren besteedden ongeveer 1000 USD toch deed de erfelijkheid zich voelen, de vader leed hier ook onder

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander weet niet of je nog steeds acne hebt.. Maar ik zal je adviseren. Als je ouders de kans hebben, laat ze je dan naar Frankrijk sturen! Naar een dure schoonheidssalon. Ik verzeker dat Tama alles zal genezen.. Hier in Rusland wordt je niet geholpen.. Alleen in het buitenland.. =)) Veel succes.

23-06-2014 16:48, eric
Hij heeft 5 jaar in Frankrijk gewoond, heeft meer dan één schoonheidsspecialist en dermatoloog bezocht, niets hielp) dus Frankrijk is van jou, hoed!

12/07/2011 13:54, Alice
Ik dacht niet dat je misschien een bloedprobleem had? Ik had een vriendin die ook erfelijk was, iets met bloed, maar ze hebben haar bloed in verschillende sessies schoongemaakt, en het hielp haar, nu is haar gezicht perfect schoon)

13-05-2012 01:16 uur, victoria
nou, alles is in orde met mijn gezicht?

15-04-2013 18:15, Stas
Ik ben het volledig eens met deze opmerking, dat ik het gewoon al 5 jaar niet heb geprobeerd, ik heb zowel van binnen als van buiten geprobeerd om nul resultaten te behandelen.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Meisje, en je dacht niet dat je met een probleemhuid... op welke acne je geen toner moet gebruiken. het verstopt alleen de poriën en houdt de huid vet, weet ik van mezelf. Is gestopt met het gebruik van eens zo sterke cosmetica. dat wil zeggen, de basis en foundation, er zijn minder acne

26/03/2010 10:48 uur, Andrey
Ik wil meteen zeggen dat Baziron een van de meest effectieve middelen voor mij is met zijn plussen en minnen (ik zal ze niet beschrijven, want efficiëntie staat voorop). MAAR. elke remedie tegen acne begint pas echt effectief te worden in combinatie, d.w.z. dit is voeding, sport, afwijzing van alle slechte gewoonten, hygiëne, vitamines van groep A, B innemen, het immuunsysteem versterken, enz. Ik heb veel dingen geprobeerd, ik noem degene die me echt hebben geholpen: Zenerit, Baziron, Skinoren (niet erg comfortabel, de huid jeukt veel), Differin (alleen 's nachts, zoals de instructies zeggen). Zenerit werkt voornamelijk op oppervlakkige ontstekingen en het leek me dat het niet geneest, het erytromycine-zinkcomplex doodt eenvoudig de oorzaak van de ontsteking en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen, ik herinner je eraan dat Zenerit een behoorlijk effectieve remedie is, maar het geneest gewoon - Skinoren, een complex van Baziron en Differin 1 keer per dag, Differin 's nachts. Echte resultaten zullen zichtbaar zijn na 2-3 weken aanbrengen, na 3 (maximum) maanden gebruik van al het bovenstaande, zult u aangenaam verrast zijn. Als u met de behandeling begint, wees dan niet ongerust, in het begin kan het algemene beeld van een ontsteking verslechteren, dit duurt niet lang. Maar. er zijn ziekten van het maagdarmkanaal, urogenitaal systeem, hormonale veranderingen die de verschijning van acne veroorzaken, hiermee moet rekening worden gehouden en maatregelen om ze uit te sluiten. Veel succes voor iedereen, ik hoop dat mijn ervaring iemand zal helpen! Succes!

18/04/2010 22:24 uur, Nadezhda
Ik heb Baziron een maand gebruikt, het effect is goed, er zijn minder acne en vooral acne die moeilijk te verwijderen is. Het was niet mogelijk om het langer te gebruiken, tk. allergie begon, gezicht, ogen waren gezwollen, roodheid duurde een dag. na het stoppen van de inname keerde de acne terug. Ik gebruik puntsgewijs, soms is er een effect

19/06/2011 23:38 uur, lyaisan
hallo allemaal, voor de eerste keer op jullie site heb ik ook vreselijk last van acne, lijd, kruip met zineriet gedurende 3 jaar 4 keer het effect is al nul, begon thuistherapie te gebruiken, veeg mijn gezicht af met 70% alcohol, dan maskers met honing en zout in verhouding tot 20 minuten, veeg dan mijn gezicht af ijs uit een afkooksel met een serie en dus elke dag is er een effect, maar het belangrijkste is dat ze (acne) nooit mogen worden ingedrukt en bekrast, wat voor mij erg moeilijk was. alle succes

08/07/2011 19:21, Andrey
Hallo allemaal! Vertel het me alsjeblieft, misschien weet iemand het.. Ik heb kleine vlekjes (9kleine puistjes) zelfs op de achterkant van de borst, onderarm en billen. Af en toe zien ze er etterig uit.. Ik ging naar een dermatoloog in KVD. daar zeiden ze dat de huid is wat ik sterk betwijfel Pts. en hoe ermee om te gaan.

29-10-2011 00:54, schoonheidsspecialiste Jamila
Hallo Andrei. Probeer de volgende lotion te bereiden: 200 ml alcohol, 4 aspirientabletten, 4 levomycetinetabletten, 4 streptocidetabletten. Schuim na het baden probleemgebieden in met baby- of huishoudzeep, giet fijn zout op het zeepgaasje en schrob het voorzichtig. 2. Wrijf de lotion in en strooi er VEEL babypoeder over. De eerste week om de dag zout, de tweede na drie dagen, de derde keer per week. Drie weken lang veeg je elke dag af met lotion en bestrooi je met poeder. Tegen die tijd zou het probleem moeten verdwijnen, maar voor preventie kun je het 1-2 keer per week met lotion afvegen. De methode is getest, het werkt. ! Succes!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Hallo! En wat voor soort alcohol moet je nemen? Je kunt wodka gebruiken?

20/04/2015 21:32 uur, Leila
Probeer een chatterbox op resorcinol, het wordt bereid in apotheken, het zal zeker helpen

02.08.2012 06:42, Olka
Schrijf hier uw mening

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron hielp, maar pas na 3 maanden gebruik. in 3 dagen zal het zeker niet helpen, zoals ze hier schrijven - dit is onzin.

Acne remedie Baziron AS - beoordelingen

Negatieve recensies

Dit was mijn grootste teleurstelling!

Na 2 weken merkte ik verbeteringen op, pijnlijke acne begon te verdwijnen. Letterlijk een maand later was mijn gezicht bijna helemaal geklaard. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik herinnerde me constant mijn wantrouwen jegens deze drug en maakte mezelf verwijten.

