Hoofd- Acne

Avene - beoordelingen over cosmetica

over Avene-cosmetica 17 oktober 2008

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 0 Nee 0

Varunya gast

over Avene cosmetica 13 oktober 2008

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 0 Nee 0

Ksenia gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 10 Nee 0

Lyulya gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 2 Nee 0

Ksenia gast

over Avene-cosmetica 9 oktober 2008

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 0 Nee 0

Lyulya gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 0 Nee 0

Prinses gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 7 Nee 0

Varunya gast

over Avene-cosmetica 6 oktober 2008

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 2 Nee 0

Versheid gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 1 Nee 0

Versheid gast

Begin september had ik geen Givenchy-crème meer (een reeks eerste rimpels, goede nachtcrème + hydraterend serum) en besloot ik een crème voor mezelf te kiezen met behulp van deze site. Ik koos voor een lange tijd, al die tijd besmeurd met wat thuis voorhanden was - in Roshe, Lumen, dat ik op de een of andere manier bij toeval kocht. (maar met de term zijn ze in orde). Tegelijkertijd eindigde de wasruimte. En toen begon ik mezelf gewoon niet meer te herkennen in de spiegel. Dit begon met het gezicht. een soort ontsteking, schilferige gebieden in het nasolabiale gebied, puistjes op de kin, op de neus en vleugels van de neus. Tegelijkertijd is de huid niet elastisch, maar als een accordeon met rimpels. dit alles moest lange tijd gemaskeerd worden met tonale. Twee weken lang gaf ik dit toe en begreep de reden niet - wat was niet geschikt, een wasbeurt of een nachtcrème, of Givenchy had een annulerend effect, dat ik me zo slecht voelde zonder hem.
Toen werd ik alles beu en besloot ik me serieus te laten behandelen. Ik ben echt niet naar een schoonheidsspecialiste geweest. Na het lezen van een miljoen pagina's over apotheekcosmetica, kocht ik mezelf CLEANANCE K en CLEANANCE AK. Helaas heb ik nog geen wastafel in de apotheek gevonden. Ik gebruik het anderhalve of twee weken. Het effect is waanvoorstellingen. de huid is egaal, glad, zonder ontsteking, ademt, gevuld met vocht, gloeit van binnenuit. Het effect was de volgende ochtend onmiddellijk merkbaar, na een nacht met Clinans K. Ik zal niet zeggen dat het plakkerig is - mijn huid accepteerde het gracieus. Het werkt als een zachte peeling. 'S Morgens, wanneer je je gezicht wast, heb je het gevoel dat je het eraf wast met vuildeeltjes en geëxfolieerde huid. Ik breng Cleans AK een dag aan. Bij de eerste toepassing ervoer ik een enorme buzz - mijn huid slikte deze crème gewoon door, het was zo droog. Nu neemt ze wat rustiger waar, want in 2 weken is er een evenwicht op het gezicht. Maar ik weiger het nog steeds niet, hoewel het eerlijk gezegd ongebruikelijk is dat ik een dagcrème gebruik, meestal deed ik het met een nachtcrème plus een licht serum en tonicum. Hoewel het nodig is voor het koude seizoen, denk ik.

ADVIES AAN IEDEREEN. Geloof me, probeer het zelf als je problemen hebt die vergelijkbaar zijn met de mijne Deze 2 crèmes werken optimaal. En ze kosten helemaal niets - 700 roebel, zoiets als. en bestrijd niet alleen ontstekingen, poriën en stippen, maar egaliseer ook het reliëf en strijk de beginnende rimpels glad.
Ik ben 27 jaar oud, combileer met prominente poriën

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 2 Nee 0

Amalia gast

Een adviseur van 36,6 in GUM ontmoedigde de aankoop van Vichy en bood onmiddellijk aan om een ​​Cleanance-wastafel te kopen. Monsters Diakneal en Klinans K gaven de lading.

Reinigt. De was is heel zacht, droogt de huid niet uit. Ik merkte vanaf de eerste keer geen speciaal effect, maar het feit dat na het wassen mijn acne niet rood werd, was ik tevreden. Over het algemeen is de output fris, niet overdreven, wat een ademende huid wordt genoemd.

Ik heb heel lang samplers gebruikt, als ik een crème koop, gebruik ik die pas op hoge leeftijd, zie je. Er is geen speciaal effect zichtbaar, maar ik heb het onregelmatig gebruikt, ja, en na Diakneal zijn er helemaal geen sporen van littekens.

