Hoofd- Acne

Deel dit

Dit product is niet beschikbaar voor levering in uw regio

U bespaart 426 ₽

Bespaar 25% $ 17

bedankt!

We streven altijd naar het beste om onze klanten te verrassen met de meest gunstige prijzen..

Met vriendelijke groet, Wildberries online winkel.

Toegevoegd aan wachtlijst

Lees meer over toelating

Komt binnenkort

Samenstelling

Omschrijving

De vochtinbrengende en verzachtende crème is voornamelijk bedoeld voor de vette huid die vatbaar is voor imperfecties en geïrriteerd is door de werking van droogmiddelen. Vochtinbrengend: met een romige en niet-vette textuur, hydrateert en verzacht dit product de huid die gevoelig is voor acne, gezien de natuurlijke gevoeligheid. Voeding: de voedende eigenschappen van cacaoboter, sheaboter en jojoba-olie zorgen voor een langdurige voeding van uw huid. Het gevoel van comfort komt terug. Kalmerend effect: dankzij het kalmerende en anti-irriterende effect geeft het thermale water van Aven onmiddellijk een gevoel van comfort.

Informatie over technische kenmerken, leveringsset, land van fabricage en uiterlijk van het product is alleen ter referentie en is gebaseerd op de meest recente beschikbare informatie van de fabrikant

bedankt!

We streven altijd naar het beste om onze klanten te verrassen met de meest gunstige prijzen..

Avène Home Care for Adult Acne: hoe te kiezen en wat u kunt doen?

Thuiszorg vinden als u een onzuivere huid heeft en ouder bent dan 25 jaar, is een uitdaging. Onze drie heldinnen met milde acne kiezen producten van Avène Cleanance met de hulp van een dermatoloog en delen hun indrukken.

Wat is Avène Cleanance?

De lijn van Avène voor een probleemhuid heet Cleanance - en als je in je leven acne bent tegengekomen, kun je er niet anders dan van horen. Bij Avène is thuiszorg een essentiële stap in de strijd tegen acne. Het zou moeten werken als een preventie van achteruitgang en als huidondersteuning tussen professionele behandelingen door.

De samenstelling van twee producten in de lijn is onlangs vernieuwd: de talgregulerende emulsie Cleanance Expert en de ontstekingsremmende TriAcneal Expert. Nu zitten er geen zuren in. En in plaats van zuren - de component expressin, een keratolyticum op basis van een plantenextract (vermindert het aantal mee-eters, egaliseert de textuur van de huid). Klinisch bewezen effectiever te zijn dan 6% glycolzuur bij een concentratie van 1%, maar breekt de hydrolipidelaag niet en is geschikt voor de gevoelige huid.

Behalve expressine bevatten beide emulsies diolenil (doodt bacteriën die ontstekingen veroorzaken) en Avene thermaal water (vermindert irritatie). Het verschil is dat TriAcneal Expert retinaldehyde bevat, dat acnelittekens verzacht en vermindert (daarom is het bedoeld voor de huid met volwassen acne). En monolaurine werd toegevoegd aan de Cleanance Expert-emulsie, die de talgproductie reguleert. Emulsies kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Wie zijn onze heldinnen en dokter?

De testdeelnemers zijn dit keer patiënten van het Institute of Plastic Surgery and Cosmetology, voornamelijk met de eerste graad van acne. Ze worden allemaal gecontroleerd door een dermatoveneroloog, dermatocosmetoloog Galina Viktorovna Sofinskaya. Voordat Galina Viktorovna bij het IPHK werkte, was ze 25 jaar lang hoofd van de afdeling pediatrische cosmetologie in het centrum "Schoonheidskliniek op Arbat"; ze heeft veel ervaring in de behandeling van patiënten met acne..

Welk effect kunt u verwachten van thuiszorg voor acne?

We vroegen Galina Viktorovna, wat mag u verwachten bij het toepassen van thuiszorg? Ze was eerlijk: “Acne ontstaat doordat de afscheiding van de talgklier in het kanaal achterblijft en deze verstopt (er kunnen veel redenen voor zijn: verminderde immuniteit van de huid, stress, gastritis, antibiotica nemen, hormonale verstoring, etc.) Geen in de wereld is de crème niet in staat de kanalen van de talgklieren te reinigen. Dit wordt gedaan door middel van reiniging, peeling en andere cosmetische ingrepen. En thuiszorg voorkomt dat ze weer dichtslibben. Het normaliseert de kwaliteit van de afscheiding van de talgklieren, stimuleert de groei van nieuwe "correcte" cellen en vernieuwt het stratum corneum ".

Wie zijn de "juiste" cellen?

De cellen van het stratum corneum groeien meestal uit tot een gelijkmatige kubusvorm en hebben een uitstekende stofwisseling. Terwijl je naar de bovenste lagen van de huid gaat, komt de inhoud ervan vrij, ze worden dicht, plat en hechten zich als een pantser om het lichaam te beschermen. Het zou moeten zijn.

Maar laten we zeggen dat u gestrest bent. Metabolisme is verstoord in cellen. Ze worden ongelijk, ze groeien in de verkeerde volgorde - zoals boeken die op tafel liggen. De hechting ertussen wordt verbroken, er ontstaat een oneffen oppervlak met "gaten".

Het eerste gevolg: de huid begint ongelijkmatig af te pellen. Wanneer je de crème aanbrengt, worden de schubben van het stratum corneum ermee vermengd. En jij, zonder iets te vermoeden, wrijft dit "cement" in de uitscheidingskanalen van de talgklieren, waardoor ze verstopt raken. Er treedt een ontsteking op.

Tweede gevolg: vuildeeltjes uit de omgeving komen in de "gaten" tussen cellen terecht. Dit wordt opgemerkt door de onderliggende cellen van Langerhans en "zeggen": "Khan, vrienden, moet dringend worden hersteld!" Een leger bloedcellen en antilichamen wordt naar het probleemgebied gestuurd. In de spiegel zie je roodheid.

Wat Avène Cleanance Home Care belooft?

Ruim het cellulaire metabolisme op: normaliseer afschilfering, hydratatie, kwaliteit en kwantiteit van secreties. “De eerste veranderingen die de deelnemers aan het experiment zouden moeten zien, zijn de uitlijning van het reliëf, de huidverstrakking en vermindering van roodheid. Even later zal het probleem van premenstruele ontsteking verdwijnen ”, zegt Galina Viktorovna.

Onze heldinnen

Natalia denkt niet dat haar probleem het vreselijke woord acne kan worden genoemd: “Ja, ik heb af en toe uitslag. Maar er zijn ook periodes waarin de huid helemaal schoon is. Tegelijkertijd is het niet vettig - eerder een gecombineerde, er is overdag geen olieachtige glans. Deze uitslag wordt waarschijnlijker geassocieerd met de hormonale cyclus en kan ook optreden tijdens reizen en vluchten. Ook reageert de huid erg op water - hard Moskou-water past niet bij mij, ik heb een zacht water nodig ”. Natalia heeft deze situatie sinds de adolescentie, maar de laatste anderhalf jaar komen ontstekingen vaker voor..

Galina Viktorovna komt tot een oordeel dat Natalia de eerste graad van acne heeft. “De poriën zijn iets vergroot, maar de lipidenlaag is zwak: hoewel Natalia om 6 uur 's ochtends haar gezicht waste, glanst haar huid om 15.00 uur helemaal niet. De talgklieren zijn niet actief genoeg en de huid exfolieert uit zichzelf niet goed. Daarom zal haar thuiszorgprogramma eruitzien als alternatieve voeding en afschilfering ”, zegt ze..