En nu, toen ik klaar was om te stoppen met Baziron (er zijn 2 maanden verstreken sinds het begin van de inname), werd mijn gezicht weer besprenkeld! En het was nog erger dan de eerste keer. Nu was mijn voorhoofd bedekt met kleine puistjes (meer als uitslag of allergie), mijn jukbeenderen waren weer bezaaid met grote, pijnlijke rode puistjes, maar nu waren er kleine puistjes op mijn wangen (dezelfde als op mijn voorhoofd). Die. de getroffen gebieden zijn VERGROOT en de huidconditie ERGER. Toen ik met dit probleem naar de dokter ging, kon ze niets begrijpelijks zeggen, behalve dat "de remedie niet paste". Maar het probleem is dat het niet iets was dat niet paste, het gaf een ACHTERGRONDEFFECT. En ik heb het 3 maanden niet gebruikt (slechts 2,5 maand).

SAMENVATTING VAN DE TOEPASSING VAN DE VOORBEREIDING:

Degene die alles beheerste wat ik hierboven schreef, realiseerde zich al dat er voor mij geen voordelen waren.

Ik zal kort de nadelen van het gebruik van Baziron AS belichten.

  • droogt de huid vreselijk, niet elke vochtinbrengende crème kan de huid helpen herstellen;
  • zeer schadelijk voor de gevoelige huid;
  • veroorzaakt peeling, kan brandwonden veroorzaken bij onjuist gebruik;
  • geneest geen acne, verlamt de huid (in mijn geval).

Mijn mening is puur subjectief. Het medicijn hielp me helemaal niet, het verergerde de situatie alleen maar. Ik ben erg blij als er mensen zijn die tevreden zijn met de werking en van acne af zijn. Maar ik ben teleurgesteld over dit medicijn en zal het niet aanbevelen voor aankoop..

Nadelen: gevaarlijk voor de gevoelige huid.

Positieve effecten van toepassing:

  • Minder gesloten comedonen. Inderdaad, bij veelvuldig gebruik zijn er minder "bultjes", kleine verdwenen, dit had geen invloed op de cysten.
  • Preventie van acne - er zijn er minder dan voordat basiron werd gebruikt, maar het resultaat is niet kolossaal.
  • Mat leer.

Dit is waar de profs voorbij zijn.

  • Droogheid - Dit is het beste als u op tijd een pauze neemt..
  • Brandwonden. Ik heb expres geen foto's gemaakt, omdat ik er op zulke momenten geen tijd voor had. Ik was in een toestand van mentale achteruitgang. Het middel is erg sterk en bijtend, het kan dit.
  • Allergie (?) Eigenlijk was dit de aanzet voor de definitieve annulering van het medicijn. Ik vind het nog steeds moeilijk om te zeggen of het een allergie is of niet, maar daarna had Basiron geen kans en kon het ook niet.
  • Pijn, pijn en nog meer pijn Niet alleen de huid zelf doet pijn van brandwonden, maar ook de puistjes zelf worden veel pijnlijker, waarmee ik moeilijk kan zeggen. Door contact met water werd de huid als een vlam gebaad!
  • Het maakt niet uit hoe je je omdraait, je blijft rond de ogen blijven hangen Dit is mystiek voor mij. Ik deed heel ver van de oogleden een stap achteruit, legde er niets op, wreef niet over mijn gezicht, maar toch pelde de huid af en verbrandde.
  • Van een vrouw tot een slang. Nee, hij zal je niet als een beest wakker maken, maar je zult je huid vervellen.))
  • Vaarwel geliefde Ja, het heeft echt het vermogen om stoffen te verkleuren, getest op een kussensloop.
  • Hallo ouderdom. Er begonnen rimpels te verschijnen in de applicatie. Ik leef liever met puistjes dan van tevoren oud te worden. Gelukkig keerde alles na het beëindigen van het gebruik terug op zijn plaats))

Conclusies, resultaten, aanbevelingen.

Ik zal een beetje vervelen, maar het probleem van puistjes moet van binnenuit worden gezocht. U zult dergelijke problemen met geen enkel basiron uit de voeten maken, dit is slechts een symptomatische remedie. Stop met gebruiken en dat is alles, problemen keren terug. Ja, er zijn momenten waarop u de oorzaak van acne niet of tijdelijk niet kunt wegnemen, zoals in mijn geval. Dan zijn de zeer symptomatische remedies nodig. Maar meisjes, begin in godsnaam klein, met dezelfde klei en salicylzuur. Laat Baziron slechts het MEEST laatste redmiddel zijn!

Oh, ik heb ook geleden met deze baziron AC! Ik kocht het, betaalde 600 r. Het is zelfs jammer dat ik geld heb gekocht en weggegooid. Het gevoel na het aanbrengen was verschrikkelijk! De huid verbrandt, wordt rood, er blijft een brandwond achter, en het effect is 0. Ik dacht dat het waarschijnlijk niet bij mij past vanwege de structuur van de huid, stelde ik mijn zus voor, haar huid is anders van structuur. Dus ze had hetzelfde, er waren brandwonden, godzijdank dat we werden gezalfd met de "Redder" zalf, dankzij hem verdwenen onze brandwonden snel. Het laat niet alleen brandwonden achter, maar het droogt ook ZEER de huid en gaat dan kapot op verschillende moisturizers. Denk in het algemeen na, meisjes.

Ik heb Baziron 1,5 maand gebruikt, smeerde het alleen voor het slapengaan! Het helpt goed, helaas heb ik de recensies niet meteen gelezen! Het is al DERDE dag IN TRANEN! Mijn gezicht is helemaal rood, gezwollen, op enkele kleine waterige punten! Eng voor horror. gaat het voorbij? Hoe de huid van deze effecten te behandelen? Vertel het me, alstublieft!(((

Pas op met basiron Na één keer aanbrengen voelde mijn huid aan als hout, en na de tweede keer werd mijn gezicht rood en opgezwollen, blaren gingen over de huid en al deze "schoonheid" ging niet lang weg. Dit is nog nooit eerder gebeurd, mijn huid is niet gevoelig.

Ik heb BAZIRON AS in een apotheek gekocht.
Op dag 3 manifesteerde zich een vreselijke allergie - het gezicht was helemaal gezwollen, rood gekleurd, hevige jeuk, branderig. Daarvoor was er nooit een allergie. Horror, geen crème!
BAZIRON AS - GEZICHTSALLERGIE.

