Hoofd- Allergie

Recensies over vochtinbrengende gel voor gezicht - Sesderma Laboratories azelac vochtinbrengende gel

Ik sta versteld. Ik heb nog nooit zo'n huid gehad! Supercrème voor een probleemhuid met uitslag en roodheid.

De goederen zijn op tijd aangekomen, ik heb absoluut geen klachten over de service. Maar het product is volgens mij defect. Dit is niet de eerste keer dat ik deze crème gebruik, maar deze keer heeft de fabrikant hoogstwaarschijnlijk een defecte partij goederen vrijgegeven en kwam ik zo'n potje tegen. Dispenser werkt niet. Hoe vaak heb ik niet geprobeerd om op zijn minst een beetje crème te krijgen - helaas en ah!

Elena, alsjeblieft, je aandacht dat de dispenser van deze crème is gemaakt met behulp van een nieuwe technologie - een vacuümpomp, waarin geen buisje zit. Om de crème toe te dienen, is het noodzakelijk om de fles uit de lucht te halen door een bepaald aantal klikken te maken.

De beste gel voor een problematische huid. Ik ben 1,5 rotsachtig verpletterd en ik dacht erover om een ​​alternatief te kennen, want het is equivalent, zonder erin te komen. Ik clown naar nich, ik leef perfect die kalme shkira.

Ik heb veel recensies gelezen en ben er per ongeluk in gevallen. Ik begrijp niet waarom er geen sondes van dit bedrijf zijn, de fondsen zijn vrij duur, maar het is niet mogelijk om te begrijpen of het u uitkomt of niet. Ik heb al jaren rosacea en de fabrikant van de crème beloofde roodheid bij gebruik te verminderen. Ik zag geen resultaat, ik fotografeerde mezelf anderhalve maand lang elke ochtend speciaal. En ik was ook erg verrast dat er problemen waren met de dop, het product moest meer dan 10-15 keer worden ingedrukt om de crème eruit te persen, dit is heel vreemd. Goed als vochtinbrengende crème. Voor mij persoonlijk is deze crème het geld niet waard.

Helaas klopt de compositie niet. Er zit helemaal geen glycolzuur in, evenals de andere ingrediënten die u heeft gespecificeerd (deze gel is gebaseerd op azeloglycine. Breng correcties aan door de samenstelling te verduidelijken met een bevoegde vertegenwoordiger..

  • alle antwoorden (2) ⌄
  • verbergen ⌄

Marina, bedankt dat je aandacht hebt besteed aan de onnauwkeurigheden op de site, de informatie zal in de nabije toekomst worden gecontroleerd en gecorrigeerd.

MakeUp, informatie over de samenstelling van de gel is niet gecorrigeerd! Over het algemeen is de gel super!

Een uitstekende remedie voor een problematische, gevoelige huid met uitslag en roodheid. Bij toepassing gedurende 2 minuten is er plakkerigheid, daarna passeert het, zoals ze in de beoordelingen zeggen, ik heb geen groen opgemerkt. Voor de mensen 's nachts en' s ochtends onder de poeder is ideaal zowel in het resultaat als in de sensaties. De cosmetica is professioneel en ze berekenen hun aanzienlijke prijs, alleen u hoeft alleen uw huidtype te kiezen en bij voorkeur met een arts. Veel geluk voor iedereen in de strijd voor een gezonde huid.

Ik gebruik het als een aanvullend verzorgingsproduct. Vaker als nachtelijk. In de dagopvang moet u wachten tot het is opgenomen totdat het niet meer plakkerig is en het groenachtige parelmoer verdwijnt. De huid wordt dan van binnenuit verlicht. Gebruik niet hard in de zon en zonder SPF. De huid is behoorlijk problematisch (huiduitslag, poriën, rosacea, postacne). Maar Azelac doet het goed. Ik hou erg van het effect.

Ik vind het leuk, ik gebruik het de tweede maand, de huidconditie is beter geworden, er zijn minder huiduitslag, zelfs de poriën zijn veel smaller geworden. Ik breng zo nodig cosmetica aan op de crème

De crème is niet levensvatbaar voor mij, de eerste maand van de zegevierende priester die soms nog tien verdorven was, en nu, de andere maand, is de zegevierende priester al weg. Als de postacne niet wegneemt, en vanwege de plakkerigheid van de aanwezigheid, en ook lijkt te willen kunnen. Ik wil yakisna inpakken. Ik zal niet groter zijn dan mijn broer.

Gevoel na het pellen!) Verlicht de huid, behandelt huiduitslag

Azelak cream beoordelingen

Sesderma's Azelac Moisturizing Gel (met Azelaïnezuur) is bedoeld voor de huid die vatbaar is voor acne, erytheem, rosacea, roodheid en rosacea. Dit is sindsdien geen volledige recensie Ik had alleen monsters, maar ik zal mijn algemene indrukken delen.

Een totaal van 6 ml - het lijkt veel, ze waren genoeg voor mij voor een paar weken in augustus. Wordt 's nachts gebruikt. Ik zal niets zeggen over rosacea, acne, rosacea, je moet het product nog langer gebruiken. Maar wat betreft roodheid, deze gel is slechts een toverstaf. Verwijdert roodheid in één keer, maakt de huid onmiddellijk glad en egaliseert de teint. Die. er leek een soort irritatie op het gezicht te zijn, er gingen enkele minuten voorbij na het aanbrengen van de crème en er bleef geen spoor van over. Maar als u de gel 's nachts gebruikt, zal het ochtendresultaat over het algemeen fantastisch lijken..