Op eigen initiatief kocht ik Diroseal voor rosacea en antiruger-crème. Ik laai meteen op van opwinding, lading. Ik lette niet op in de zomer, maar nu, na 2 maanden, toen ik weer begon met dansen, ontdekte ik plotseling dat zelfs bij een sterke belasting de huid op mijn gezicht absoluut kalm van kleur blijft.
Helaas brandt mijn gezicht nog steeds van opwinding.

De zachte oogmake-up remover irriteert de ogen echt helemaal niet. U moet er echter aan wennen, want het is nogal zwak. Eerst moet u een royaal vochtig wattenschijfje over uw ogen leggen en het vervolgens voorzichtig in één beweging verwijderen. En in de hoeken met een wattenstaafje. Anders lijken sommige van de hardnekkige schaduwen nog dieper te worden gewreven.

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 10 Nee 0

Ksenia gast

Opmerkingen Is de recensie nuttig? Ja 1 Nee 0

Jane gast

Ksenia, bedankt voor het advies.
Maar ik wacht een tijdje met de tonic. om eerlijk te zijn, ik vind ze niet leuk als klas. Schrijf op hoe je Cleans K leuk vindt, als je de werking ervan begrijpt.

Ik heb het gekocht en getest. Een zeer aangename crème, aanzienlijk gekalmeerd (puistjes waren iets verminderd, roodheid verdwenen) en verzachtte de huid in 1 nacht. Laten we eens kijken wat er daarna zal gebeuren.

Basisverzorging voor de probleemhuid van Avene

Ik ben een van die mensen van wie de acne soepel overgaat in rimpels. Noch dermatologen, noch schoonheidsspecialisten waren in staat om me er volledig van te ontdoen. Nu leef ik, balancerend op de fijne lijn tussen huiduitslag en rode geïrriteerde acne, soms onderhuids. Ik werd constant achtervolgd door de droogte van de huid, en in principe lijkt het nu, als je niet alle producten tegelijk uitsmeert.

De twee remedies die in dit bericht worden beschreven, zijn niet de enige ingrediënten voor mijn vertrek. Maar het waren de eerste tekenen van de overgang naar de apotheek en ik gebruik ze al 4 maanden en ik kan zeker zijn van mijn indrukken.

Eerder werd al mijn zorg teruggebracht tot zeldzame budgetmaskers in sachets en vreemde zelfgemaakte lotions van een schoonheidsspecialiste op stinkende gouwe, wat niet echt hielp. En tot de meest drainerende versie van het 3-stappen Clinique-systeem. Dit wil niet zeggen dat het vasten enthousiast zal zijn. Helemaal niet)

De foto:

Productnaam: Avene Cleanance Gel
Uitgebreide mening:
Ik moet meteen zeggen dat ik de gel erg lekker vond. Het wast niet te intensief, en wordt afgewassen met een licht slijmerige film. Maar tegelijkertijd gebruikte ik het elke dag, wat nog nooit eerder is gebeurd, met andere wasmachines..

Het product reinigt zachtjes zonder de minste schade aan de huid te veroorzaken, en voor mij persoonlijk is het in balans wanneer de reiniging van hoge kwaliteit is, maar zonder overmatig drogen. Bovendien lijkt het erop dat de reden voor de droogte kraanwater is, niet gel..

De kleur van het product is blauwgroen, de textuur is vloeibaar. De geur is eenvoudig, fris, verdwijnt snel. De geur veroorzaakt geen irritatie bij mij, hoewel ik vrij gevoelig ben, en de geur doet vaak pijn aan mijn hoofd.

Het deksel is functioneel en kan worden gesloten door te draaien. Het kan lastig zijn als u het met natte handen opent.

40 zł / 10 dollar voor 300 ml met korting en promoties. Normale prijs in het bereik van $ 15-20.
Testperiode: 4,5 maanden.
Beoordeling: 5 (gewoon heel goed, geen enthousiasme)

Productnaam: Avene Cleanance Expert - Soin
Uitgebreide mening:
De fabrikant wijst erop dat deze crème bedoeld is voor een probleemhuid, en belooft mattering, mee-eters lichter te maken, roodheid te verminderen en zelfs zogenaamd de verspreiding van bacteriën te beperken. Daarnaast hydrateert het ook.