Droogt de huid uit. Maakt kleding en linnen wit, wast niet af. Ik raad het niet aan. U moet hiervoor extra kosten maken. Er zijn genoeg en niet nieuwe middelen om individuele huiduitslag of huidgebieden uit te drogen - niet zo duur en niet met een dergelijk effect. Elke remedie wordt afzonderlijk geselecteerd, maar de meest effectieve kan worden overwogen: salicylzuur puntsgewijs of op het gebied van huiduitslag; maskers van wit / groene klei; maskers met modder uit de dode zee en de eliminatie van provocerende factoren - ze zijn allemaal verschillend.

Helpt helemaal niet. Het was 2 weken uitgesmeerd, helemaal geen effect. En het is duur. Waarschijnlijk is de huid al aan al deze antibiotica gewend.

Jongens, ik kwam ook deze vreselijke Baziron-crème tegen. En in het begin bewonderde ik hem. Hoe snel het puistjes verwijdert. Tot ik op de een of andere manier wakker werd met zwelling onder mijn ogen. Ik realiseerde me dat ik allergisch was. Maar er was geen gedachte dat deze crème. Daarvoor at ik 's avonds ingelegde champignons. Ik ging naar een allergoloog, ze zette me op een hypoallergeen dieet, schreef antihistaminica voor (in mijn geval, Lomilan, ik val in slaap van fenistil) en drinkt polysorbentia. En trouwens, zei ze, geef alle make-up op. Ik zat op dieet, dronk pillen, alles is in orde, ik was verrukt. En 's avonds besloot ik mezelf opnieuw te zalven met deze crème. 'S Morgens kon ik mezelf niet aankijken. Rood gezicht, jeuk, gezwollen wangen, wallen. Ik klom naar boven om recensies over de crème te lezen en was geschokt. Nu draag ik daarom een ​​zonnebril. Ik drink mijn Lomilan en wacht tot de hangende wallen onder mijn ogen verdwijnen. En Baziron "ziet" er erg goed uit in de prullenbak, maar niet op mijn gezicht.

Neutrale beoordelingen

Eerste gebruik: in eerste instantie leek het erop dat er veel meer acne was, maar integendeel, het was goed. Bazirona AC verdreef alle acne, ze kwamen eruit. Ze waren erg ziek en rood. Dit effect duurde ongeveer 3-4 weken. Toen begon de acne iets minder te verschijnen, maar dat waren ze. Velen explodeerden en ik kneep ze er voorzichtig uit, na een paar dagen waren ze volledig voorbij. Ik bleef Baziron AS gebruiken. Er verschenen wat puistjes, maar ik stopte niet met lopen naar mijn doel.

Wat is het resultaat na bijna 4 maanden gebruik?

Ik moet meteen zeggen dat ik de aanpak om van acne af te komen heb veranderd.

Nu gebruik ik onze gel nauwelijks, ik begon onze vriendelijke en bekende Garnier te gebruiken, en ik gebruikte ook verschillende acne-remedies (schuimen, crèmes).

Onze Baziron AS is bijna voorbij, aangezien ik hem 3 maanden onafgebroken, 2 keer per dag, heb gebruikt.

Ik stopte met het gebruik van het product en het werd niet erger of beter. Ik denk dat de tool verslavend is. Dermatotroop middel GALDERMA Baziron AS Ik zou het liever niet aanbevelen!

Omdat het resultaat voor zo'n lang gebruik niet zo indrukwekkend is.

De prijs bijt, het goede nieuws is dat het verbruik erg zuinig is.

Voordelen: snel opgenomen, in de handel verkrijgbaar, geneest acne, droogt de huid uit, vermindert de vettigheid van de huid.

Nadelen: peeling is mogelijk, indien aangebracht in een dikke laag - het verbrandt, voorkomt niet opnieuw verschijnen, verkleurt sommige soorten stof, droogt de huid.

Baziron is de tweede remedie die ik probeerde te gebruiken. De eerste was Zinerit. Naar mijn mening liet hij echter goede resultaten zien, waarna alles weer klom.

Ik ben 17 jaar en heb al minstens 3 jaar acne, alsof ik het me niet meer herinner. Mijn huid is vettig. Misschien is acne ontstaan ​​door hormonen (een kwab van mijn schildklier is iets verhoogd), ik heb ook een onevenwichtig dieet, maar er zijn geen slechte gewoonten.

De eerste dermatoloog van de dermatoveneuze apotheek (!) Schreef me salicylalcohol en een soort prater voor. Maar dat werkte niet voor mij. Het lijkt nog erger te zijn geworden en ik heb de behandeling opgegeven. Toen ik naar de universiteit ging, maakte ik een afspraak met een dermatoloog in de studentenkliniek. Hij schreef me toen Zinerit voor en vervolgens Baziron (5%). Ik gebruik het nog steeds. Ik heb het gekocht voor 700 roebel. Toegegeven, ik nam een ​​korte pauze per week, waarin een klein aantal puistjes op mijn gezicht verschenen, waarvan sommige pijnlijk.

In het algemeen zal ik een korte beschrijving geven. Baziron is een witte consistentie met een lichte specifieke geur. Trekt snel in.

Ik gebruik het 's ochtends en' s avonds. Voor het aanbrengen was ik mijn gezicht met koud water en gewone zeep. Dan, als de huid opdroogt, breng ik een dunne laag aan op probleemgebieden. En op die puistjes die mij het meeste ongemak bezorgen, breng ik wat meer gel aan.

Een van de nadelen: het droogt de huid uit. Dit kan gebeuren als u te veel op uw huid smeert. Persoonlijk heb ik ook roodheid. En nog iets. Ik heb ook de gel op mijn schouders gedaan, wat een kleine verkleuring op mijn T-shirt veroorzaakte..

In principe een zeer goede remedie tegen acne.

De laatste keer dat een dermatoloog mij Baziron heeft voorgeschreven na laserresurfacing, voor het geval een puistje omhoog springt, plaats het dan lokaal. Zo'n geval kwam - een vrij diep puistje op de wang sprong eraf (en blijkbaar werd het uitgelokt door het gebruik van dit zonnescherm). Maar Baziron hielp me helemaal niet, zelfs niet bij langdurig gebruik, alleen de huid verbrandde ermee. Om meer te zeggen, ik geloof dat het voor een gel niet erg goed wordt opgenomen. Hoewel dit niet de meest ineffectieve remedie is, werd het record voor een volledig gebrek aan effect verbroken door een andere populaire crème - Aven Triacneal, evenals de volledig nutteloze Curiosin-gel. En tot slot is Baziron vrij duur - 600-700 roebel.

Conclusie: Baziron staat in mijn medicijnkastje, maar ik gebruik het zelden. Ik gebruik het voor kleine ontstekingselementen die soms opduiken in de nasolabiale driehoek, en voor meer ernstige acne gebruik ik een effectievere combinatie van een samenstellingsmiddel dat perfect met acne omgaat - Effezel-gel, en bestrijdt ook heel goed acne met een zeer effectief antibioticum, dat ik onlangs heb ontdekt - Klenzit-S-gel.