Maar nogmaals, ik weet niet hoe de gel met complexe problemen omgaat. Met kleintjes weet hij zeer effectief te vechten. Bovendien maakt het de T-zone minder olieachtig, d.w.z. vermindert de talgproductie.

Van de minnen: niet echt een aangename geur, een soort apotheek. Plus een textuur die zwaar is voor de zomer. Ja, het is een gel, maar niet de gemakkelijkste, en de consistentie is vrij dicht, omhullend. Het lijkt niet vettig en wordt snel opgenomen en laat geen merkbare film achter, maar het is nog steeds zwaar voor het hete seizoen. Welnu, de hydraterende eigenschappen zijn nogal zwak. Zelfs mijn gecombineerde huid miste hydratatie, mijn gezicht begon een beetje te trekken.

Sesderma heeft Azelac RU-serum, dus het zou waarschijnlijk beter passen voor de zomer.

Een paar woorden van de fabrikant over Sesderma Azelac Moisturizing gel: pH 5,5, azeloglicina ® in de samenstelling combineert de eigenschappen van azelaïnezuur en glycine. De gel hydrateert, kalmeert de huid, verlicht roodheid en reguleert de talgklieren. Blokkeert de tyrosinesynthese en egaliseert zo de algehele huidtint. Bijkomende eigenschappen - anti-aging verzorging en bestrijding van rimpels, hydratatie van de huid, verhoging van de elasticiteit. Phytosphingosine is een natuurlijk lipide dat betrokken is bij de opbouw van ceramiden en helpt irritatie te verminderen. Mariadistel-extract heeft kalmerende, verzachtende, antioxiderende eigenschappen en helpt roodheid snel te verlichten.

Hoofdingrediënten: liposoom ingekapseld azelaïnezuur; extract van mariadistel; niacinamide ingekapseld in liposomen; panthenol ingekapseld in liposomen, azeloglycine.

Alcohol staat op de 8e plaats, maar wordt helemaal niet gevoeld. Misschien, natuurlijk, vanwege hem, werd de huid iets strakker, maar het is onwaarschijnlijk.

Na de gel wil ik het serum proberen. Ik denk dat het gemakkelijker zou moeten zijn. Maar u kunt de monsters niet krijgen, als u ze neemt, dan onmiddellijk de volledige versie. Ik denk dat ik tot nu toe aan het onderhandelen ben met de pad. :)

Ik weet niet meer hoeveel het serum kost, maar een gel van 50 ml wordt voor gemiddeld 25 euro verkocht. Er is ook een moisturizer met triclosan en een alcohollotion in dezelfde serie (ik schreef erover).

Vochtinbrengende toner, lotion, water SesDerma Azelac Lotion - beoordelingen

Ik ben altijd blij geweest met de aankondigingen van nieuwe cosmetische collecties, waarbij ik prachtige meesterwerken van make-up bestudeerde op de perfecte gezichten van modellen. Helaas is dit waar het allemaal eindigde, tk. de strijd om een ​​mooie huid waarop je make-up kunt “schilderen” duurde vele jaren. En alle make-up werd tot een minimum beperkt - concealer, toon, poeder, wimpers en doorschijnende glans.

Ik zal je mijn lange weg naar het vinden van een behandeling niet vertellen, ik zal alleen zeggen dat na de juiste diagnose door een intelligente dermatoloog, ze me stopten met de behandeling van demodicose, seborroe, allergieën en andere boze geesten die ik nooit heb gehad. Mijn diagnose was niet erg geruststellend - rosacea, dit verklaart de periodieke uitslag, focale roodheid en kleine rode stippen, vergelijkbaar met allergieën.

Ik wil ook uw aandacht vestigen op het feit dat de producten die in de post worden gepresenteerd, alleen effectief zijn in het geval van rosacea, acne en rosacea, ongeacht of ze allemaal samen op het gezicht aanwezig zijn, of slechts één ding..

Dus twee producten die me hebben geholpen om een, zo niet perfecte, dan een goede gezichtshuid te vinden en om te gaan met bestaande problemen: Azelac gezichts-, sculp- en bodylotion en Azelac vochtinbrengende gel.
Laten we beginnen met Azelac gezichts-, sculp- en bodylotion
Wat de fabrikant belooft:
Azelac - een productlijn met azelaïnezuur en azeloglycine - uiterst effectieve ingrediënten voor de behandeling van rosacea, acne, folliculitis, melasma, huiduitslag die optreedt na het scheren en ontharen (ontharen).
Doel:
Preventie en behandeling van acne (op het gezicht en andere delen van het lichaam), folliculitis, ingegroeide haartjes na het scheren of ontharen. Behandeling voor vet haar (seborroe) en androgenetische alopecia.
Goed voor het behandelen van grote delen van het gezicht, nek, rug, benen.
Actieve ingrediënten:
Azelaïnezuur - 5% - heeft een bacteriostatisch, ontstekingsremmend, talgregulerend effect, remt 5-alpha-reductase.
Salicylzuur - 2% - keratolytische, comedolytische, fungicide, jeukwerende, sebostatische werking. Het heeft kalmerende, ontstekingsremmende en antiseptische eigenschappen. Remt het werk van hyaluronidase.
Toepassing:
Verzadig een wattenschijfje met lotion en breng het aan op het eerder gereinigde aangetaste gebied. Gebruik 1-2 keer per dag.
Mijn uitgebreide mening:
De lotion is een heldere vloeistof met een penetrante geur, dus ik raad af om met je neus in de diepte van de fles te gaan. Ik raad ook niet aan om met een spuitfles op je gezicht te sprayen. Als het in uw ogen komt, wordt het erg heet! Ik draai de dop los en giet een beetje op een wattenschijfje. Daarna wrijf ik over mijn gezicht na het reinigen, waarbij ik de oogcontour vermijd. Trouwens, een paar keer gebeurde het dat na de gebruikelijke tonic het wattenschijfje sneeuwwit was, en toen ik mijn gezicht met deze lotion afveegde, vond ik (een beetje) foundation op het wattenschijfje. Het gezicht kan knellen, en zelfs heel hard! Maar het gezicht wordt hiermee niet rood, de huid pelt niet af. In de zomer wreef ik elke avond over mijn gezicht na het reinigen, in het laagseizoen en in de winter om de dag.