Over het algemeen komt de fabrikant zijn beloften na. Dat wil zeggen, al deze effecten zijn er, behalve dat ik het lichter worden van zwarte stippen niet opmerk, omdat ik de poriën extra probeer te reinigen. Natuurlijk mag je geen direct resultaat verwachten, maar om eerlijk te zijn, pas het 2-3 weken achter elkaar minstens één keer per dag na het wassen van je gezicht het effect op je gezicht toe. Mijn acne wordt minder, ze zijn niet rood, zoals gewoonlijk, maar steken gewoon een beetje uit. De huidtint is zachter en verrassend genoeg glanst de huid niet echt. Ik gebruik geen tonale middelen, en het effect is erg merkbaar.

Ik weet niet hoe hij het doet, maar ik dank hem hartelijk.!

Dit is waar de lofprijzingen eindigen en het proza ​​begint. De verpakking heeft een dunne tuit waardoor de crème wordt aangebracht. Ik geef ze horizontale strepen op het voorhoofd, de wangen en de kin en smeer ze in. De verdeling van het product is nog vrij krap, waardoor de verpakking tijdens gebruik bijna op is. Als het wordt aangebracht op een ander product, zoals lotion of serum, wordt het gemakkelijker te verdelen..


En toch lijkt het mij dat er niet genoeg vocht in de crème zit. Als dit overdag meestal voldoende is, wil ik 's nachts graag een meer gevoede huid krijgen..


Nou, deze crème heeft dit jaar de British Pure Beauty Awards gewonnen als beste nieuwe gezichtscrème. Gefeliciteerd!

50 zloty / 13 dollar voor een pakket van 40 ml met korting. Normale prijs tot $ 20.
Testperiode: 4,5 maanden.
Beoordeling: 5

Avène Home Care for Adult Acne: hoe te kiezen en wat u kunt doen?

Thuiszorg vinden als u een onzuivere huid heeft en ouder bent dan 25 jaar, is een uitdaging. Onze drie heldinnen met milde acne kiezen producten van Avène Cleanance met de hulp van een dermatoloog en delen hun indrukken.

Wat is Avène Cleanance?

De lijn van Avène voor een probleemhuid heet Cleanance - en als je in je leven acne bent tegengekomen, kun je er niet anders dan van horen. Bij Avène is thuiszorg een essentiële stap in de strijd tegen acne. Het zou moeten werken als een preventie van achteruitgang en als huidondersteuning tussen professionele behandelingen door.

De samenstelling van twee producten in de lijn is onlangs vernieuwd: de talgregulerende emulsie Cleanance Expert en de ontstekingsremmende TriAcneal Expert. Nu zitten er geen zuren in. En in plaats van zuren - de component expressin, een keratolyticum op basis van een plantenextract (vermindert het aantal mee-eters, egaliseert de textuur van de huid). Klinisch bewezen effectiever te zijn dan 6% glycolzuur bij een concentratie van 1%, maar breekt de hydrolipidelaag niet en is geschikt voor de gevoelige huid.

Behalve expressine bevatten beide emulsies diolenil (doodt bacteriën die ontstekingen veroorzaken) en Avene thermaal water (vermindert irritatie). Het verschil is dat TriAcneal Expert retinaldehyde bevat, dat acnelittekens verzacht en vermindert (daarom is het bedoeld voor de huid met volwassen acne). En monolaurine werd toegevoegd aan de Cleanance Expert-emulsie, die de talgproductie reguleert. Emulsies kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Wie zijn onze heldinnen en dokter?

De testdeelnemers zijn dit keer patiënten van het Institute of Plastic Surgery and Cosmetology, voornamelijk met de eerste graad van acne. Ze worden allemaal gecontroleerd door een dermatoveneroloog, dermatocosmetoloog Galina Viktorovna Sofinskaya. Voordat Galina Viktorovna bij het IPHK werkte, was ze 25 jaar lang hoofd van de afdeling pediatrische cosmetologie in het centrum "Schoonheidskliniek op Arbat"; ze heeft veel ervaring in de behandeling van patiënten met acne..

Welk effect kunt u verwachten van thuiszorg voor acne?