Wat zijn de voordelen die ik heb opgemerkt in Baziron?

  • uitdrogende puistjes, waardoor er een korst op ontstaat en ze verdwijnen;
  • heeft een ontstekingsremmend effect;
  • vermindert de vette huid, maar mijn huid is droog, dus daar valt niets te verminderen;
  • lost comedonen op, die vaak de oorzaak zijn van onderhuids weefsel.

Om het gewenste effect te bereiken zonder de huid te beschadigen, moet u het niet overdrijven met het aanbrengen van Baziron. Als acne niet het hele oppervlak bedekt, moet je de crème op een punt met een dunne laag aanbrengen, zoals ik deed - alleen op het voorhoofd aangebracht op die plaatsen waar de byaks waren.

Ik gebruikte het 2 keer per dag - 's ochtends en' s avonds. Was na gebruik ALTIJD uw handen.

Maar desalniettemin veranderde de situatie ten goede en nam het aantal af, hoewel Baziron zwak handelde op het onderhuidse weefsel en ze vanzelf overgingen. Maar de longen zijn klein of etterig genezen snel. MAAR helaas is een perfect schoon gezicht uiteindelijk niet gelukt. Later werd het gezicht duidelijker, maar roodheid en postacne zijn nog steeds zichtbaar. De onderstaande foto toont het resultaat met poeder op het gezicht. De sporen zijn nog steeds zichtbaar en alleen foundation + poeder samen kunnen ze bedekken, maar ik ben geen fan van "pleisterwerk", dus ik blijf zoeken naar mijn ideale post-acne remedie.

Ik zal de geïdentificeerde tekortkomingen van de crème opmerken:

voor eigenaren van een droge huid zal de crème geen goede service zijn, omdat het de huid uitdroogt samen met het drogen van de byak, dus als je Baziron toch gaat gebruiken, moet je ervoor zorgen dat de huid wordt gehydrateerd.

als er afschilfering optreedt, moet u de hoeveelheid aangebrachte crème verminderen of zelfs helemaal stoppen.

de nadelen zijn onder meer de hoge prijs

onvermogen om te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Ik zal niettemin degenen aanbevelen die hij helpt, meer dan degenen voor wie hij niet paste.

Ik gebruik Baziron nu 3 weken. De eerste vijf dagen gingen voorbij zonder resultaat, maar tegen het einde van de eerste week gebeurde er een wonder - acne begon letterlijk binnen enkele uren te verdwijnen, maar tegelijkertijd verscheen er een vreselijke peeling, de huid pelde letterlijk af en het was simpelweg onmogelijk om make-up aan te brengen. Ik heb een onaanvaardbare hoeveelheid aangebracht en zelfs voordat ik het aanbracht, veegde ik de probleemgebieden af ​​met een alcohol (!) Oplossing van salicylzuur, dus ik ben zelf verantwoordelijk voor het optreden van dergelijke droogheid, trekkerigheid en peeling.Maar aangezien de huid ECHT veel schoner werd, besloot ik een risico te nemen en basiron te blijven gebruiken. De huid pelde 6 dagen vreselijk, en toen begon al deze gruwel voorbij te gaan, en de puistjes bleven ondertussen verdwijnen, wat me enorm gelukkig maakte. Nu begint de 4e week van mijn experiment met Baziron en ik kan zeggen dat het pellen en de beklemming helemaal verdwenen zijn, maar er is een lichte roodheid ( na zonnebrand) en een beetje jeuk. Wangen jeuken meestal, maar deze "schurft" is redelijk draaglijk. De huid ziet er bijna perfect uit, er zijn nog maar een paar sporen van acne over. Ik weet niet wat er daarna zal gebeuren, maar voorlopig ga ik de volledige kuur met basiron uitvoeren, aangezien alle andere middelen me niet veel helpen.

Hallo. Ik heb Baziron AS lange tijd gebruikt. Het hielp erg goed. Maar onlangs begon ik ook allergieën. Alle tekenen die hierboven worden genoemd: roodheid, jeuk, de hele huid van het gezicht staat in brand.

Ik dacht aanvankelijk niet van hem, stopte ermee, maar gisteren besloot ik het opnieuw te proberen en vandaag heb ik weer dezelfde reactie, mijn hele gezicht is rood. Nu ligt de zalf in de prullenbak. Baziron AS is een goede zaak, maar als je het niet lang doet.

Ik ben er net mee begonnen (ongeveer een week). Ik was erg bang, en de huid was al behoorlijk droog. Maar binnen een uur verwijderde hij verbazingwekkend de sterkste roodheid (die ik niet kon bereiken met skinorenom in een maand na aanbrengen), maar dan is het effect niet zo merkbaar. Het werd natuurlijk veel beter dan het was, maar ik jaag nog steeds mensen op straat bang. En de huid is te droog. Een uitgedroogd, vettig voorhoofd is niet prettig om te zien. De rest van het gezicht is gewoon uitgedroogd.. en het kan mijn neus niet echt schelen. Terwijl ik spuit met panthenolspray.

Ze zeggen dat in de eerste week de meeste mensen zo'n reactie hebben.. dan gaat het weg.

Ik had acne sinds de adolescentie, en toen ik Baziron kocht, voelde ik op de 2e dag dat ze begonnen te drogen. Een week later was mijn gezicht al schoon (p / s denk ik, waarom heb ik zoveel jaren last van deze acne als ik ze konden zo gemakkelijk worden genezen) Maar ik heb het een aantal maanden gebruikt en alles is in orde, af en toe heb ik het toegepast op individuele, zeldzame acne, en gisteren heb ik het voor preventie over mijn hele gezicht aangebracht (en deed het eerder), het was in de ochtend dat mijn gezicht vreselijk begon te jeuken, ik werd wakker met met een rood gezicht, de hele dag voelde ik me met een temperatuur + mijn gezicht stond in brand. Ze kwamen altijd naar voren en vroegen waarom ik zo roze was.

Het deed mijn huid tintelen, vooral in de eerste dagen. Blijkbaar omdat het ook keratolytische eigenschappen bezit.

Toen stopte het (maar ik heb nog steeds een vochtinbrengende crème aangebracht na basiron.

Ze genas acne in ongeveer een maand, zelfs minder (vier volledige weken), in principe zou twee voldoende zijn, maar ik besloot de kuur helemaal af te maken.