Waar komt het op neer? Noch optellen of aftrekken! De fabrikant loog niet - de lotion kost elke cent van zijn kosten. Na elke wrijving zijn de poriën zo schoon dat ik er elke keer weer heel verbaasd over ben. Ontstekingen nemen af ​​en lopen leeg, grote verdwijnen bijna spoorloos binnen een paar dagen, als je ze niet met je handen aanraakt, kunnen kleine 's ochtends onzichtbaar worden. De poriën worden bescheiden, ik heb hier speciale aandacht aan besteed - maar alleen bij regelmatig gebruik. Het gezicht ademt, schoon. De peeling is uitstekend, de huid is glad en glanzend!

De volgende held is Azelac-vochtinbrengende gel
Wat ze beloven:
Doel: verzorging van de huid die vatbaar is voor rosacea en acnevorming.
papulaire en papulair-pustulaire vormen van rosacea; rosacea
alle vormen van acne; comedonen
melasma en huidpigmentatie
Actieve ingrediënten:
Azeloglycine - 3%, Phytosphingosine-extract - 1% - Fytosphingosine, Silymarine, Distelmelkextract - 1%, Toverhazelaar-extract, Kaasjeskruid-extract, Paardenkastanje-extract, Linde-extract, Calendula-bloemextract, Berkenextract, Triclosan, Biotine, Riboflav, Vitamine C, Pirakton-olamine, Vitamine B5, Vitamine B3, Vitamine B12.

Toepassing: aanbrengen op gezicht en hals met lichte massagebewegingen tot het volledig is opgenomen. Kan worden gebruikt als make-upbasis. Gebruik 1-2 keer per dag. Aandacht! Vermijd contact met ogen en slijmvliezen.

Mijn uitgebreide mening:
De gel is een groenachtige vloeibare vloeibare substantie met veel parelmoerachtige deeltjes. Zoals je kunt zien, bevat het een heleboel voedingsstoffen om de huid in goede conditie te houden. Wanneer het werd aangebracht, kneep het niet, alleen als het op de wond zat - dan zou het een beetje kunnen knellen, maar onbeduidend. Neutraliseert roodheid bij aanbrengen onder make-up door groenachtige pigmenten. De huidskleur wordt niet sterk beïnvloed als deze in een dunne laag wordt aangebracht. Schijnt tot je poeder of bedekt met toon. Maar ik droeg het niet onder mijn make-up - alleen voor het experiment. 'S Nachts aangebracht. Meestal lokaal - de ontsteking wordt aanzienlijk verminderd en in combinatie met de lotion verdwijnen ze volledig en spoorloos als u niet drukt. Een of twee keer per week bracht ik het over mijn hele gezicht aan. Als het wordt aangebracht op een uitgeknepen puistje, zal het een snelle genezing bevorderen. Wat betreft de haarvaten, worden roodheid en prikkelbaarheid aanzienlijk verminderd bij regelmatig gebruik. Acne wordt ook een zeldzame gebeurtenis. De poriën krimpen aanzienlijk en worden erg schoon. Acnevlekken worden verhelderd door zachte afschilfering. De huid is niet langer erg vettig - van vettig wordt het een combinatie, van een combinatie - dichter bij normaal.

Voor de duidelijkheid van het effect voeg ik een foto toe voor en na:
Dit is niet de ergste foto vóór, het was nog erger, en er was zo'n roodheid over het hele gezicht.
Dit is na een maand gebruik:

Resultaat:
Deze tools zijn gemakkelijk te gebruiken, vereisen geen speciale vaardigheid in het gebruik, het is onmogelijk om ermee te overdrijven en ze geven echte resultaten. Ik zal altijd kopen, tenzij er iets effectiever verschijnt.

Beoordeling: 10 op een vijfpuntsschaal voor beide remedies
Prijs: lotion 100 ml. OK. 1700 wrijven., Gel 50 ml. OK. 2500 rbl.
Gebruiksduur: meer dan een jaar

Azelak cream beoordelingen

Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

Anthelios - nr. 1 in Rusland op aanbeveling van dermatologen

Ergonomie en duurzaamheid met RADIUS-tandenborstels

Maak kennis met de unieke kit voor intensief bleken!

Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en baby's

Veilige en effectieve zorg voor jou en je baby

Revitaliserende gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

Avene DermAbsolu - Fundamentele zorg voor een rijpere gevoelige huid.

Aravia Professional - Spa-ontharing, paraffinetherapie, lichaamsverzorging

Batiste - Droogshampoo nr. 1 in Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - bescherming en uitstraling van uw huid

Vinopure is een eenvoudige en effectieve oplossing om huidonvolkomenheden te elimineren.

CeraVe - Innovatie om de beschermende barrière van de huid te versterken!

Gedurfd design en waanzinnig plezierige SPA-verzorging bij u thuis

Elancyl Slim Design - gladdere, stevigere en stevigere huid

Wimperbooster - Lange, volumineuze, dikke wimpers!

Filorga - formules geïnspireerd door behandelingen uit de esthetische geneeskunde

Guam - Natuurlijke Italiaanse cosmetica op basis van algen

GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

Toonaangevend laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

Zeg hallo tegen je nieuwe helper - de revolutionaire haararmbanden met spiraal

Isdin is het nummer 1 merk in Spanje! Innovatieve bescherming tegen de zon

Probeer Japanse maskers van de hoogste kwaliteit

Johnny's Chop Shop - een stijlvolle lijn cosmetica voor mannen die er geweldig uit willen zien!

Plant energie voor schoonheidshaar

Loreal Professional - Bron Essentielle bron van natuurlijke haarschoonheid

La Roche-Posay - dermatologische aanbeveling voor de nr. 1 gevoelige huid!

Mustela - veilige en effectieve zorg voor jou en je baby
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - kleurbehoud in heldere tinten

Nature`s Bounty - Voedingssupplementen ter ondersteuning van uw gezondheid en schoonheid

O.P.I - de wereldleider in professionele nagelverzorging!

Orthomol - Duitse vitamines voor uw gezondheid!

Balsems voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen en huid

Foto - de kracht van de natuur voor je haar!

Royer - natuurlijke cosmetica met 100% biologisch slakkenslijm!

Huidcode - Code voor een gezonde, mooie huid

Klinisch effectieve medische cosmetica die een effectieve vervanging zijn voor chirurgie

De Dr. Knoop - 212 Bristled Pleasure!

Betrouwbare dermocosmetologische huidverzorgingsproducten voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen

Uriage - Hyseac - Uw ideale behandeling voor een probleemhuid
2017/01/11

Uriage - Age Protect - rimpelcorrectie en uitstraling

Weleda Moisturizing Lip Balms zullen je lippen omhullen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

Verstevigende werking tegen tekenen van veroudering

CORA - een combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste geavanceerde technologie

  1. Beoordelingen
BEOORDELINGEN
HUID GEZONDHEIDSCENTRUM
Recensies over apotheekcosmetica
Sesderma
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • vijf
  • .
  • dertien
  • "

Alekseeva Svetlana Moskou Regio | 13.06.2020 |

Vochtinbrengende gel Azelac 50 ml (Sesderma, Azelac)

Conclusies: ik gebruik dit product pas een paar dagen en ik zie nu al een verbluffend resultaat en ben er dankbaar voor! Dit is een van de remedies die mijn schoonheidsspecialist mij adviseerde, waarmee we al enkele maanden roodheid, acne en postacne behandelen. Ik ben heel blij met het serum, ondanks het feit dat ik het tot nu toe alleen zonder crème gebruik. Hoewel ik ook de crème van dit bedrijf wil proberen. Het is misschien moeilijk te geloven, maar ik zag het resultaat echt letterlijk op mijn gezicht na de eerste toepassing. Ten eerste verdween de roodheid met 1/3, waarschijnlijk onmiddellijk, dat wil zeggen, de huid werd licht; ten tweede is het onrealistisch glad, zacht en gehydrateerd geworden en wordt het niet vettig. De textuur zelf is geweldig, en over het algemeen ben ik de makers van deze tool gewoon dankbaar. Dit is waarschijnlijk de eerste keer dat ik überhaupt een recensie schrijf, en zelfs zo groot. Het is gewoon dat mijn huid een goede verzorging verdient en ik ben blij dat ik die ook heb gevonden. Vroeger gebruikte ik goedkopere crèmes en keek ik helemaal niet naar de etiketten, ik nam het letterlijk als vanzelfsprekend aan. Nu begrijp ik hoe belangrijk het is om te weten welke remedie uw huid nodig heeft. Over het algemeen denk ik dat het product geschikt is voor alle huidtypes, maar natuurlijk meer voor combinatie en normaal, gevoelig. Bij een droge huid heb je na het serum waarschijnlijk nog een crème nodig. Ik heb Gecombineerd, ik heb soms het gevoel dat ik een crème nodig heb, misschien, waarschijnlijk vanwege de droge lucht. Dus ik zal kijken en misschien een crème voor mezelf nemen! Nogmaals bedankt voor zo'n prachtig serum!

Shakirova Ruzilya Kazan | 12-06-2020 |

Liftende crème, 50 ml (Sesderma, Daeses)

Conclusies: ik bestel deze crème voor de tweede keer bij jullie. Deze keer kwam de room totaal anders: zowel de consistentie als het aroma zijn niet zoals de room die ik de eerste keer bestelde. De harde geur is alarmerend en wordt anders toegepast. Heel vreemd.