We vroegen Galina Viktorovna, wat mag u verwachten bij het toepassen van thuiszorg? Ze was eerlijk: “Acne ontstaat doordat de afscheiding van de talgklier in het kanaal achterblijft en deze verstopt (er kunnen veel redenen voor zijn: verminderde immuniteit van de huid, stress, gastritis, antibiotica nemen, hormonale verstoring, etc.) Geen in de wereld is de crème niet in staat de kanalen van de talgklieren te reinigen. Dit wordt gedaan door middel van reiniging, peeling en andere cosmetische ingrepen. En thuiszorg voorkomt dat ze weer dichtslibben. Het normaliseert de kwaliteit van de afscheiding van de talgklieren, stimuleert de groei van nieuwe "correcte" cellen en vernieuwt het stratum corneum ".

Wie zijn de "juiste" cellen?

De cellen van het stratum corneum groeien meestal uit tot een gelijkmatige kubusvorm en hebben een uitstekende stofwisseling. Terwijl je naar de bovenste lagen van de huid gaat, komt de inhoud ervan vrij, ze worden dicht, plat en hechten zich als een pantser om het lichaam te beschermen. Het zou moeten zijn.

Maar laten we zeggen dat u gestrest bent. Metabolisme is verstoord in cellen. Ze worden ongelijk, ze groeien in de verkeerde volgorde - zoals boeken die op tafel liggen. De hechting ertussen wordt verbroken, er ontstaat een oneffen oppervlak met "gaten".

Het eerste gevolg: de huid begint ongelijkmatig af te pellen. Wanneer je de crème aanbrengt, worden de schubben van het stratum corneum ermee vermengd. En jij, zonder iets te vermoeden, wrijft dit "cement" in de uitscheidingskanalen van de talgklieren, waardoor ze verstopt raken. Er treedt een ontsteking op.

Tweede gevolg: vuildeeltjes uit de omgeving komen in de "gaten" tussen cellen terecht. Dit wordt opgemerkt door de onderliggende cellen van Langerhans en "zeggen": "Khan, vrienden, moet dringend worden hersteld!" Een leger bloedcellen en antilichamen wordt naar het probleemgebied gestuurd. In de spiegel zie je roodheid.

Wat Avène Cleanance Home Care belooft?

Ruim het cellulaire metabolisme op: normaliseer afschilfering, hydratatie, kwaliteit en kwantiteit van secreties. “De eerste veranderingen die de deelnemers aan het experiment zouden moeten zien, zijn de uitlijning van het reliëf, de huidverstrakking en vermindering van roodheid. Even later zal het probleem van premenstruele ontsteking verdwijnen ”, zegt Galina Viktorovna.

Onze heldinnen

Natalia denkt niet dat haar probleem het vreselijke woord acne kan worden genoemd: “Ja, ik heb af en toe uitslag. Maar er zijn ook periodes waarin de huid helemaal schoon is. Tegelijkertijd is het niet vettig - eerder een gecombineerde, er is overdag geen olieachtige glans. Deze uitslag wordt waarschijnlijker geassocieerd met de hormonale cyclus en kan ook optreden tijdens reizen en vluchten. Ook reageert de huid erg op water - hard Moskou-water past niet bij mij, ik heb een zacht water nodig ”. Natalia heeft deze situatie sinds de adolescentie, maar de laatste anderhalf jaar komen ontstekingen vaker voor..

Galina Viktorovna komt tot een oordeel dat Natalia de eerste graad van acne heeft. “De poriën zijn iets vergroot, maar de lipidenlaag is zwak: hoewel Natalia om 6 uur 's ochtends haar gezicht waste, glanst haar huid om 15.00 uur helemaal niet. De talgklieren zijn niet actief genoeg en de huid exfolieert uit zichzelf niet goed. Daarom zal haar thuiszorgprogramma eruitzien als alternatieve voeding en afschilfering ”, zegt ze..

Volgens de dokter hoef je 's ochtends je gezicht niet te wassen met speciale gels en schuimen. De huid zou een water-lipidenmantel moeten hebben, als je hem 's ochtends afwast, begint de ongelukkige getrokken talgklier snel een geheim te produceren. Het blijkt dikker dan verwacht en verstopt mechanisch de kanalen.

Voor het wassen raadt Galina Viktorovna alleen micellair water aan (of, in extreme gevallen, kraanwater dat op kamertemperatuur wordt toegediend). Avène Cleanance Micellar Water regelt de talgproductie en hoeft niet te worden gespoeld. Overdag schrijft Galina Viktorovna voor om de huid 3-5 keer te reinigen met micellair water. Het verwijdert onzuiverheden die zich op de huid nestelen.