Positieve recensies

Verdomme jongens, wat voor horrorverhalen vertel je? Baziron is een uitstekende remedie. Er kan alleen een allergie zijn voor intolerantie voor de componenten - maar een droge korst in plaats van huid - ja, je moet horror gaan schieten! Een goed hulpmiddel, het belangrijkste is om het met mate te gebruiken. Laat je in het algemeen op hormonen testen!
Redelijk))) nou ja :) het zijn helemaal geen horrorverhalen, blijkbaar wel, de meeste wel. Ik was geen uitzondering, ik heb deze gruwel een jaar geleden meegemaakt, besloot een puistje op mijn kin te smeren, tegen het einde van de dag begonnen netelroos en mijn nek was opgezwollen. Eend, verpest je gezondheid niet! Het resultaat is niet afhankelijk van de toegepaste hoeveelheid!

Voordelen: helpt echt, verlicht hobbels, elimineert acne, economisch.

Mijn huid is vettig, maar ik heb pas in mijn jeugd last van acne. En nadat ik een toner van lage kwaliteit had gebruikt, begon ik te verschijnen als bultjes onder de huid vanwege verstopte poriën, totdat je ze eruit kneep en zo ging zitten. In de zomer verslechterde de situatie en besefte ik dat ik een half uur lang niet meer de kracht had om ze te maskeren. Ik las de recensies en begon te kiezen tussen ZINERIT en BAZIRON AS, groter dan Baziron.

Ik kocht een remedie van 5% bij een apotheek voor 480 roebel en begon een executie op mijn huid. Ik was me aan het voorbereiden op het ergste: roodheid en brandwonden. Maar ik heb nog nooit zoiets gevoeld. In eerste instantie heb ik het over het hele gezicht aangebracht (in een dunne laag), omdat de bultjes overal zaten, later begon ik het in een punt aan te brengen. Zodra je het uitsmeert, begint de huid eerst een beetje te tintelen, daarna verschijnt er een matte film. 'S Morgens verdwijnen al deze manifestaties.

De eerste 2 weken heb ik 's morgens en' s avonds gesmeerd. Het gunstige effect trad op na een week gebruik. De huid is zachter geworden. Tegelijkertijd was ik actief aan het zonnebaden (zomer en zee, waar kan ik zonder). Gedurende de hele tijd dat ik Baziron gebruikte, ben ik nooit besmeurd met moisturizers (in de zomer kan ik ze niet uitstaan), de huid werd zelfs minder vettig. Er is een maand verstreken sinds ik Baziron regelmatig gebruik, maar mijn gezicht is schoon en zodra er een puistje verschijnt, smeer ik het in met mijn wondermiddel en 's ochtends gaat alles weg, zo bleek, er is geen verslavend effect. De buis is nog niet voorbij en mijn gevoelens kunnen niet in woorden worden uitgedrukt. Ik heb geen foundation en poeder nodig, de huid is schoon en egaal, zoals voorheen.

Mijn eerste wekelijkse indruk:

De eerste week smeerde ik, smeerde ik en lette ik niet op het resultaat, omdat ik nog steeds niet in de spiegel wilde kijken, want afgezien van een lelijk gezicht zou ik daar niets zien. Maar wat was mijn verrassing toen de acne afnam en de meeste verdwenen, weet je, zonder sporen. De puistjes zaten nog op mijn huid, maar het was maar een week.!

Persoonlijke waarschuwing.

Probeer het niet op uw wangen aan te brengen als deze niet door acne zijn aangetast. Of er zijn kleine puistjes. Maar ik ben een dwaas van geest toegepast, niet puntsgewijs, maar als een crème en wat denk je ervan. De volgende ochtend heb ik: Jeuk, peeling, roodheid. Ik begon meteen de bekende Boro plus uit te smeren, toen stopte het allemaal. Dat wil zeggen, alleen gebruiken wanneer dat nodig is en op plaatsen van het probleem.

Er zijn bijna 3 maanden verstreken sinds de behandeling en.

Het gezicht kreeg een normaal menselijk aanzien. Naar buiten gaan zonder make-up lijkt niet meer zo cruciaal, en ik heb ook niet langer een overvloed aan concealers nodig..

  • De T-zone droogt niet uit of bladdert niet af. (Voor mij tenminste. Als het droog is, breng dan altijd een vochtinbrengende crème aan)
  • Verwijdert roodheid. Ik bedoel de beginfase van een puistje, wanneer je net begint een rode vlek te krijgen die verandert in een enorm puistje.
  • Zeer effectief, mijn foto's zullen je alles vertellen.
  • Puistjes op het voorhoofd komen minder vaak voor, maar verschijnen nog steeds.
  • Niet verslavend.
  • We passen niet veel toe. Lokaal en alleen voor probleemgebieden.
  • Niet voor de droge huid, want dat veroorzaakt schudden.
  • Draag tijdens gebruik geen goede kleding als het product in contact komt. het zal je weefsel verbranden tot "TLA".

Ik gebruik het sinds eind 2006. Slechts een paar puistjes tijdens PMS doen denken aan een probleemhuid. Voor Basiron heb ik alles geprobeerd, ook Roaccutane (ik heb een jaar gedronken, na de annulering werd mijn gezicht nog erger dan voordat ik het nam), darsonval probeerde het ook. Basiron droogde eerst mijn huid, er was zelfs peeling, nu is het normaal, ik gebruik echt moisturizers, vooral in de winter - de laatste vochtinbrengende emulsie in de serie met lans. En waarom was Baziron niet eerder uitgevonden? :-( Ik leed 8 jaar aan acne, ik kon niet leven zonder een foundation, ik heb veel geld uitgegeven aan allerlei soorten huid, norma dermis, enz., En nog eens 60 duizend voor Roaccutane en een dermatoloog in het proces.

Ik had het resultaat in ongeveer 2 weken. Acne is gewoon 'uitgedroogd', mijn huid zelf is vettig, en na basiron werd het normaal) nu lijd ik helemaal niet) er is altijd al acne geweest, sommige zijn voorbij, andere zijn verschenen, en als ze nu verschijnen, verschijnen ze voor PMS en verdwijnen ze onmiddellijk omdat hand Baziron)))))

Ik gebruikte Baziron aan het begin van de herfst, ofwel tegen de achtergrond van hormonen, of iets anders, er kwamen veel puistjes op de kin en de rode vlekken verdwenen.
Een maand lang heb ik alles verwijderd (hoewel ik naast basiron ook crèmes gebruikte, was ik 's ochtends als een reinigingsgel en eenmaal per week een scrub.
Het is leuk om te gebruiken, nadat je het hebt aangebracht - de huid tintelt, trekt een beetje aan, maar ik smeerde de crème onmiddellijk uit, dus er waren geen onaangename gevolgen.