Ekaterina Mikhailova Syktyvkar | 11.06.2020 |

Hidraderm Hyal vochtinbrengende crème, 50 ml (Sesderma, Hidraderm Hyal)

Conclusies: de crème is cool! Zoals echter alle producten uit deze lijn die ik de tijd had om te proberen. De geur is delicaat, "schat". Bedankt, Sesderma!

Imamova Asmar Dudinka | 10.06.2020 |

Acglicolisch liposomaal serum, 30 ml (Sesderma, Acglicolic)

Conclusies: ik gebruik het Spaanse merk Sesderma nu ongeveer 2 jaar. In onze stad kost wei anderhalf keer meer! Daarom bestel ik het alleen hier op de site. Uitstekend effect in de ochtend na gebruik in de avond

Mustafaeva Victoria Ruslanovna Bakhchisarai | 04.06.2020 |

Nachtmasker voor gezicht 1 st (Sesderma, Beauty Treats)

Conclusies: het masker is mooi) Wordt 's nachts aangebracht en' s ochtends is de huid fluweelzacht!

Toryanik Olga Moskou | 31-05-2020 |

Serumactivator van groei van wimpers en wenkbrauwen Seslash, 5 ml (Sesderma, Seslash)

Conclusies: Het product is erg prettig, niet vettig. Het ziet eruit als een balsem. Leuk om toe te passen. De wenkbrauwen en wimpers worden echt sterker. Het is niet nodig om te wachten tot lange en donzige exemplaren groeien, maar als versterking is het uitstekend. En nog belangrijker, het irriteert de ogen niet.

Toryanik Olga Moskou | 30-05-2020 |

Persoonlijk programma om het evenwicht van de acnegevoelige huid te herstellen 1 pc (Sesderma, Sesmedical)

Conclusies: een geweldig schilprogramma. Ik heb een vette huid met rosacea. De peeling is perfect door het azelaïnezuur in de compositie. Er is een cumulatief effect. Veroorzaakt geen irritatie, integendeel, de huid kalmeert.

Julia Tomsk | 29-05-2020 |

Hidraderm vochtinbrengende handcrème, 50 ml (Sesderma, Hidraderm)

Conclusies: geweldige crème! Ik was lang op zoek naar een crème voor de ouder wordende huid en heb die eindelijk gevonden! Het transformeert en verjongt onmiddellijk. De geur is onopvallend, de consistentie tussen crème en gel. Kleurloos in het begin, wanneer erover gewreven, wordt het wit. Trekt onmiddellijk in zonder aan te voelen als een film. De huid is erg zacht. Ik raad iedereen aan! Deze crème is het geld waard.

Julia Tomsk | 29-05-2020 |

Daeses verstevigend masker, 75 ml (Sesderma, Daeses)

Conclusies: het masker is dik, wit, goed verdeeld, tintelt de eerste minuten. Veroorzaakt geen roodheid na spoelen. Werkt goed met elk serum dat eerder onder het masker is aangebracht.

Julia Tomsk | 29-05-2020 |

Factor G oogcrème, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Conclusies: goede room, aangename, niet-vette textuur, onopvallend aroma,
en tegelijkertijd werkt het. Maakt de huid strakker en egaler. De kraaienpootjes zijn minder uitgesproken. Het effect is merkbaar na 3-5 gebruik. Zuinig genoeg, ik had genoeg voor een half jaar.

Popova Elena Omsk | 28-05-2020 |

Azelac Ru Liposomal Serum, 30 ml (Sesderma, hyperpigmentatie)

Conclusies: Delicaat anti-pigmentatie serum. Met een aangename geur. Ik nam het in de hoop het aantal sproeten te verminderen en de algehele huidskleur te egaliseren. Na het aanbrengen is het serum een ​​beetje plakkerig, maar na het aanbrengen van de crème voelt de huid prettig aan. De ontsteking is verminderd. SPF-bescherming is overdag nodig)

Balabayeva Alena Kazan | 23-05-2020 |

Gel 0,15% Retises Nano, 30 ml (Sesderma, Retises)

Conclusies: Dit product met een lage concentratie retinol is geschikt voor degenen die dergelijke producten nog niet eerder hebben gebruikt, omdat de huid er zeker aan moet wennen. Een doorschijnende gel met een gelige tint, ruikt naar een vitamine uit de kindertijd)
Bij de eerste toepassing verbrandde de huid zeer merkbaar, er was een sterke hyperemie (roodheid) in het toepassingsgebied. Na een tijdje ging het branderige gevoel voorbij, maar de roodheid hield lang genoeg aan, dus het is beter om het 's nachts en om de dag te gebruiken. Vervolgens wordt de huid gebruikt en worden de slordige gevoelens verminderd.
Maar 's morgens - de huid is gewoon perzik, strak en gladder, elastischer, hoewel dit sowieso geen probleem was. Ik gebruik de gel al heel kort, maar hij heeft al milde en recente postacne-vlekken verwijderd, ik ben hier zeer verrast door.
Het enige dat je in de zomer natuurlijk niet moet gebruiken, of het met het sterkste spf-middel moet gebruiken..