Volgens de dokter hoef je 's ochtends je gezicht niet te wassen met speciale gels en schuimen. De huid zou een water-lipidenmantel moeten hebben, als je hem 's ochtends afwast, begint de ongelukkige getrokken talgklier snel een geheim te produceren. Het blijkt dikker dan verwacht en verstopt mechanisch de kanalen.

Voor het wassen raadt Galina Viktorovna alleen micellair water aan (of, in extreme gevallen, kraanwater dat op kamertemperatuur wordt toegediend). Avène Cleanance Micellar Water regelt de talgproductie en hoeft niet te worden gespoeld. Overdag schrijft Galina Viktorovna voor om de huid 3-5 keer te reinigen met micellair water. Het verwijdert onzuiverheden die zich op de huid nestelen.

Na 's ochtends haar huid te hebben afgeveegd, moet Natalia de Cleanance Expert keratoregulerende emulsie aanbrengen (niet wrijven, op de handpalmen aanbrengen en tegen het gezicht drukken). Het heeft ontstekingsremmende en talgregulerende effecten, egaliseert de huidtextuur en verzacht roodheid.

Afspraken voor de avond: eerst reinigen met Avène Cleanance Gel. Het ritueel zou er als volgt uit moeten zien: je moet een kleine spons nat maken, een druppel van het product uitknijpen, het schuimen en het schuim met zachte bewegingen op je gezicht aanbrengen, zonder te wrijven. Enkele seconden laten inwerken en afspoelen met water op kamertemperatuur. Het is wenselijk niet degene die uit de kraan stroomt, maar mineraal of in ieder geval het heden. De dokter raadt iedereen aan om er een gewoonte van te maken om een ​​mooie kom naast de gootsteen te zetten, deze 's ochtends met water te vullen - en' s avonds te wassen..

Ten tweede: na het reinigen moet Natalia een van de twee producten aanbrengen, afwisselend om de dag - TriAcneal Expert-emulsie of Cleanance Hydra vochtinbrengende verzachtende crème (compenseert het uitdrogende effect van medicijnen voor de behandeling van acne). Galina Viktorovna waarschuwde dat een paar dagen na het gebruik van TriAcneal Expert, Natalya's huid kan tintelen, alsof ze geïrriteerd is (alleen omdat haar hydrolipidenlaag nu verzwakt is). In dit geval moet ze 1-2 dagen pauze nemen, maar daarna moet u de emulsie hervatten..

Dichter bij het begin van de cyclus had Natalia moeten schoonmaken om een ​​nieuwe uitbarsting van huiduitslag te voorkomen. Om de ontsteking uit te drogen werd een kleurloze spotbehandeling met correctorpotlood voorgeschreven..

Natalia's mening na zes weken:

- Op het moment van testen stopte ik met make-up (foundation, poeder) - ik liet alleen mascara achter. Daarom waren er geen problemen met het meerdere keren per dag wassen met micellair. Ik had altijd wattenschijfjes en een klein flesje Cleanance Micellair Water bij me, evenals een reserve crème. De huid was comfortabel - micellair geeft een gevoel van frisheid, het is erg zacht, er is geen plakkerigheid die ik zou willen afwassen. Ik waste 's avonds mijn gezicht met Avène Cleanance Gel - zoals Galina Viktorovna adviseerde, druppelde ik een druppel in mijn handpalm, wreef een beetje om schuim te krijgen. Ik heb de gel niet rechtstreeks op mijn gezicht aangebracht. Positieve indrukken - de gel veroorzaakte geen uitdroging.

In eerste instantie had ik Expert voor de ochtend, voor de Hydra-avond om de andere keer met TriAcneal. Zoals de arts had voorspeld, reageerde de huid op TriAcneal met peeling en irritatie. Ik hield vooral van de vochtinbrengende, kalmerende Hydra. Het lijkt meer op een genezende crème, het heeft een dichtere en rijkere textuur; Expert is gemakkelijker, ik denk dat het voor iedereen geschikt zal zijn. In het geval van een ontsteking heb ik ook Cleanance Spot Treatment gehad, een lokale corrector, maar ik zag er geen effect van..

Tijdens het testen verschenen meer huiduitslag - precies zoals de dokter had voorspeld. Daarom hebben we procedures verbonden - ik ging schoonmaken. Ondanks deze verslechtering hou ik uiteindelijk van de algemene toestand van de huid - deze is gehydrateerd, glad, dicht, de teint is egaler geworden. Ik wil Avene blijven gebruiken.

Galina Viktorovna's opmerking: “De huid van Natalya werkte geweldig, zelfs beter dan ik had verwacht. Vóór het experiment was het dun, droog (alsof het strak stond), met roodheid en doorschijnende vaten. Meestal duurt het herstel van een dergelijke huid lang. Maar Natalia had een duidelijke verbetering in zes weken: de textuur egaliseerde, de roodheid verdween. De huid is dicht, gehydrateerd geworden, het exfoliëringsproces is weer normaal geworden. Dit succes neemt echter niet weg dat Natalia tijdig naar cosmetische reiniging moet gaan. Als ze dit doet en de thuiszorg van Avène Cleanance blijft gebruiken, zal ze geleidelijk geen last meer hebben van acne. ".

Ksenia kreeg, zoals velen, in haar tienerjaren huidproblemen. En sindsdien, al meer dan tien jaar, leeft ze met een klein aantal huiduitslag (open en gesloten) op haar gezicht, meestal gebonden aan de cyclus. Er zijn ook zwarte stippen. Tegelijkertijd vindt hij zijn huid ook niet vettig: "De huid is eerder gecombineerd - de T-zone is normaal (hij kan soms glimmen), er zijn problemen op de wangen, terwijl er droogte is." Ksenia ging niet eerder naar schoonheidsspecialisten met dit probleem - ze woonde in een ander land en had niet de kans.

Volgens Galina Viktorovna heeft Xenia geen hyperkeratose (een schending van de afschilfering van het stratum corneum), zoals Natalia. Ze heeft een gecombineerde huid: het voorhoofd, de neus en de kin zijn normaal, en er is hyperfunctie van de talgklieren op de wangen (hoewel het meestal andersom is). De talgklieren op de wangen produceren een te dikke en overvloedige afscheiding. “Desalniettemin heeft Ksenia slechts het eerste, nog niet uitgebrachte stadium van acne. In haar geval zijn een uitgebalanceerd dieet en goede thuiszorg vereist ”, zegt de dokter. “Ik heb een voedingsprogramma waar ik me aan probeer vast te houden. In feite is het belangrijkste voor mij om alle "afval" van voedsel uit te sluiten - chips, bijvoorbeeld, of vette dingen zoals mayonaise. Als ik mayonaise ga eten, zal er meer ontsteking zijn! ”Zegt Ksenia.

Het doel: 's ochtends de huid afvegen met Cleanance Micellar Water (op dagen dat je hypergevoelig bent kun je wassen met een gel, maar de huid direct bevochtigen met Cleanance Hydra cream). Breng de Cleanance Expert talgregulerende emulsie aan. Reinig de huid gedurende de dag minstens 3-5 keer met micellair water en herhaal de emulsie eenmaal.

Voor 's avonds: Cleanance Gel en TriAcneal Expert-emulsie. Gebruik Spot Treatment potloodcorrector en breng elke 8-10 dagen een Cleanance Mask aan op de wangen.

Ksenia's indrukken na zes weken gebruik:

- Ik heb eerder micellair water van Avène gebruikt, ik vind het lekker. De mijne was echter van een andere lijn, maar het bleek dat Cleanance Micellar Water niet slechter is. Ik schonk het in een flesje en ik had het altijd bij me. Er waren geen ongemakken, geen ongemak.