Baziron kreeg het advies om een ​​vriendin te gebruiken die voorheen zeer grote problemen met haar gezicht had. Zij en ik zijn heel dichtbij, dus ze vertelde me over veel van de middelen die ze gebruikte: zowel zinerit als differentieel en skinoren. En ik heb nooit speciale problemen met mijn gezicht gehad, maar tegen 23 uur begon de horror ((. Nieuwe acne verscheen bijna elke dag + de vette huid nam veel toe. Waarom nam het toe! Al mijn voorheen schone poriën waren verstopt met comedonen).

In die tijd begonnen we mijn vriend minder vaak te zien. Ik heb veel producten geprobeerd. Eens ontmoetten we elkaar en ik vertelde over mijn kwelling met deze acne. Ze adviseerde Baziron te gebruiken. Ik heb het gekocht, ingesmeerd, alles is standaard :). Na drie dagen merkte ik dat de vette huid iets was afgenomen. Ik ging naar de schoonmaak, de schoonheidsspecialiste heeft alle zwarte vlekken eruit geperst. Daarna begon Baziron gewoon wonderen te verrichten! Ik meen het! Al na 2 weken was er een uitstekend resultaat (het belangrijkste is dat de huid weer normaal werd en niet vettig. Ik was klaar met het gebruik binnen een maand, toen alles weer normaal werd. Later zei een vriend van een dokter dat het hoogstwaarschijnlijk een korte termijn was. tot nu toe bedankt :).

Baziron AS: goedkope analogen en gebruiksmethoden voor acne

Veel mensen moeten vaak hun toevlucht nemen tot het gebruik van medicijnen om huidproblemen te elimineren. Tegenwoordig kunnen apotheken een groot aantal speciale medicijnen leveren, waarvan de werking gericht is op het elimineren van acne..

Een van de meest gebruikte is Baziron AS, waarvan de gebruiksaanwijzing in de verpakking is bijgevoegd. De instructie vereist gedetailleerde vertrouwdheid om het risico op bijwerkingen en overdosering te verminderen.

Baziron AC-gel

Het medicijn Baziron AS, ontwikkeld door specialisten voor de snelle en effectieve eliminatie van problemen die de neiging hebben zich te vormen op een vette huid en in het geval van een storing in de hormonale balans van een persoon.

De werking van Baziron AS is gericht op het bestrijden van alle soorten defecten, inclusief acne..

Medicinale gel Baziron AS wordt gebruikt om ontstekingen te verminderen en om de poriën te reinigen van bacteriën die worden gevormd door de ophoping van vet.

Regelmatig gebruik van het product dringt diep door in de lagen van de opperhuid en elimineert de oorzaken van acne in de beginfase. Ook stelt de werking van het medicijn u in staat om de afscheiding van talg te normaliseren en de glans van de huid te verminderen..

Heel vaak wordt Baziron AS voorgeschreven door specialisten voor patiënten met huidafwijkingen als gevolg van hormonale verstoringen.

Samenstelling en vorm van uitgifte

Het medicijn Baziron AS wordt geproduceerd in de vorm van een gel die zich gelijkmatig over de huid verspreidt en een therapeutisch effect heeft..

Naast de gel voor huidbehandeling kunt u de volgende vormen van het product kopen:

  • Baziron AS-lotion voor het reinigen van het gezicht van talg;
  • Middelen voor het wassen van Baziron AS;
  • Scrub voor diepe reiniging Baziron AS;
  • Baziron AS crème.

Het geneesmiddel heeft de volgende samenstelling:

  • Benzoylperoxide;
  • Glycerol;
  • Acrylaat copolymeer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silicium;
  • Gezuiverd water;
  • Propyleenglycol;
  • Natriumhydroxide.

De meest doordringende component is echter benzoylperoxide.

Gel voor de behandeling van een probleemhuid is verkrijgbaar in de volgende vormen:

  • Gel voor uitwendig gebruik 2,5%;
  • Gel voor uitwendig gebruik 5%;
  • Gel voor uitwendig gebruik 10%.

Gebruiksaanwijzingen

Experts raden aan om een ​​medicinale stof te gebruiken om de volgende problemen op te lossen:

  • Acne rosacea;
  • Acne;
  • Acne met etterende formaties;
  • Acne;
  • Zwarte vlekken;
  • Vlekken na verwijdering van acne;
  • Comedonen;
  • Interne acne;
  • Verstoring van de talgklieren;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonale huiduitslag;
  • Dermatitis seborrheic.

Werkingsmechanisme

Het medicijn wordt alleen gebruikt voor externe toepassing.

De actieve componenten van de stof hebben de neiging om diep in de lagen van de epidermis door te dringen en in benzoëzuur te veranderen.

De werking van dit type stof elimineert de oorzaken van ontstekingsformaties en heeft een therapeutisch effect op de huid..

Een juiste toepassing elimineert bacteriën die zich in de poriën vormen door de hoge afscheiding van talg.

Benzoylperoxide blokkeert verdere schade aan gezonde delen van de opperhuid en zet het natuurlijke proces van herstel van celmembranen in gang.

De werking van de actieve ingrediënten verwijdert dode cellen, die vaak de poriën van de opperhuid verstoppen en bijdragen aan het verschijnen van mee-eters en acne..

Waarom Baziron AC effectief is tegen acne?

De medicinale gel wordt veel voorgeschreven door specialisten om puistjes van een probleemhuid te verwijderen. Dit komt door de grote hoeveelheid benzoylperoxide in het product..

Dankzij deze component wordt de afscheiding van de talgklieren beïnvloed, waardoor de afscheiding van vet afneemt, de huid meer zuurstof begint te ontvangen.

Door Baziron As te gebruiken, kunt u de volgende taken uitvoeren:

  • Verbetert de toevoer van zuurstof naar de lagen van de epidermis;
  • Het natuurlijke proces van de regeneratie van epidermale cellen begint;
  • Draagt ​​bij aan de vernauwing van de poriën, waardoor de eliminatie van littekens optreedt;
  • Het ontstekingsproces wordt verminderd;
  • Normalisatie van de werking van de talgklieren;
  • De huid hydrateren;
  • Verwijdering van ziektekiemen die acne veroorzaken;
  • De verspreiding van microben naar gezonde gebieden wordt geblokkeerd;
  • Reiniging van de poriën;
  • Droogt etterende formaties uit;
  • Verwijdering van dode cellen van de epidermis;
  • Bevordert de resorptie van comedonen;
  • Verwijdert gifstoffen uit de epidermis.

Gebruiksaanwijzing

Om het product te gebruiken, wordt aanbevolen om een ​​specialist te raadplegen die het type gel correct zal bepalen en de meest effectieve behandelingsmethode zal voorschrijven.