Hydraterende crème AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Vochtinbrengende crème op basis van Mariadistel-extract, liposoomcomponenten, waaronder panthenol en hyaluronzuur, bestrijdt de effecten van vrije radicalen op de huid, kalmeert, verwijdert roodheid en onzuiverheden, heeft een talgregulerend effect, reguleert talgafscheiding en verwijdert acne, egaliseert de teint, verjongt en verzacht rimpels, verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid. Het product is ontwikkeld met behulp van NANOTECH ™ -technologie. Het unieke ervan ligt in het gebruik van actieve ingrediënten die in liposomen van nanogrootte zijn geplaatst - kleine lipidencontainers waarmee de componenten snel in de diepe lagen van de huid kunnen doordringen en daardoor de effectiviteit van het product verhogen.

Mariadistelextract bevordert de regeneratie van de huid, versterkt en activeert stofwisselingsprocessen, bestrijdt ontstekingen en beschermt tegen de negatieve effecten van de externe omgeving.

Liposomated azelaïnezuur heeft een antimicrobieel, antioxidant, verlichtend effect, verzacht en egaliseert de teint, bestrijdt ontstekingen en roodheid, voorkomt acne en mee-eters..

Liposomized niacinamide (vitamine PP) reguleert de talgproductie, bestrijdt donkere vlekken, acne en postacne, vermindert rimpels, heeft beschermende eigenschappen, hydrateert.

Liposomized panthenol heeft een kalmerende, ontstekingsremmende, regenererende en genezende werking.

Liposomaal hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht hydrateert de huid onmiddellijk, verbetert de elasticiteit en verzacht rimpels.

Liposomated fytosphingosine heeft ontstekingsremmende, antimicrobiële en schimmelwerende effecten, kalmeert de huid, herstelt deze en bevordert de celregeneratie.

Met de vingertoppen op het gezicht aanbrengen en zachtjes inwrijven tot het volledig is opgenomen. Kan worden gebruikt als make-upbasis. Kan 's ochtends en / of' s avonds worden gebruikt.

U kunt professionele Sesderma-cosmetica kopen in Moskou en andere steden van Rusland met gratis verzending in onze online winkel Beauty-You.

U kunt ook advies krijgen van een professionele schoonheidsspecialist die uitgebreide ervaring heeft met Sesderma-cosmetica. Bij het bestellen van cosmetica in onze winkel ontvang je Beauty een set sondes cadeau die speciaal voor jouw leeftijd en huidtype is samengesteld.

Levering binnen Moskou binnen de ringweg van Moskou per koerier GRATIS vanaf 3.500 roebel.

Levering binnen St. Petersburg binnen de ringweg per koerier GRATIS vanaf 5000 roebel.

Levering binnen Rusland GRATIS vanaf 3.500 roebel.

Levering in Wit-Rusland, Kazachstan GRATIS vanaf 6000 roebel.

Een diepwerkende emulsiepeeling met exfoliërende eigenschappen voor alle huidtypes.
Reinigt de huid optimaal en stimuleert de celvernieuwing, heeft een antioxiderende en hydraterende werking, laat de huid stralen. Egaliseert de huidtextuur, verwijdert tekenen van vermoeidheid en bevordert een diepere penetratie van actieve ingrediënten.
Bevat gemalen bamboestam, vitamine C-silanol. Met cirkelvormige massagebewegingen op het gereinigde gezicht, hals en decolleté aanbrengen, met de nadruk op de T-zone. Bevochtig uw handen licht en blijf een paar minuten masseren. Schilresten met water afspoelen. Vermijd contact met de ogen.

Vochtinbrengende gel voor gezicht / AZELAC 50 ml

Merk: SESDERMA (Spanje)

Lijn: AZELAC - lijn op basis van liposomized azelaïnezuur
Product beschrijving:

Vochtinbrengende, lichtgewicht gel met hoge tolerantie door pH 5,5. Therapie voor de huid met rosacea, roodheid, rosacea en / of acnegevoelige huid. Azeloglicina ® combineert de eigenschappen van azelaïnezuur en de hydraterende werking van glycine. Heeft een kalmerende en anti-radicale werking, elimineert de roodheid die gepaard gaat met rosacea. Het heeft een talgregulerend effect en vermindert.

Vochtinbrengende, lichtgewicht gel met hoge tolerantie door pH 5,5. Therapie voor de huid met rosacea, roodheid, rosacea en / of acnegevoelige huid. Azeloglicina ® combineert de eigenschappen van azelaïnezuur en de hydraterende werking van glycine. Heeft een kalmerende en anti-radicale werking, elimineert de roodheid die gepaard gaat met rosacea. Het heeft een talgregulerend effect, vermindert de talgafscheiding en verwijdert acne. Remt de synthese van tyrosine, egaliseert de huidskleur. Heeft anti-verouderingseigenschappen, verzacht rimpels. Verhoogt de hydratatie en elasticiteit van de huid. Fitosphingosine is een natuurlijk huidlipide en wordt in de meeste ceramiden aangetroffen. Vermindert huidirritatie. Mariadistel heeft een kalmerende, verzachtende en antioxiderende werking en verlicht roodheid bij een huid die gevoelig is voor couperose.

Azelaïnezuur ingekapseld in liposomen, Mariadistelextract, niacinamide ingekapseld in liposomen, panthenol ingekapseld in liposomen, azeloglycine.

Aanbrengen op gezicht en hals met zachte massagebewegingen, wrijven met de vingertoppen tot het volledig is opgenomen. Kan worden gebruikt als make-upbasis. Het wordt aanbevolen om Azelac Moisturizing Gel één of twee keer per dag aan te brengen.