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel - het reinigt goed,' s ochtends stond ik op zonder enige olieachtige glans.

Ook 's avonds gebruikte ik TriAcneal - de huid werd er goed mee vernieuwd, de bovenste laag werd afgepeld, het werd gladder. Peeling verscheen - maar ik kwam er pas achter toen ik op een gegeven moment besloot om poeder aan te brengen. Ik blijf de emulsie nu gebruiken, ik hou van het effect.

In de ochtend en in de middag heb ik gebruik gemaakt van de talgregulerende Cleanance Expert. Goede verzorging voor de dag - verwijdert glans, de textuur is licht (iets tussen crème en serum), wordt aangenaam aangebracht, trekt zeer snel in.

Ik had ook Cleanance Hydra-crème in geval van huidverstrakking en peeling. Toegegeven, dergelijke problemen zijn niet ontstaan ​​- maar ik heb het toch geprobeerd. Het is rijker, meer hydraterend, maar geeft ook glans aan de huid.

Ik kreeg ook elke 8-10 dagen een gommage-masker voorgeschreven en ik heb het op deze manier aangebracht - ik heb het op een droge huid aangebracht, als een crème, en het na vijf minuten afgewassen. Toen zei de dokter dat het mogelijk is en zelfs minder vaak, omdat de huid al is vernieuwd door TriAcneal, en daarmee, nieuw, het is noodzakelijk om het zachter te behandelen.

En het Spot Treatment-potlood - hielp om snel met ontstekingen om te gaan, letterlijk de volgende dag zakte het weg.

Na zes weken Avène Cleanance is de huid comfortabel, gladder en treedt er geen peeling op. Cyclusgerelateerde uitslag is er nog steeds, maar er zijn er minder, en met een potlood verdwijnen ze sneller.

Galina Viktorovna's opmerking: “En nogmaals, ik ben blij: Xenia had een geïrriteerde huid met een verstoorde hydrolipidenlaag. Nu de roodheid verdwenen is, is het patroon van de epidermis afgevlakt (die "juiste cellen" zijn met succes gegroeid), en het belangrijkste is dat er een gezonde satijnglans is verschenen. De huid wordt gehydrateerd waardoor deze niet meer schilfert. Peeling verstopt de kanalen van de talgklieren niet. Het geheim wordt normaal gesproken uitgescheiden, dus het probleem van premenstruele ontsteking zal na verloop van tijd verdwijnen. ".

Valentina, 27 jaar oud

Van alle drie de heldinnen is Valentina de meest ervaren acnebestrijder. Ze had altijd een kleine probleemhuid. Maar na een reis naar India drie jaar geleden, waar Valentina de verkeerde zorg kreeg en een gezichtsmassage met oliën kreeg, begon een exacerbatie. "Ik mocht helemaal geen olie", zegt ze. - Ik kwam er later achter. Oliepreparaten verstoppen de poriën. En ik begon een uitslag die in abcessen veranderde. Ik had het geluk dat ik bij Galina Viktorovna kwam! "

Galina Viktorovna leidde de patiënt twee jaar om een ​​blijvend resultaat te bereiken - en ze slaagde erin haar van de vierde fase van acne naar de eerste milde fase te brengen. 'We hebben maskers gedaan, procedures, elektrocoagulatie... Het is beter om het niet eens te onthouden. Het kostte veel geld, ik moest zelfs een lening afsluiten. Als gevolg hiervan hebben we die situatie na India overwonnen. Er zijn alleen littekens over, we polijsten ze - we hebben zowel de laser als de peelings gedaan. Nu moet ik het resultaat behouden - ik heb zorg nodig die niet opnieuw tot dergelijke verergeringen leidt, maar de huid hydrateert.

Zelfs vóór dit hele verhaal behandelde ik acne met zelfgemaakte lijnen, die aanzienlijk droogden - het leek me toen dat als het opdroogt, het werkt. Galina Viktorovna legde uit dat dit niet zo is, dat de huid gehydrateerd moet worden ".

Galina Viktorovna zegt dat Valentina's huid nu in een stabiele goede conditie is, maar dat ze ondersteunende zorg nodig heeft om de hydrolipidenlaag te herstellen, fijne rimpels te verwijderen en geen 'cosmetische acne' te veroorzaken - een situatie waarin blokkades, comedonen, inflammatoire de elementen.

In de ochtend wordt ook wassen met Cleanance Micellar Water voorgeschreven. Vervolgens moet Valentina een druppel Cleanance Hydra-vochtinbrengende crème mengen met een druppel TriAcneal Expert-emulsie en met zachte bewegingen aanbrengen zonder over de huid te wrijven.

Retinol verhoogt de lichtgevoeligheid van de huid, maar Galina Viktorovna heeft geen crème met een SPF-factor voorgeschreven, omdat de zon inactief is tot het einde van de lente (ze schrijft TriAcneal Expert niet voor aan patiënten in de zomer).

Gedurende de dag zal Valentina haar gezicht af en toe met micellair water afnemen, de Cleanance Hydra-moisturizer herhalen en haar gezicht elke 1-1,5 uur met Thermaal water van Avène spoelen. "90% van de moisturizers absorbeert vocht uit de lucht - en als het daar niet wordt aangetroffen, droogt de huid juist af." De arts is van mening dat het correct is om het volgende te doen: bewaar thermaal water op het bureaublad, spray regelmatig naast u (niet op de huid, om niet het tegenovergestelde effect van uitdroging te veroorzaken) en stel uw gezicht bloot aan de waterwolk.

Na een avondgel wash werd TriAcneal Expert aangesteld. Elke 8-10 dagen kan Valentina het Cleanance Mask gebruiken, maar als masker, niet als scrub (niet de huid masseren). Om geen irritatie te veroorzaken, dient u de komende dagen geen emulsie met retinaldehyde toe te passen, maar alleen Cleanance Hydra vochtinbrengende verzachtende crème ".

Valentina's indrukken na zes weken:

- Ik gebruikte graag Cleanance Micellar Water - Ik weigerde make-up, het was geen probleem om het meerdere keren per dag af te vegen ('s ochtends mijn gezicht afvegen, dan tijdens de lunch op het werk en daarna na het sporten). Het enige dat ik lees, is dat ze make-up van haar ogen verwijdert, maar ze pakt mijn mascara niet. De huid van het gezicht is er erg comfortabel bij..

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel, een niet-irriterend product dat goed reinigt.

Van de crèmes had ik Hydra - gewoon een prachtig ding, een vochtinbrengende crème die ik zeker zal blijven gebruiken. De huid ziet er geweldig uit - gehydrateerd, gezond, zonder roodheid, terwijl ze een lichte textuur heeft en een aangename geur. Het kan op verschillende manieren worden opgenomen - soms liet het een olieachtige glans achter, maar ik veegde het af met servetten. Maar het gevoel van comfort op de huid is zodanig dat je het kunt verdragen - ik heb al een tweede zo'n tube gekocht.

Van TriAcneal, een crème met retinaldehyde, had ik geen bijwerkingen (peeling, irritatie). Misschien omdat ik het 's ochtends met Hydra heb gemengd, zoals Galina Viktorovna adviseerde. Ik ben van plan het verder toe te passen.

Ik kon het Cleanance-masker maar één keer in de tien dagen gebruiken, maar het lukte me ook om erin te komen. Reiniging, aangebracht in een dunne laag, tintelt een beetje. Maar zonder kapot te gaan, verdraagt ​​de huid het normaal.