Hier zijn enkele eenvoudige regels voor het gebruik van de gel:

  • Voor patiënten die het product voor de eerste keer gebruiken, wordt aanbevolen om de behandeling te starten met een gel die 2,5% van de werkzame stof bevat;
  • Voor het aanbrengen is het noodzakelijk om de huid grondig te reinigen met behulp van speciale antibacteriële reinigingsmiddelen;
  • Verdeel de gel gelijkmatig over het probleemgebied van de huid;
  • Het middel wordt twee keer per dag aangebracht, 's ochtends en' s avonds;
  • Het verloop van de behandeling is maximaal drie maanden. Het beloop is afhankelijk van de ernst van de ziekte en wordt op individuele basis voorgeschreven door een dermatoloog.

Toepassing tijdens dracht en lactatie

Het wordt niet aanbevolen om het medicijn te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Actieve ingrediënten hebben de neiging om de placenta binnen te dringen en hebben een negatief effect op de gezondheid van de foetus.

Het gebruik van het medicijn tijdens borstvoeding wordt samen met de moedermelk aan het kind doorgegeven.

Gebruik bij kinderen

Het is verboden Baziron AS te gebruiken onder de 12 jaar.

Voor andere gevallen wordt een individuele behandelingsmethode voorgeschreven, afhankelijk van de complexiteit van de ziekte. In het geval van een klein aantal ontstekingsformaties op de huid, wordt aanbevolen om het middel eenmaal per dag volgens de puntmethode aan te brengen..

Contra-indicaties

Het gebruik van Baziron AC om acne te elimineren is verboden in de volgende gevallen:

  • Leeftijd onder de 12;
  • Borstvoeding en zwangerschap;
  • Individuele intolerantie voor de componenten;
  • De aanwezigheid van wonden en brandwonden op de epidermis;
  • Allergische reacties.

Bijwerkingen

Het menselijk lichaam verdraagt ​​in de meeste gevallen het effect van het medicijn op de huid goed en veroorzaakt praktisch geen bijwerkingen.

Er kunnen echter individuele gevallen zijn waarin er:

  • Roodheid van de huid op de plaats van aanbrengen van de gel;
  • Pellen;
  • Jeuk en branderig gevoel;
  • Allergische uitslag in de vorm van kleine rode acne;
  • Verhoogde droogheid van de huid;
  • Hoofdpijn;
  • Misselijkheid.

Als er bijwerkingen optreden, stop dan met het gebruik en raadpleeg uw arts.

speciale instructies

Voordat u het medicijn gebruikt, moet u zich in detail vertrouwd maken met de speciale voorwaarden voor het gebruik van Baziron AS:

  • Als allergische reacties optreden tijdens de behandeling, wordt aanbevolen om het gebruik van een medicinale stof te stoppen, omdat de aanwezigheid van ontstekingsformaties kan toenemen;
  • In aanwezigheid van huidlaesies is het verboden om Baziron AS te gebruiken;
  • Het is verboden om te zonnebaden tijdens de behandeling met het medicijn, dit kan bijdragen aan het ontstaan ​​van brandwonden;
  • Het wordt niet aanbevolen om de gel in een set aan te brengen met andere medicijnen die de epidermis drogen;
  • Aanvullende medicijnen om het resultaat van de behandeling te verbeteren, worden alleen door een specialist voorgeschreven;
  • Voor kleine gebieden met acneletsels wordt Baziron AS aanbevolen om te worden aangebracht volgens de puntmethode;
  • In de eerste dagen van de behandeling kan er meer acne optreden, dit wordt als een normale behandelingskuur beschouwd;
  • Na het verschijnen van de resultaten, mag u de behandeling niet onderbreken, u moet de kuur volledig afmaken. Dit is om herhaling van acne te voorkomen.
  • Een aanvullende en herhaalde behandelingskuur wordt alleen uitgevoerd na de benoeming van een dermatoloog;
  • Het is verboden om een ​​dikke laag Baziron AS te gebruiken, omdat huidziekte, dermatitis, kan optreden;
  • Om schilfering te voorkomen, wordt aanbevolen om bovendien panthenol te gebruiken, dat niet alleen de huid hydrateert, maar ook roodheid verlicht.

Door dergelijke eenvoudige functies te implementeren, kunt u snel het gewenste resultaat bereiken en het risico op de vorming van ontstekingsgebieden opnieuw verminderen.

Overdosering

Als de instructies voor het gebruik van de gel werden gevolgd, werden er geen gevallen van overdosering waargenomen.

Interactie met andere geneesmiddelen

Het gebruik van het medicijn voor de behandeling van een probleemhuid met andere soorten medicijnen is niet onderzocht.

Het complexe gebruik van Baziron AS met stoffen die alcohol bevatten en de eigenschap hebben de opperhuid te drogen, is echter verboden..

Als het nodig is om de behandeling aan te vullen met andere soorten medicijnen, is het raadzaam om een ​​specialist te raadplegen.

Bewaarcondities en termijnen

Medicinale gel wordt in apotheken afgeleverd zonder recept.

De houdbaarheid van de gel is drie jaar vanaf de datum vermeld op de verpakking, het wordt aanbevolen om de stof in de koelkast te bewaren bij een temperatuur van niet meer dan 20 graden.

Na opening van de tube is de houdbaarheid van de stof niet langer dan 6 maanden, het is verboden om de gel te gebruiken na invriezen en de houdbaarheidsdatum.

De kosten

De kosten van de gel zijn afhankelijk van het percentage van de werkzame stof in het product..

Er moet dus worden opgemerkt dat een medicijn dat 2,5% van de werkzame stof bevat, gemiddeld 700 roebel kost. Een gel met 5% werkzame stof kost 830 roebel. De aanwezigheid van 10% benzoyl in de gel kost gemiddeld ongeveer 900 roebel.