Azelak cream beoordelingen

Inhoud: 50 ml

Referentie: 40003294

Beschikbaarheid: Op voorraad

Spaarpunten: 4

Wilt u een melding ontvangen over het uiterlijk van goederen?

Liposomated azelaïnezuur heeft een antimicrobieel, antioxidant, verlichtend effect, verzacht en egaliseert de teint, bestrijdt ontstekingen en roodheid, voorkomt acne en mee-eters..

4-butylresorcinol wordt wit, vermindert pigmentvlekken, heeft een bacteriedodend effect.

Groeifactoren HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF hebben een krachtig anti-verouderingseffect, verhelderen pigmentatie, maken het huidoppervlak glad, verbeteren de synthese van collageen en elastine.

AZELAC RU GEL CREAM / DEPIGMENTING GEL CREAM, 50 ml (SESDERMA)

Koop in één klik

  • Omschrijving
  • Beoordelingen

Sesderma Azelac RU Depigmenterende Gel Crème 50 ml

Sesderma Azelac RU Gel Cream is een hyperpigmentatiebehandeling die is afgeleid van een bestverkocht serum in dezelfde reeks. Geschikt voor alle huidtypes, helpt het ontstaan ​​van donkere vlekken te verminderen en te voorkomen

Sesderma Azelac RU Gel Cream is een hyperpigmentatiebehandeling die kan worden gebruikt om pigmentatiestoornissen zoals melanose, donkere ouderdomsvlekken, sproeten, hormonale vlekken of hyperpigmentatie door blootstelling aan de zon te behandelen. Nu, in de samenstelling van de gelcrème, is Azelac RU een bestseller in de behandeling van hyperpigmentatie vanwege de geweldige resultaten en de lage geïnduceerde gevoeligheid. Dit product werkt om de melanineproductie te verminderen om bestaande donkere vlekken te voorkomen en te verwijderen, wat resulteert in een helderdere huid en een vermindering van donkere gebieden. Geschikt voor alle huidtypes en tonen, inclusief de gevoelige huid en donkere huid.

Specificaties

  • Textuur: gelcrème;
  • Huidproblemen: foto-epilatie, melasma, postinflammatoire hyperpigmentatie;
  • Toepassingstijd: ochtend en avond;
  • Leeftijd: 15+;
  • Huidtype: alle huidtypes, inclusief gevoelig;
  • Belangrijkste voordelen: helpt donkere vlekken te vervagen, verjongt, geschikt voor alle huidtinten (inclusief donkere huid);
  • Zonder samenstelling: parabenen.

Hoofdingrediënten

  • De combinatie van azelaïnezuur en tranexaminezuur met zoethoutextract en 4-butylresorcinol helpt de melanogenese direct te remmen en de overdracht van melanine naar keratinocyten te beheersen;
  • Lignine Peroxidase helpt om bestaande melanine af te breken om reeds bestaande vlekken te vervagen;
  • Undecinoil Phenylalanine voorkomt de binding van alfa-MSH-hormoon aan zijn receptor en induceert melaninesynthese;
  • Ascorbyl Glucoside en Retinol hebben anti-aging eigenschappen om de huid te beschermen en te vernieuwen;
  • Groeifactoren (EGF, TGF-Beta2, IGF) beïnvloeden cellen om te reageren op vroegtijdige veroudering.

Hoe te gebruiken

Breng Sesderma Azelac RU Gel Cream dagelijks 's avonds aan op een schone huid en breng het direct aan op de aangetaste gebieden met een lichte massage.

Mediderma by Sesderma / Azelac Sesdwrma Azelac Ru Gel Cream - Depigmenterende crèmegel 50 ml

Mediderma door Sesderma

Sesdwrma Azelac Ru Gel Cream - depigmenterende crème-gel

Depigmenterende crème-gel op basis van een complex van groeifactoren en liposomaal azelaïnezuur werkt direct in op de bron van de vorming van puistjes, egaliseert de huidskleur en vermindert tekenen van fotoveroudering. Kan worden gebruikt voor hoge fototypes, vermindert postinflammatoire hyperpigmentatie.

azelaïnezuur liposomaal, 4-butylresorcinol, groeifactoren HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF

Sesderma Azelac Ru Gel Cream 's ochtends en / of' s avonds met zachte wrijvende bewegingen op de gereinigde huid aanbrengen.

  • SCHRIJF EEN FEEDBACK

Hallo. Kunt u mij vertellen met welke serie kan Azelac ru worden gecombineerd? Hypergepigmenteerde huid, combinatie, 42 jaar.

Goedenmiddag! Met vitamine C, maar niet. Uit de Sesderma-serie zal het doen. U kunt mij schrijven in WhatsApp, 89104414256, ik zal u in meer detail adviseren. Daria.

Goedenmiddag. Bij gebruik van dit product moet u zonnebrandcrème gebruiken?

Vochtinbrengende crème AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Vochtinbrengende crème op basis van Mariadistelextract, liposomale componenten, waaronder panthenol en hyaluronzuur, bestrijdt de effecten van vrije radicalen op de huid, kalmeert, verwijdert roodheid en onzuiverheden, heeft een talgregulerend effect, reguleert talgafscheiding en verwijdert acne, egaliseert de teint, verjongt en verzacht rimpels, verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid. Het product is ontwikkeld met behulp van NANOTECH ™ -technologie. Het unieke ervan ligt in het gebruik van actieve ingrediënten die in liposomen van nanogrootte zijn geplaatst - kleine lipidencontainers waarmee de componenten snel in de diepe lagen van de huid kunnen doordringen en daardoor de effectiviteit van het product verhogen.