Mijn poriën moeten nog steeds regelmatig worden schoongemaakt - ik probeer er ongeveer eens in de zes weken naar toe te gaan, dan wordt het niet schoongemaakt, maar het lijkt erop dat je niets met je gezicht hebt gedaan. Als je je acne al hebt overwonnen, het teruggebracht tot een acceptabel uiterlijk, zijn er geen permanente abcessen - de Avène-lijn biedt goede ondersteuning en brengt de huid terug naar een gezonde en rustige staat..

Galina Viktorovna's opmerking: “De taak is volbracht - de huid heeft een gezonde glans, is elastisch en goed gehydrateerd. Er komt meer secretie vrij, waardoor de stofwisseling is verbeterd. Over het algemeen is dit het geval als alles goed is en het belangrijk is om de balans niet te verstoren. Om dit te doen, moet Valentina medische cosmetica voor een probleemhuid blijven gebruiken ".

Bedankt voor uw hulp bij het organiseren van het experiment "Instituut voor Plastische Chirurgie en Cosmetologie" en Galina Viktorovna Sofinskaya.

Crème voor een probleemhuid Avene Cleanance K Cream-Gel - beoordelingen

Huidtype: gecombineerd, olieachtig / problematisch

Avene Cleanance K Cream-Gel exfolieert, matteert en hydrateert de huid en helpt acne, mee-eters en andere huidproblemen snel te vervagen. Ontworpen voor de vette huid met milde imperfecties.

Voordelen:
- Dankzij het peelingeffect verwijdert de crème alle onzuiverheden die zich in de poriën van de huid hebben opgehoopt;
- De huid krijgt de hele dag een matte tint dankzij de talgregulerende eigenschappen van de plantaardige component cucurbita pepo, de poriën worden verkleind en de huid glanst niet meer;
- Het meegeleverde Thermaal Water van Aven heeft verzachtende, ontstekingsremmende eigenschappen en geeft je huid direct een comfortabel gevoel;
- Vrij van parabenen.

Toepassing:
'S Morgens of' s avonds aanbrengen op een gereinigde huid en daarbij de contouren van de ogen en lippen vermijden.

Avene Thermaal bronwater, Glycolzuur, Cyclomethicon, Water, Ppg-15 Stearylether, Propyleenglycol, Glycerine, Melkzuur, Polymethylmethacrylaat, Propyleenglycol Ceteth-3 Acetaat, Natriumhydroxide, Cetylalcohol, Arachidylalcohol, Polyacrylaat 13 Stearaat, Peg-100 Stearaat, Salicylzuur, Arachidyl Glycoside, Behenyl Alcohol, Bisabolol Cucurbita Pepo (pompoen) Zaadolie (Cucurbita Pepo Zaadolie), Dimethicon, Dinatriumedta, Geur, Polyisobuteen, Polysorbaat 20, Pyridoxine Hclaat

Avene cleanance beoordelingen crème

Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

Anthelios - nr. 1 in Rusland op aanbeveling van dermatologen

Ergonomie en duurzaamheid met RADIUS-tandenborstels

Maak kennis met de unieke kit voor intensief bleken!

Veilige en effectieve zorg voor jou en je baby

Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en baby's

Revitaliserende gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

Avene DermAbsolu - Fundamentele zorg voor een rijpere gevoelige huid.

Aravia Professional - Spa-ontharing, paraffinetherapie, lichaamsverzorging

Batiste - Droogshampoo nr. 1 in Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - bescherming en uitstraling van uw huid

Vinopure is een eenvoudige en effectieve oplossing om huidonvolkomenheden te elimineren.

CeraVe - Innovatie om de beschermende barrière van de huid te versterken!

Gedurfd design en waanzinnig plezierige SPA-verzorging bij u thuis

Elancyl Slim Design - gladdere, stevigere en stevigere huid

Wimperbooster - Lange, volumineuze, dikke wimpers!

Filorga - formules geïnspireerd door behandelingen uit de esthetische geneeskunde

Guam - Natuurlijke Italiaanse cosmetica op basis van algen

GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

Toonaangevend laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

Zeg hallo tegen je nieuwe helper - de revolutionaire haararmbanden met spiraal

Isdin is het nummer 1 merk in Spanje! Innovatieve bescherming tegen de zon

Johnny's Chop Shop - een stijlvolle lijn cosmetica voor mannen die er geweldig uit willen zien!

Probeer Japanse maskers van de hoogste kwaliteit

Plant energie voor schoonheidshaar

Loreal Professional - Bron Essentielle bron van natuurlijke haarschoonheid

La Roche-Posay - dermatologische aanbeveling voor de nr. 1 gevoelige huid!

Mustela - veilige en effectieve zorg voor jou en je baby
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - kleurbehoud in heldere tinten

Nature`s Bounty - Voedingssupplementen ter ondersteuning van uw gezondheid en schoonheid

O.P.I - de wereldleider in professionele nagelverzorging!

Orthomol - Duitse vitamines voor uw gezondheid!

Foto - de kracht van de natuur voor je haar!

Balsems voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen en huid

Royer - natuurlijke cosmetica met 100% biologisch slakkenslijm!

Huidcode - Code voor een gezonde, mooie huid

Klinisch effectieve medische cosmetica die een effectieve vervanging zijn voor chirurgie

Betrouwbare dermocosmetologische huidverzorgingsproducten voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen

De Dr. Knoop - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - rimpelcorrectie en uitstraling

Uriage - Hyseac - Uw ideale behandeling voor een probleemhuid
2017/01/11

Weleda Moisturizing Lip Balms zullen je lippen omhullen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

Verstevigende werking tegen tekenen van veroudering

CORA - een combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste geavanceerde technologie

  1. Beoordelingen
BEOORDELINGEN
HUID GEZONDHEIDSCENTRUM
Recensies over apotheekcosmetica
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • vijf
  • .
  • 523
  • "

Kopa Olesya Donau-dorp | 11.06.2020 |

After Shave Fluid 75 ml (Avene, voor mannen)

Conclusies: ik kocht het voor mijn man, omdat ze altijd last heeft van irritatie na het scheren. Over het algemeen vond ik het leuk. Er was praktisch geen irritatie, de huid was comfortabel, er was geen jeuk en roodheid. Zuinig in gebruik, tuba duurde ongeveer zes maanden. Witte kleur, vloeibare consistentie, licht. De geur is niet sterk, aangenaam, het parfum onderbreekt niet. We zullen andere middelen proberen.

Nadezhda N. Moskou | 11.06.2020 |

Verzachtend hydraterend stralend masker 50 ml (Avene, Sensibles)

Conclusies: geweldig masker! De textuur is vergelijkbaar met een dikke (maar niet vette) crème. Ik breng het in een dunne laag aan, na 10-15 minuten - ik hoef het niet eens schoon te maken met een droog servet (ik heb gewoon een erg atopische, droge huid, dus soms wordt het masker volledig opgenomen). Wat bijdraagt ​​aan het gebruiksgemak van dit masker. En wat ook belangrijk is, is dat er na opname geen beklemming is, geen plakkerigheid! Ik gebruik het samen met thermaal water (na 10-15 minuten doe ik een paar keer water op mijn gezicht). Het effect lijkt mij nog beter te worden.