Analogen

Goedkope analogen van Baziron AS:

  • Tetracycline-zalf - wordt veel gebruikt om etterende formaties en acne te elimineren. Aanbevolen voor profylactische maatregelen bij het optreden van ontstekingsformaties. De gemiddelde kosten van de zalf zijn 50 roebel;
  • Erytromycine - bevat een antibioticum in zijn samenstelling, dat effectief vecht tegen formaties op een probleemhuid. Het wordt aanbevolen voor het elimineren van grote opeenhopingen van acne en acne. Lange tijd niet gebruikt. De gemiddelde kosten zijn 100 roebel;
  • Metrogyl - gebruikt in de vorm van een gel om een ​​probleemhuid te bestrijden, het is een synthetisch medicijn met een breed scala aan antiprotozoale en antimicrobiële effecten. De gemiddelde kosten zijn 160 roebel;
  • Lelijk - het medicijn wordt geproduceerd in de vorm van een gel. Dermatologen schrijven het voor bij lichte ontstekingen. Het bevat een klein percentage benzoylperoxide, evenals hormonale geneesmiddelen. Daarom wordt aanbevolen om een ​​ervaren schoonheidsspecialist of dermatoloog te raadplegen voordat u met de behandeling begint. De gemiddelde kosten van fondsen zijn 120 roebel;
  • Baneocin (zalf) is een alternatieve oplossing. De samenstelling van het medicijn is niet voor iedereen geschikt. De aanwezigheid van geurstoffen en talrijke toevoegingen kunnen huidallergieën veroorzaken. De gemiddelde kosten van fondsen zijn 190 roebel;
  • Ugresol - het product wordt geleverd in de vorm van een lotion en wordt veel gebruikt om acne en acne te behandelen. De vloeibare structuur van het product wordt gebruikt om overtollig talg te verwijderen en roodheid van ontstekingsformaties te verminderen. Gemiddelde kosten van fondsen 120 roebel.

Duurdere soortgelijke medicijnen:

  • Adaklin is een product dat speciaal is ontworpen voor de verzorging van de probleemhuid. De actieve ingrediënten dringen door in de lagen van de epidermis en elimineren bacteriën, worden veel voorgeschreven om acne en acne te elimineren en verminderen ook het verschijnen van littekens na de behandeling. De gemiddelde kosten zijn 450 roebel;
  • Differin is niet verslavend en daarom geschikt voor langdurige behandeling. De werking van de stof is gericht op het elimineren van de oorzaak van acne en vermindert de kans op verdere verspreiding van ziektekiemen naar gezonde huidgebieden. De kosten van het medicijn zijn 700 roebel;
  • Skinoren is een actief ingrediënt van het medicijn azelaïnezuur, dat effectief ontstekingsformaties bestrijdt en de talgproductie normaliseert, wat helpt om de poriën te reinigen. De gemiddelde kosten van het medicijn zijn 600 roebel;
  • Zinerit is het actieve ingrediënt erytromycine, waarvan de werking gericht is op het verminderen van de ontwikkeling van ontstekingsformaties en het elimineren van ziektesymptomen en etterende formaties. Het wordt aanbevolen om het alleen te gebruiken op doktersrecept en voor een korte kuur. Gemiddelde kosten van 700 roebel;
  • Curiosin is verkrijgbaar in de vorm van een gel. Het wordt voorgeschreven voor kleine huidlaesies in het gezicht. De alcoholoplossing reinigt het vuile oppervlak goed. Bij constante toepassing krijgt de huid een uniforme structuur en wordt roodheid aanzienlijk verminderd. Gemiddelde prijs 550 roebel;
  • Benzac AS - is een soortgelijk medicijn, bevat de actieve component benzoylperoxide. Behandelt effectief acne en voorkomt herhaling ervan. Gemiddelde prijs 500 roebel.

Het wordt aanbevolen om vergelijkbare stoffen pas te gebruiken na het bestuderen van de instructies, omdat elk type medicijn zijn eigen bijwerkingen heeft en door het menselijk lichaam anders kan worden waargenomen.

Welk medicijn te kiezen?

Op de medicamarkt is er een ruime keuze aan verschillende medicijnen om een ​​probleemhuid te bestrijden. Daarom wordt de patiënt geconfronteerd met de vraag welk medicijn hij moet kiezen? Laten we er een paar vergelijken.

Wat is beter Baziron AS of Differin?

Beide medicijnen worden goed verdragen door de huid en zijn niet verslavend, daarom worden ze gebruikt voor langdurige behandeling. Medicinale stoffen hebben verschillende actieve componenten en daarom beïnvloeden ze de oorzaak van acne op verschillende manieren..

Het gecombineerd gebruik van deze stoffen is niet toegestaan..

Deskundigen zijn het er niet over eens welke remedie effectiever is. Beide medicijnen zijn bedoeld om soortgelijke problemen op te lossen en vereisen een individueel doktersrecept..

Daarom hangt de keuze van een medicijn voor de behandeling van een probleemhuid af van de persoonlijke voorkeuren van de patiënt..

Wat is beter Baziron AS of Zenerit?

Bij het vergelijken van twee medicinale stoffen, zoals Zenerit en Baziron As, moet meteen duidelijk worden dat deze twee stoffen gericht zijn op verschillende effecten op de epidermis..

Zenerite bestrijdt oppervlakteproblemen en elimineert bacteriën die zich in de poriën bevinden. Baziron AS elimineert op zijn beurt effectief de oorzaken van het verschijnen van ontstekingsformaties in de huidlagen en op het oppervlak.

Wat is beter Baziron AS of Skinoren?

Het gebruik van deze twee geneesmiddelen hangt af van de individuele kenmerken van de huid, daarom wordt aanbevolen om, voordat u een remedie kiest, een passende diagnose te stellen, op basis van de resultaten waarvan de arts de meest effectieve remedie zal voorschrijven.

Deskundigen adviseren, als het gebruik van Baziron AS niet de nodige resultaten oplevert, in dit geval is het noodzakelijk om Skinoren te gebruiken.

In de aanwezigheid van een groot deel van de huid dat is aangetast door acne, is het effectiever om Skinoren te gebruiken, omdat het in grote hoeveelheden op het hele gebied van de epidermis mag worden aangebracht, wordt Baziron AS aanbevolen om alleen op plaatsen met ontstekingsformaties te worden aangebracht.

Een van de voordelen van Baziron AC is de mogelijkheid om de meest geschikte dosering van het product te kiezen en het vermogen om de huid te hydrateren, terwijl Skinoren de huid uitdroogt en peeling kan veroorzaken. Ook kunnen zeer vaak bij een gevoelige huid, droogheid en een branderig gevoel optreden op de toedieningsplaatsen..

Beoordelingen

Recensies over het medicijn Baziron AS:

Gevolgtrekking

Elk menselijk lichaam is individueel, daarom zijn veel medicinale stoffen die erg populair zijn, niet altijd geschikt voor de rest. Daarom mag u geen zelfmedicatie gebruiken en geen medicijnen kopen zonder recept van een arts..

Het optreden van acne kan wijzen op de ontwikkeling van meer complexe soorten ziekten, daarom wordt voor een snelle en hoogwaardige behandeling aanbevolen om een ​​geschikte diagnose te stellen, met behulp waarvan een specialist de oorzaken van acne zal bepalen en de juiste behandeling zal voorschrijven.

Meer Over De Preventie Van Acne