Mariadistelextract bevordert de regeneratie van de huid, versterkt en activeert stofwisselingsprocessen, bestrijdt ontstekingen en beschermt tegen de negatieve effecten van de externe omgeving.

Liposomated azelaïnezuur heeft een antimicrobieel, antioxidant, verlichtend effect, verzacht en egaliseert de teint, bestrijdt ontstekingen en roodheid, voorkomt acne en mee-eters..

Liposomized niacinamide (vitamine PP) reguleert de talgproductie, bestrijdt donkere vlekken, acne en postacne, vermindert rimpels, heeft beschermende eigenschappen, hydrateert.

Liposomized panthenol heeft een kalmerende, ontstekingsremmende, regenererende en genezende werking.

Liposomaal hyaluronzuur met hoog en laag moleculair gewicht hydrateert de huid onmiddellijk, verbetert de elasticiteit en verzacht rimpels.

Liposomated fytosphingosine heeft ontstekingsremmende, antimicrobiële en schimmelwerende effecten, kalmeert de huid, herstelt deze en bevordert de celregeneratie.

Met de vingertoppen op het gezicht aanbrengen en zachtjes inwrijven tot het volledig is opgenomen. Kan worden gebruikt als make-upbasis. Kan 's ochtends en / of' s avonds worden gebruikt.

U kunt professionele Sesderma-cosmetica kopen in Moskou en andere steden van Rusland met gratis verzending in onze online winkel Beauty-You.

U kunt ook advies krijgen van een professionele schoonheidsspecialist die uitgebreide ervaring heeft met Sesderma-cosmetica. Bij het bestellen van cosmetica in onze winkel ontvang je Beauty een set sondes cadeau die speciaal voor jouw leeftijd en huidtype is samengesteld.

Levering binnen Moskou binnen de ringweg van Moskou per koerier GRATIS vanaf 3.500 roebel.

Levering binnen St. Petersburg binnen de ringweg per koerier GRATIS vanaf 5000 roebel.

Levering binnen Rusland GRATIS vanaf 3.500 roebel.

Levering in Wit-Rusland, Kazachstan GRATIS vanaf 6000 roebel.

AZELAC RU CREMA GEL (volume - 50 ml)

Merk: SESDERMA

- werk direct in op de bron van de kleuring,

- egaliseer huidskleur,

- tekenen van fotoveroudering verminderen,

- verhoog de helderheid in een doffe, door licht beschadigde en matte huid.

Kenmerken:

- geschikt voor gebruik op elk moment van het jaar,

- Geschikt voor alle huidtypes,

- kan worden gebruikt op huid met hoge fototypes,

- kan zowel afzonderlijk als in combinatie met andere, sterkere depigmenterende middelen worden gebruikt met behulp van de "Layering" -techniek, gelaagdheid,

- kan worden gebruikt tussen sessies van esthetische behandelingen (peeling, IPL-laser) om de vorming van vlekken door ontsteking te voorkomen.

- azelaïnezuur, dat een depigmenterende, ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft, vermindert de hyperfunctie van de talgklieren, wat een sterke antioxidant is,

- undecylenoylfenylalanine - een uniek whitening-ingrediënt gemaakt van natuurlijke aminozuren, voorkomt de vorming van ouderdomsvlekken in natuurlijke omstandigheden (zwangerschap, enz.),

- vitamine A (retinol), dat de bloedcirculatie in de huid versnelt, ontstekingsprocessen, waaronder acne, neutraliseert, vrije radicalen neutraliseert, vroegtijdige huidveroudering voorkomt, celvernieuwingsprocessen stimuleert, zorgt voor een algemeen verjongend effect, egaliseert het gezicht, verlicht pigmentvlekken vlekt en verbetert de teint, verhoogt de weerstand van de huid tegen negatieve omgevingsinvloeden (zon, lage temperaturen etc.), hydrateert, verbetert de elasticiteit en versterkt de huidstructuur,

- plantengroeifactoren:

HGH: verminder de vorming van melanine - maak de teint egaler;

EGF: stimuleert de groei en productie van het eigen collageen, elastine, fibronectine van de cellen - Verhoog de hoeveelheid eiwitten in cellen;

TGF-BETA2: vernieuwing van de cellaag beschermt de huid;

IGF: verwijder schadelijke stoffen.

- Breng Azelac RU Gel aan op een schone en droge huid, over het hele gezicht met een zachte massage om de opname te bevorderen.

Voor zichtbare resultaten in minder tijd wordt aanbevolen om het product 's ochtends en' s avonds te gebruiken..

U kunt professionele Sesderma-cosmetica kopen in Moskou en andere steden van Rusland met gratis verzending in onze online winkel Beauty-You.

U kunt ook advies krijgen van een professionele schoonheidsspecialist die uitgebreide ervaring heeft met Sesderma-cosmetica. Bij het bestellen van cosmetica in onze winkel ontvang je Beauty een set sondes cadeau die speciaal voor jouw leeftijd en huidtype is samengesteld.

Meer Over De Preventie Van Acne