Staviskaya Tatiana g Volzhsky | 10.06.2020 |

Hydrance Leger Emulsion SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Conclusies: ik heb de eerdere beoordelingen van dit product gelezen en het voelt alsof ze over een heel andere tool zijn geschreven. Deze emulsie heeft niets te maken met Hydrans Optimal Lager spf20, die ik al zo'n 10 jaar gebruik. De textuur is dicht, olieachtig en laat een glans achter op het gezicht. Dit onaangename vet blijft op de huid achter en zet de poriën uit. Ik kan mijn teleurstelling over deze remedie niet in woorden uitdrukken..

Toryanik Olga Moskou | 30-05-2020 |

Verzachtend hydraterend stralend masker 50 ml (Avene, Sensibles)

Conclusies: het beste vochtinbrengende masker. Daarna is de huid gevoed, helder en glad. Perfect om te herstellen van schillen. Verzacht roodheid.

Raspopova Anna Krasnodar | 29-05-2020 |

Thermaal water 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: Uitstekende fijne spray, water hydrateert erg goed, ik ben blij met de aankoop

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28-05-2020 |

Thermaal water 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: ik gebruik het al vijf jaar. Geen klachten. Hydrateert. De huid wordt wakker. Combineert perfect met vochtinbrengende crèmes, serums.

Irina de Bouwer | 17-05-2020 |

Thermaal water set 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: Verlicht perfect roodheid en vermindert irritatie, ideaal voor dagelijkse (zelfs bijna elk uur) hydratatie

Zhukova Nadezhda Selyatino | 13-05-2020 |

Anti-roodheid dagcrème Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

Conclusies: De crème is geweldig, het gaat goed om met roodheid, ik breng het zowel puntsgewijs als op het hele gezicht aan, ik zal meer bestellen

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

Conclusies: Het serum is dik, geel, trekt snel in, de huid wordt mat en fluweelzacht. Mogelijk niet geschikt voor een droge huid. Vereist langdurig gebruik. Ik hoop de opkomende gezichtsrimpels op het voorhoofd glad te strijken. Alleen 's nachts gebruiken. Tot nu toe lijkt het zo goed. Ik hou in het algemeen van Aveen. De pomp werkt naar behoren.

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Triacneal Expert Regulerende gladmakende emulsie 30 ml (Avene, Cleanance)

Conclusies: Ongeveer 5 jaar geleden kwam het goed naar voren, kleine uitslag verdwenen, objectief werd de huid schoner. Ik heb het onlangs opnieuw geprobeerd - de indrukken zijn niet hetzelfde, het is onaangenaam op de huid en het hielp niet zo goed bij huiduitslag. Er is iets veranderd, voordat de crème volgens mijn gevoel actiever was. Kan vlekken maken op kussens vanwege de gele kleur.

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Thermaal water 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: voor mij het beste. Ik heb bijna alle gepresenteerde apotheekmerken geprobeerd, maar deze is de beste, kalmeert snel, hydrateert, verfrist. Uitstekend water

Ab Leysan Kazan | 13-05-2020 |

Crème-gel regenererende aftersun 200 ml (Avene, Suncare)

Conclusies: een uitstekende tool! Ik zal meer nemen, na het strand kalmeert het de huid, verkoelt het. Trekt snel in, niet plakkerig. Geen filmeffect. Gebruikt door het hele gezin

Avene CLEANANCE HYDRA

Kalmerende crème voor een droge, problematische huid

Avene CLEANANCE HYDRA

Gratis
levering vanaf 1000 ₽

Levering overal
grondgebied van de Russische Federatie

Kwaliteitsverzekering
producten

    Omschrijving

Avene CLEANANCE HYDRA

Cleans Hydra Calming Compensating Cream voedt, hydrateert en herstelt het comfort van de gevoelige huid die geïrriteerd en droog is tijdens acnebehandeling. Eigenschappen: • Bisabolol verlicht roodheid op de huid • Thermaal water van Avène zorgt voor een rustgevend effect, verlicht huidirritaties • Vochtinbrengende en voedende ingrediënten herstellen de beschadigde hydrolipidelaag Gedetailleerde kenmerken

Avene

Eau Thermale Avène is het # 1 Franse merk in Europese apotheken in de categorie dermacosmetica voor de verzorging van de gevoelige huid. Thermaal water van Avène stroomt in het hart, dat bewezen helende eigenschappen heeft: het hydrateert, verzacht en verlicht irritaties..

Het merk is ontstaan ​​op basis van de Pierre Fabre-holding, het op een na grootste particuliere farmaceutische bedrijf in Frankrijk. Farmaceutische normen vormen de kern van de ontwikkeling en fabricage van alle merkproducten. En de effectiviteit van de fondsen wordt bevestigd door wetenschappelijk onderzoek.

Het assortiment van het merk omvat oplossingen voor elk type gevoelige huid van gezicht en lichaam:
- voor droge en atopische huid
- anti-aging en dagelijkse verzorging
- zonweringsprogramma voor volwassenen en kinderen
- assortiment voor de huid met neiging tot acne
- assortiment gericht op het bestrijden van roodheid van de huid, enz..

Tegenwoordig is het merk aanwezig in 120 landen. Het wordt al 30 jaar vertrouwd door consumenten en aanbevolen door vooraanstaande experts op het gebied van dermatologie, cosmetologie, immunologie en allergologie. Ga naar de merkcatalogus

Avene Cleanance Series - beoordelingen

Avene Series Cleanance 12 januari 2013

Meisjes vertellen me, ik heb ooit groene gel van Aven in Griekenland geprobeerd) wat is de volledige naam? het was erg dik. vandaag kocht ik en maakte een fout de verkeerde ((((kocht een blauwe gelzeepreiniger)))) ik heb echt die dikke groene

Xeni
Omsk gast

Avene Series Cleanance 22 november 2012

Het duurde zo lang om het juiste merk voor mezelf te vinden. Ik las alle recensies op uw site en koos voor Aven, kocht mezelf een mind-gel, tonic, Triacneal-crème, Klinins-k-crème. zoveel moeite en geld uitgegeven, maar ik kreeg een VOLLEDIGE TELEURSTELLING. Persoonlijk heeft niets me op wat voor manier dan ook geholpen, ik zal niet zeggen dat mijn gezicht wordt verwaarloosd, net als veel gecombineerde huid die vatbaar is voor acne en huiduitslag..

Overigens heb ik na 2,5 maand alles weggegooid en een Lyarosh-pose voor mezelf gekocht, het werd beter, maar niet ah!

Avene Series Cleanance 23 september 2012

Een keer nam ik mijn verschijning aandachtig op. Ik hield me aan het voedingsschema - elke dag op hetzelfde tijdstip dronk ik veel water, deed elke dag aan sport, zelfs de meest banale oefeningen, en ik begon de Avene Cleanance-serie te gebruiken. Ik weet niet wat precies heeft geholpen - maar er zijn minder dan twee maanden verstreken sinds het figuur gebeiteld werd, het haar glanzend was en de huid geen gebreken vertoonde. (Hoewel er littekens en stippen waren) Dus hou van jezelf en zorg overal voor je lichaam)

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 49 Nee 2

Jeanne
Gast uit Kazachstan

Avene Series Cleanance 12 september 2012

Bijna de hele serie verworven voor de probleemhuid.

Leidend zoals altijd is thermaal water - zacht, aangenaam, kalmeert de huid, irriteert niet, verfrist. Het is handig om het overal mee naartoe te nemen)

Groene gel - reinigt zachtjes (zelfs te), droogt niet, nou ja, dat is alles.

De emulsie is zeer delicaat, aangenaam, de huid erna is gladder, niet erg glanzend, maar bestrijdt geen ontstekingen.

Klinas-K is voelbaar op de huid, een licht branderig gevoel, dit is normaal, het exfolieert zachtjes dode cellen, maar niet altijd prettig.