Na 's ochtends haar huid te hebben afgeveegd, moet Natalia de Cleanance Expert keratoregulerende emulsie aanbrengen (niet wrijven, op de handpalmen aanbrengen en tegen het gezicht drukken). Het heeft ontstekingsremmende en talgregulerende effecten, egaliseert de huidtextuur en verzacht roodheid.

Afspraken voor de avond: eerst reinigen met Avène Cleanance Gel. Het ritueel zou er als volgt uit moeten zien: je moet een kleine spons nat maken, een druppel van het product uitknijpen, het schuimen en het schuim met zachte bewegingen op je gezicht aanbrengen, zonder te wrijven. Enkele seconden laten inwerken en afspoelen met water op kamertemperatuur. Het is wenselijk niet degene die uit de kraan stroomt, maar mineraal of in ieder geval het heden. De dokter raadt iedereen aan om er een gewoonte van te maken om een ​​mooie kom naast de gootsteen te zetten, deze 's ochtends met water te vullen - en' s avonds te wassen..

Ten tweede: na het reinigen moet Natalia een van de twee producten aanbrengen, afwisselend om de dag - TriAcneal Expert-emulsie of Cleanance Hydra vochtinbrengende verzachtende crème (compenseert het uitdrogende effect van medicijnen voor de behandeling van acne). Galina Viktorovna waarschuwde dat een paar dagen na het gebruik van TriAcneal Expert, Natalya's huid kan tintelen, alsof ze geïrriteerd is (alleen omdat haar hydrolipidenlaag nu verzwakt is). In dit geval moet ze 1-2 dagen pauze nemen, maar daarna moet u de emulsie hervatten..

Dichter bij het begin van de cyclus had Natalia moeten schoonmaken om een ​​nieuwe uitbarsting van huiduitslag te voorkomen. Om de ontsteking uit te drogen werd een kleurloze spotbehandeling met correctorpotlood voorgeschreven..

Natalia's mening na zes weken:

- Op het moment van testen stopte ik met make-up (foundation, poeder) - ik liet alleen mascara achter. Daarom waren er geen problemen met het meerdere keren per dag wassen met micellair. Ik had altijd wattenschijfjes en een klein flesje Cleanance Micellair Water bij me, evenals een reserve crème. De huid was comfortabel - micellair geeft een gevoel van frisheid, het is erg zacht, er is geen plakkerigheid die ik zou willen afwassen. Ik waste 's avonds mijn gezicht met Avène Cleanance Gel - zoals Galina Viktorovna adviseerde, druppelde ik een druppel in mijn handpalm, wreef een beetje om schuim te krijgen. Ik heb de gel niet rechtstreeks op mijn gezicht aangebracht. Positieve indrukken - de gel veroorzaakte geen uitdroging.

In eerste instantie had ik Expert voor de ochtend, voor de Hydra-avond om de andere keer met TriAcneal. Zoals de arts had voorspeld, reageerde de huid op TriAcneal met peeling en irritatie. Ik hield vooral van de vochtinbrengende, kalmerende Hydra. Het lijkt meer op een genezende crème, het heeft een dichtere en rijkere textuur; Expert is gemakkelijker, ik denk dat het voor iedereen geschikt zal zijn. In het geval van een ontsteking heb ik ook Cleanance Spot Treatment gehad, een lokale corrector, maar ik zag er geen effect van..

Tijdens het testen verschenen meer huiduitslag - precies zoals de dokter had voorspeld. Daarom hebben we procedures verbonden - ik ging schoonmaken. Ondanks deze verslechtering hou ik uiteindelijk van de algemene toestand van de huid - deze is gehydrateerd, glad, dicht, de teint is egaler geworden. Ik wil Avene blijven gebruiken.

Galina Viktorovna's opmerking: “De huid van Natalya werkte geweldig, zelfs beter dan ik had verwacht. Vóór het experiment was het dun, droog (alsof het strak stond), met roodheid en doorschijnende vaten. Meestal duurt het herstel van een dergelijke huid lang. Maar Natalia had een duidelijke verbetering in zes weken: de textuur egaliseerde, de roodheid verdween. De huid is dicht, gehydrateerd geworden, het exfoliëringsproces is weer normaal geworden. Dit succes neemt echter niet weg dat Natalia tijdig naar cosmetische reiniging moet gaan. Als ze dit doet en de thuiszorg van Avène Cleanance blijft gebruiken, zal ze geleidelijk geen last meer hebben van acne. ".