De nacht is sterker dan de dag. Het egaliseert, geleidelijk verdwijnen de littekens op de huid, kleine ontstekingen genezen.

Voor mensen met een ernstige ontsteking wordt dit product niet aanbevolen.

Femida
Gast van Irkoetsk

Avene Series Cleanance 1 augustus 2012

Een maand geleden kocht ik een complete set: Reinigingsgel (groen), Reinigingscrème-gel, tweefasige matterende tonic, Reinigingscrème, Cleans-K-crème, Cleans-Ak-crème, scrub en masker. Helaas paste dit merk niet bij mij. Bedekt met onderhuidse acne, jeukte vreselijk, de glans bleef (((Jammer, ik doe aan dat het zal helpen. Ondanks het feit dat ik correct eet, rook ik niet en drink ik veel schoon water. Het enige wat ik kan zeggen is dat de huid zelfs 's avonds schoon blijft, en niet zoals gewoonlijk na een hele dag ruw, en over het algemeen is de teint vrij egaal)))

Aven Clinans - Zorg voor een vette probleemhuid
Avene-reiniging

Avene catalogus »Aven Clinans - Verzorging van vette probleemhuid - Avene-reiniging

De therapeutische en profylactische cosmetische lijn Aven Klinans is ontworpen voor jonge probleemhuid - vette, normale of gecombineerde huid, vatbaar voor acne en andere huidafwijkingen. Deze producten bevatten effectieve talgregulerende componenten die de talgafscheiding verminderen, en natuurlijk uniek thermaal water. Bovendien heeft de reeks Cleansans-emulsies een verbluffend matterend effect, waardoor onesthetische glans wordt geëlimineerd en de visuele aantrekkingskracht van de huid wordt hersteld..

Omdat deze huidproblemen meestal het gevolg zijn van hormonale stoornissen, kunnen ze zich niet alleen manifesteren tijdens de adolescentie en op jonge leeftijd. Vaak overvallen hormonale verstoringen meisjes en vrouwen tijdens de zwangerschap, direct na de bevalling, na het nemen van bepaalde medicijnen, bijvoorbeeld orale anticonceptiva, of door een onjuiste levensstijl. Daarom raden we aan om Avene Cleanance aan te schaffen aan iedereen die hulp nodig heeft - ongeacht leeftijd en huidtype..

Fondsen uit de Cleanance-collectie van het Franse merk Avene

Onze catalogus bevat de volgende soorten cosmetica in dit assortiment:

  • micellair water om make-up te verwijderen en de epidermis te reinigen;
  • twee crèmes - verzachtend en rustgevend;
  • drie emulsies - talgregulerend, matterend en zonnebrandcrème;
  • zachte reinigingsgel die de huid niet uitdroogt;
  • anti-vette lotion;
  • intensief diep reinigend masker.

Elk product in de Avene Cleanance-lijn bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is hypoallergeen en veilig, heeft geen contra-indicaties of bijwerkingen. Daarom, als u een samenstelling of complex heeft gekozen dat geschikt is voor uw huidtype, kunt u deze veilig dagelijks gebruiken.

Hoogwaardige Aven-cosmetica in onze online winkel

We bieden aan om Aven Klinans te kopen met een garantie van de oorspronkelijke oorsprong van elk product. Alle cosmetica worden rechtstreeks van een Franse fabrikant geleverd en worden onder de nodige voorwaarden opgeslagen in het magazijn van een bestaande apotheek.

Adequate kosten, snelle levering via een vertrouwd bedrijf, de mogelijkheid om zelf af te halen, informatieondersteuning van bekwame en vriendelijke consultants stellen onze klanten in staat om niet alleen winstgevend, maar ook met comfort en plezier aankopen te doen..

Avene Cleanance K Cream-gel - beoordelingen

  • Herziening nummer 1
  • Herziening nummer 2
  • Herziening nummer 3
  • Herziening nummer 4
  • Herziening nummer 5
  • Herziening nummer 6
  • Herziening nummer 7
  • Herziening nummer 8

Helende zorg voor een probleemhuid en daarnaast een verjongend effect!

Beoordeling: 5 (van 5)

Het werd gekocht in de MakeUp-afbeelding in december 2013, toen was er een actie en samen met de crème ontving ik een make-uptasje (van slechte kwaliteit, dat een maand later uit de naad barstte) met nertsen van producten uit dezelfde serie (sommige vond ik erg leuk en andere niet).

Op dat moment begon mijn huid te transformeren van droog naar gecombineerd (olieachtige T-zone en normaal in de rest van de gebieden) na het stoppen met COC's. Vroeger besteedde ik niet eens veel aandacht aan deze acid-serie, maar de obsessieve mailing van de winkel en het feit dat mijn huid problematischer werd, deden zijn werk - ik besloot dat dit een teken was en moest worden genomen. Op het moment van aankoop kostte het 139 hryvnia voor 40 ml, nu is het in prijs gestegen. Ik vind het moeilijk om de kosten in roebels aan te geven vanwege de instabiliteit van de wisselkoers. Maar de crème is niet goedkoop, tegelijkertijd geloof ik dat het zijn geld kost, al was het maar omdat het een hele plank met reinigende gezichtsmaskers kan vervangen.

Het ziet er eenvoudig uit, zonder vaagheid, zoals het een apotheekcosmetica betaamt. Minimalistische tube met schroefdop.

De crème heeft een zuur, totaal niet-opdringerig cosmetisch aroma.

De crème is erg licht van structuur, er is een zeer kleine hoeveelheid nodig om het hele gezicht uit te smeren, het wordt onmiddellijk opgenomen. Overigens wordt de crème beter verdeeld als je het gezicht eerst met thermaal water besprenkelt.

De annotatie zegt dat het een of twee keer per dag moet worden toegepast, waar ik het niet mee eens ben. Het is een feit dat ondanks het feit dat de crème een lichte textuur heeft na het verspreiden over de huid, het gezicht er aanvankelijk normaal uitziet, maar geleidelijk begint te schijnen, overdag is een dergelijke glans ongepast. Daarnaast zie ik deze crème niet als basis voor make-up, naar mijn mening is het een puur nachtcrème die maar één keer per dag wordt aangebracht..

Mijn huid: gecombineerd, olieachtig en poreus in de T-zone, normaal in andere gebieden. Als je niet met je gezicht omgaat en veel chocolade eet, komen er soms puistjes tevoorschijn, op de rode dag van de kalender verschijnt van tijd tot tijd onderhuids weefsel.

Hoe werkt.

Wanneer u het op uw gezicht aanbrengt, kunt u een licht tintelend gevoel op sommige delen van de huid voelen, dit is normaal voor een crème met een dergelijke concentratie aan zuren..

In het begin gebruikte ik het elke avond en in het begin voelde ik het tegenovergestelde effect met verergering van de huidconditie, dat wil zeggen, mijn gezicht werd besprenkeld (dit gebeurt door zuren, vooral als je er niet eerder van hield, dus ik was niet bang), ik stopte niet met het smeren met crème en na een week de huid is volledig geklaard.

Toen leek het me dat de crème te krachtig voor me was, de huid begon op sommige plekken af ​​te pellen, dus ik breng het 's nachts maar eens in de twee of drie dagen aan, dit was voldoende om mijn gezicht schoon te houden en er kwamen geen nieuwe byaks uit. tegelijkertijd was er geen droogte. Als je een vette en extreem problematische huid hebt, denk ik dat je vaker moet aanbrengen dan ik..