Ksenia kreeg, zoals velen, in haar tienerjaren huidproblemen. En sindsdien, al meer dan tien jaar, leeft ze met een klein aantal huiduitslag (open en gesloten) op haar gezicht, meestal gebonden aan de cyclus. Er zijn ook zwarte stippen. Tegelijkertijd vindt hij zijn huid ook niet vettig: "De huid is eerder gecombineerd - de T-zone is normaal (hij kan soms glimmen), er zijn problemen op de wangen, terwijl er droogte is." Ksenia ging niet eerder naar schoonheidsspecialisten met dit probleem - ze woonde in een ander land en had niet de kans.

Volgens Galina Viktorovna heeft Xenia geen hyperkeratose (een schending van de afschilfering van het stratum corneum), zoals Natalia. Ze heeft een gecombineerde huid: het voorhoofd, de neus en de kin zijn normaal, en er is hyperfunctie van de talgklieren op de wangen (hoewel het meestal andersom is). De talgklieren op de wangen produceren een te dikke en overvloedige afscheiding. “Desalniettemin heeft Ksenia slechts het eerste, nog niet uitgebrachte stadium van acne. In haar geval zijn een uitgebalanceerd dieet en goede thuiszorg vereist ”, zegt de dokter. “Ik heb een voedingsprogramma waar ik me aan probeer vast te houden. In feite is het belangrijkste voor mij om alle "afval" van voedsel uit te sluiten - chips, bijvoorbeeld, of vette dingen zoals mayonaise. Als ik mayonaise ga eten, zal er meer ontsteking zijn! ”Zegt Ksenia.

Het doel: 's ochtends de huid afvegen met Cleanance Micellar Water (op dagen dat je hypergevoelig bent kun je wassen met een gel, maar de huid direct bevochtigen met Cleanance Hydra cream). Breng de Cleanance Expert talgregulerende emulsie aan. Reinig de huid gedurende de dag minstens 3-5 keer met micellair water en herhaal de emulsie eenmaal.

Voor 's avonds: Cleanance Gel en TriAcneal Expert-emulsie. Gebruik Spot Treatment potloodcorrector en breng elke 8-10 dagen een Cleanance Mask aan op de wangen.

Ksenia's indrukken na zes weken gebruik:

- Ik heb eerder micellair water van Avène gebruikt, ik vind het lekker. De mijne was echter van een andere lijn, maar het bleek dat Cleanance Micellar Water niet slechter is. Ik schonk het in een flesje en ik had het altijd bij me. Er waren geen ongemakken, geen ongemak.

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel - het reinigt goed,' s ochtends stond ik op zonder enige olieachtige glans.

Ook 's avonds gebruikte ik TriAcneal - de huid werd er goed mee vernieuwd, de bovenste laag werd afgepeld, het werd gladder. Peeling verscheen - maar ik kwam er pas achter toen ik op een gegeven moment besloot om poeder aan te brengen. Ik blijf de emulsie nu gebruiken, ik hou van het effect.

In de ochtend en in de middag heb ik gebruik gemaakt van de talgregulerende Cleanance Expert. Goede verzorging voor de dag - verwijdert glans, de textuur is licht (iets tussen crème en serum), wordt aangenaam aangebracht, trekt zeer snel in.

Ik had ook Cleanance Hydra-crème in geval van huidverstrakking en peeling. Toegegeven, dergelijke problemen zijn niet ontstaan ​​- maar ik heb het toch geprobeerd. Het is rijker, meer hydraterend, maar geeft ook glans aan de huid.

Ik kreeg ook elke 8-10 dagen een gommage-masker voorgeschreven en ik heb het op deze manier aangebracht - ik heb het op een droge huid aangebracht, als een crème, en het na vijf minuten afgewassen. Toen zei de dokter dat het mogelijk is en zelfs minder vaak, omdat de huid al is vernieuwd door TriAcneal, en daarmee, nieuw, het is noodzakelijk om het zachter te behandelen.

En het Spot Treatment-potlood - hielp om snel met ontstekingen om te gaan, letterlijk de volgende dag zakte het weg.