Ik vond het resultaat van de crème leuk, nieuwe puistjes komen er niet uit, sporen van oude verdwijnen sneller. Ik vond vooral hoe hij omgaat met het onderhuidse weefsel, hij lost ze heel effectief op en verwijdert ze, ik herinner me niet eens de beste remedie voor deze vervelende dingen (maar ze moeten regelmatig worden uitgesmeerd, je kunt erop wijzen, als je niet het hele gezicht wilt smeren totdat deze vervelende dingen helemaal verdwenen zijn).

De crème heeft praktisch geen effect op mee-eters, alles bleef op zijn plaats, behalve dat het een beetje helderder werd.

De teint verbetert naar mijn smaak, je zult aristocratisch bleek zijn en ik hield zelfs van zo'n witheid, maar ik begrijp dat dit niet voor iedereen een voordeel is.

Sinds mei, als gevolg van verhoogde zonneactiviteit, stopte ze het praktisch niet meer, smeerde het gedurende deze tijd minstens vijf keer in en daarna puntsgewijs op het onderhuidse weefsel om ze te verwijderen.

Consumptie. Het is erg zuinig, ik heb nog steeds een kwart van de buis intact, hoewel ik hem meer dan een half jaar geleden ben gaan gebruiken. Maar zoals ik eerder schreef, werd deze crème geen dagelijkse noodzaak voor mij, ik heb tenslotte geen vette, maar een gecombineerde huid. Bovendien heb ik het in de zomer praktisch niet gebruikt..

Voorzorgsmaatregelen:

- Weet wanneer u moet stoppen en vergeet niet de huid te voeden en te hydrateren. Zuren verdunnen en drogen de huid, dus als je het ermee overdrijft, kan in plaats van te reinigen een complete achtung beginnen in de vorm van verhoogde gevoeligheid, peeling en een nieuwe golf van ontstekingen.

- De zon is de grootste vijand van zuren. Als je cosmetica met zuren gebruikt, durf dan niet de deur uit zonder zonnebrandcrème. In de winter voldoende poeder of crème met een lichte zonbeschermingsfactor, en als de zon begint op te warmen moet de SPF maximaal worden verhoogd. Op een minnelijke manier is het beter om dergelijke crèmes in de zomer helemaal niet te gebruiken, maar als je niet zonder het reinigende effect dat ze geven, vergeet dan het bruinen. Anders kan de huid rood worden en, erger nog, kunnen ouderdomsvlekken verschijnen, die dan onrealistisch moeilijk te verwijderen zijn..

Vonnis. De crème is uitstekend, het reinigt de huid echt perfect en berekent zijn prijs volledig. Hoewel het enkele nadelen heeft, zijn ze gebruikelijk bij alle cosmetica met zuren, dus ik verlaag de beoordeling niet. Ik zal het vooral aanbevelen voor meisjes met een vette huid.

Zijn er wonderen in de wereld? Avene geeft magie. Volledige vernieuwing van de huid, het wegwerken van onvolkomenheden. Briljant. "Culture Shock", de eerste ervaring met zure room... + foto, beschrijving, samenstelling, analyse van de belangrijkste elementen van de compositie. "VOOR" en een maand later.

Beoordeling: 5 (van 5)

Als deze crème-gel niet puur genot was, zou ik 5 * gebruiken. Laat mijn ervaring je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Huidtype - olieachtig, poreus, gevoelig, maar het ergste van alles - langdurige genezing na acne en ongelijke teint…. daar heb ik elke dag mee te maken.

Ik kocht deze crème-gel in de hoop van post-acne af te komen, de teint egaal te maken, en in het algemeen - "gewoon voor de lol" heeft niemand ook afgezegd.

Ik heb het een maand lang elke dag gebruikt ('s nachts).
Nu de actieve zon en ik loop geen risico om het te gebruiken, bovendien is er nog een nuance waardoor ik ben gestopt met het gebruik van de crème (daarover later meer).

Ik zal niet schrijven over de voordelen van zuren (op internet kun je veel uitgebreide artikelen over dit onderwerp vinden), dat je om enig resultaat te bereiken het constant en voor een lange tijd moet gebruiken, enz..

Het is niet voor niets dat ze de crèmegel noemden, in termen van consistentie is het precies dat - licht, snel opgenomen, laat niet plakkerig achter of een andere film.

De geur is typerend voor dergelijke producten - het ruikt zuur.

Als u het aanbrengt na een standaardwasbeurt, is er geen ongemak, maar als u het aanbrengt op een geëxfolieerde huid (na een masker, scrub, enz.), Voelt u een licht tintelend gevoel dat snel verdwijnt. De huid wordt een beetje rood.

Wat de crème-gel deed en wat niet:

Eerlijk gezegd had ik een schok - de crèmegel lost echt al het vuil op dat onder de huid zit (ik bedoel niet zwarte stippen... alleen een schoonheidsspecialist kan ze bestrijden) - alles wat lang 'zat' en niet uit wilde klimmen (sorry voor details) na gebruik van de crème-gel gaat het gemakkelijk en eenvoudig weg! een paar weken nadat ik de crème begon aan te brengen, merkte ik dat na het gebruikelijke kleimasker (+ luffaspons), het gezicht veel gladder werd…. dit komt niet alleen tot uiting in uiterlijk, maar ook in gewaarwordingen - vroeger waren er vaak enkele "kleine dingen" die bij normaal licht onzichtbaar waren voor het oog, maar onaangenaam gemanifesteerd in een bepaald licht. Ik denk dat velen bekend zijn: vanuit de spiegel ziet het eruit als een "schoon" gezicht, en bij aanraking zijn enkele bultjes voelbaar. De crème-gel loste deze byaki met een knal op! Respect en respect voor de fabrikant hiervoor.

Wat postacne betreft, worden de "oude" vlekken echt helderder. Langzaam maar zeker wordt de huid uniformer van kleur.

Waar ik 4 * voor heb gezet:
ondanks het feit dat experts beweren dat het nodig is om het na een maand constant te gebruiken, merkte ik dat er meer ontstoken elementen waren, dat wil zeggen, het verhaal herhaalt zich zoals bij de vorige zure crème. Mijn huid went aan en reageert onvoldoende op zware artillerie in de vorm van zuren. Houd hier rekening mee als u een gevoelige huid heeft.

De crème-gel egaliseert de teint, maar verwacht nog steeds geen magische transformatie! als je huid is als de mijne, dan zal er geen magie gebeuren! Het wordt beter! maar niet perfect.

Ik kocht op de echemist-website.

Inhoud: 40 ml.

Directe link:
Avene Cleanance K Cream Gel Exfoliating Hydrating.

Prijs: € 7,44 ongeveer 95 UAH.

Bedankt voor de beoordelingen en aandacht voor de recensie.!

Ik wens je schoonheid en een goed humeur!

REINIGINGSEXPERT Sebum-regulerende kerato-regulerende emulsie

40 ml buis

40 ml buis

Een deskundig huidverzorgingsproduct voor milde tot matige acne. Effectief tegen mee-eters, olieachtige glans en ontstekingen. Egaliseert het huidoppervlak. Handelend volgens het principe van het "Trojaanse paard", vernietigt het P. acnes bacteriën van binnenuit. Bevat geen hydroxyzuren, die huidirritatie kunnen veroorzaken, en heeft een hoge mate van veiligheid en tolerantie. Hydrateert en matteert.

  • Voordelen
  • Wie past?
  • Samenstelling
  • Voordelen

    SMART Formula: 3 innovatieve gepatenteerde ingrediënten van Avene Laboratories:

    Monolaurin® reguleert de productie van talg, elimineert olieachtige glans;

    Expressin® is een actief ingrediënt met een keratolytisch effect, vermindert de ernst van mee-eters en ontstekingen, maakt het huidoppervlak glad. Bij een concentratie van 1% is het effect effectiever dan 6% glycolzuur. Fysiologische pH - heeft een hoge tolerantie;

    De innovatieve component Diolenil® is een gepatenteerde ontwikkeling van de laboratoria van Pierre Fabre: "Trojaans paard" voor de bacterie P. acnes, die ze van binnenuit vernietigt; is selectief en wordt geactiveerd door P. acnes-bacteriën zonder gezonde weefsels aan te tasten, waardoor een hoge tolerantie wordt gegarandeerd. De werking wordt geactiveerd door de P. acnes-bacterie, die het molecuul opsplitst in 2 actieve ingrediënten met ontstekingsremmende en antibacteriële werking, waardoor de P. acnes-bacterie van binnenuit wordt vernietigd.
    Thermaal water van Avène kalmeert de huid en verlicht irritaties

    Cleans Expert is geschikt voor elk type probleemhuid met neiging tot acne.
    Dankzij de innovatieve, hydroxyzuurvrije formule is het niet irriterend en wordt het zeer goed verdragen. Het heeft een lichte, aangename textuur, niet-comedogeen. Effectief zowel alleen als in combinatie met geneesmiddelen (inclusief retinoïden).

    Maryspy

    Maryspy

    Ik draag verschillende dingen

    Avene Cleanance K en Avene Hydrance Optimale

    Ik hield ervan om te zonnebaden en op Sanskrins te spugen. Ik dacht, nou ja, we zijn Aziaten, bijna indianen - de kleur kleeft goed aan me, spoelt niet af gedurende zes maanden, wat zullen we krijgen? Ik dacht tot ik een allergie voor de zon kreeg in de vorm van uitslag die als een hel jeukte en me niet eens liet slapen. Blijkbaar is een kwart (mijn vader is Tuvan, en ik ben Tuvan, zoals ik al zei toen ik klein was) niet genoeg. Wat ben ik aan het doen? Tot het feit dat ik deze zomer in Wenen weer onder de wrede zon viel. Hier, nu worstel ik met de gevolgen! Dit is mijn gezicht toen ik de PIGMENTVLEKKEN zag! Ik schrijf, innerlijk huiverend van afgrijzen.

    Nu vertel ik je hoe ik tegen ze vecht. Omdat het eerste dat ik deed was om zure room te halen (de mijne was meer dan 5 duizend km), was de apotheek de eerste die onderweg was. In apotheken met vrije toegang, zoals in een supermarkt, raak ik in een meditatieve trance en kan ik eindeloos veel potjes vasthouden, ze pakken, onderzoeken en dan kan ik de consulent nog steeds kwellen. paradijs, in een woord. Dus ook daar - ik stopte mijn man in een coffeeshop in "Arcadia" (ze waren in Warschau), en zij verdween zelf. Ik zag Avene, herinnerde me dat Nastya bliss_in_beauty op de een of andere manier Cleanance K adviseerde in de commentaren en nam het op. Combineer het met Avene Hydrance Optimale licht hydraterende crème met SPF20-bescherming.

    Avene Cleanance K crèmegel voor de vette, onzuivere huid is meer een crème dan een gelcrème, niet vloeibaar. Gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren. Over absorptie - het is vreemd. Dat wil zeggen, je brengt het op de huid aan, het lijkt onmiddellijk te worden opgenomen, de huid voelt niet plakkerig aan. Maar je blijft toch bij het kussen! Raadsel. Daarom geef ik hem de tijd om beter in te weken, vijftien minuten of beter een half uur, maar geduld is, zoals je weet, niet mijn nadeel, vooral omdat ik het, vanwege mijn haat tegen het verwijderen van make-up, doe dit vlak voor het slapengaan. Maar het resultaat is het waard! De crème reinigt perfect de poriën en lost talgproppen op. Ja, ja, dit is een crème, geen masker. Hij loste zelfs het probleemgebied op - op de kin - weet je, zulke vervelende witte bultjes die niet zichtbaar lijken, maar je kunt ze onder je vingers voelen, maar je kunt ze niet aanraken - je kunt jezelf voorzien van een chic pijnlijk onderhuids weefsel - omdat ze gesloten zijn, is er geen gat in de huid, door die ze zouden kunnen worden vernietigd. Na de eerste keer kropen deze klootzakken naar buiten en ik verwijderde ze pijnloos zonder sporen, zo. Bijna één over! De crème wordt ook helderder door afschilfering. Na een maand werd de huid veel lichter en mijn favoriete Clarins Loose Foundation-poeder in schaduw 103 Ivory maakt me niet wit, ik keerde terug naar mijn schaduw en zag er niet meer uit als de dochter van de leider van de roodharigen. Hoewel er pigmentvlekken zijn (mijn vingers draaien niet om deze woorden te schrijven) blijven er nog steeds, maar in de winter hoop ik ze voor mij te winnen!

    De crème bevat glycolzuur (op de tweede plaats!), Melkzuur, salicylzuren en pompoenpitolie. De geur is er, zuur, maar niet sterk, je kunt het verdragen. Eén keer per dag aanbrengen op een droge huid. Ik ben ooit vergeten mijn tanden te poetsen voordat ik de crème aanbracht, dus als er water op komt, begint het in de huid te knijpen, hmm. ik heb je gewaarschuwd.

    Ik vraag natuurlijk onwillekeurig een vergelijking met Derma E Evenly Radiant Overnight Peel. Eerst dacht ik dat Avene cooler was. Toen, na ongeveer een maand gebruik, toen het effect 's ochtends niet meer duidelijk was, keerde ik terug naar Derma E. En begon te denken dat Derma E cooler is! Maar een maand later realiseerde ik me dat ze gewoon anders zijn. Dus, Avene Cleanance K ontstopt de poriën, lost comedonen op en exfolieert. Derma E egaliseert het reliëf, exfolieert en daarmee verdwijnen kleine ontstekingen volledig, de huid is egaal, glad en schoon. Hij voorkomt ze op de een of andere manier op magische wijze. Dus ik zal ze afwisselen.

    De samenstelling van Avene Cleanance K crèmegel voor de vette, onzuivere huid:

    Nou, na een hele ode aan de nachtcrème, kwamen we bij de dagcrème. Avene Hydrance Optimale Light Hydrating Cream voor de normale tot gecombineerde gevoelige huid - dit is meer een crèmegel of vloeistof, de textuur is erg vloeibaar, er is geen geur Hallelujah!, het wordt niet alleen snel opgenomen, maar direct, laat geen plakkerigheid achter, geen film, geen vet, geen glans, voelt helemaal niet op de huid. Maar het wordt onmiddellijk gehydrateerd en van zo'n vreugde ziet er beter en gladder uit. Make-up valt gewoon op hem met een liedje. De glans verschijnt in drie uur, deze wordt verwijderd met matten servetten - we dansen verder. Ik vond het erg leuk, we hebben liefde.

    De samenstelling van Avene Hydrance Optimale Light Hydrating Cream voor de normale tot gemengde gevoelige huid:

    En zodat ik de bescherming nog steeds verwaarloos ?! Volgende zomer moet je serum inslaan (mijn vette huid zal tenslotte de crème niet overleven, zelfs niet zo'n lichte) en poeder met SPF. Ik denk aan Jane Iredale.

    Vertel ons, wat kun je nog meer afmaken van ouderdomsvlekken, hè? Anders lijd ik.

    Meer Over De Preventie Van Acne