Na zes weken Avène Cleanance is de huid comfortabel, gladder en treedt er geen peeling op. Cyclusgerelateerde uitslag is er nog steeds, maar er zijn er minder, en met een potlood verdwijnen ze sneller.

Galina Viktorovna's opmerking: “En nogmaals, ik ben blij: Xenia had een geïrriteerde huid met een verstoorde hydrolipidenlaag. Nu de roodheid verdwenen is, is het patroon van de epidermis afgevlakt (die "juiste cellen" zijn met succes gegroeid), en het belangrijkste is dat er een gezonde satijnglans is verschenen. De huid wordt gehydrateerd waardoor deze niet meer schilfert. Peeling verstopt de kanalen van de talgklieren niet. Het geheim wordt normaal gesproken uitgescheiden, dus het probleem van premenstruele ontsteking zal na verloop van tijd verdwijnen. ".

Valentina, 27 jaar oud

Van alle drie de heldinnen is Valentina de meest ervaren acnebestrijder. Ze had altijd een kleine probleemhuid. Maar na een reis naar India drie jaar geleden, waar Valentina de verkeerde zorg kreeg en een gezichtsmassage met oliën kreeg, begon een exacerbatie. "Ik mocht helemaal geen olie", zegt ze. - Ik kwam er later achter. Oliepreparaten verstoppen de poriën. En ik begon een uitslag die in abcessen veranderde. Ik had het geluk dat ik bij Galina Viktorovna kwam! "

Galina Viktorovna leidde de patiënt twee jaar om een ​​blijvend resultaat te bereiken - en ze slaagde erin haar van de vierde fase van acne naar de eerste milde fase te brengen. 'We hebben maskers gedaan, procedures, elektrocoagulatie... Het is beter om het niet eens te onthouden. Het kostte veel geld, ik moest zelfs een lening afsluiten. Als gevolg hiervan hebben we die situatie na India overwonnen. Er zijn alleen littekens over, we polijsten ze - we hebben zowel de laser als de peelings gedaan. Nu moet ik het resultaat behouden - ik heb zorg nodig die niet opnieuw tot dergelijke verergeringen leidt, maar de huid hydrateert.

Zelfs vóór dit hele verhaal behandelde ik acne met zelfgemaakte lijnen, die aanzienlijk droogden - het leek me toen dat als het opdroogt, het werkt. Galina Viktorovna legde uit dat dit niet zo is, dat de huid gehydrateerd moet worden ".

Galina Viktorovna zegt dat Valentina's huid nu in een stabiele goede conditie is, maar dat ze ondersteunende zorg nodig heeft om de hydrolipidenlaag te herstellen, fijne rimpels te verwijderen en geen 'cosmetische acne' te veroorzaken - een situatie waarin blokkades, comedonen, inflammatoire de elementen.

In de ochtend wordt ook wassen met Cleanance Micellar Water voorgeschreven. Vervolgens moet Valentina een druppel Cleanance Hydra-vochtinbrengende crème mengen met een druppel TriAcneal Expert-emulsie en met zachte bewegingen aanbrengen zonder over de huid te wrijven.

Retinol verhoogt de lichtgevoeligheid van de huid, maar Galina Viktorovna heeft geen crème met een SPF-factor voorgeschreven, omdat de zon inactief is tot het einde van de lente (ze schrijft TriAcneal Expert niet voor aan patiënten in de zomer).

Gedurende de dag zal Valentina haar gezicht af en toe met micellair water afnemen, de Cleanance Hydra-moisturizer herhalen en haar gezicht elke 1-1,5 uur met Thermaal water van Avène spoelen. "90% van de moisturizers absorbeert vocht uit de lucht - en als het daar niet wordt aangetroffen, droogt de huid juist af." De arts is van mening dat het correct is om het volgende te doen: bewaar thermaal water op het bureaublad, spray regelmatig naast u (niet op de huid, om niet het tegenovergestelde effect van uitdroging te veroorzaken) en stel uw gezicht bloot aan de waterwolk.

Na een avondgel wash werd TriAcneal Expert aangesteld. Elke 8-10 dagen kan Valentina het Cleanance Mask gebruiken, maar als masker, niet als scrub (niet de huid masseren). Om geen irritatie te veroorzaken, dient u de komende dagen geen emulsie met retinaldehyde toe te passen, maar alleen Cleanance Hydra vochtinbrengende verzachtende crème ".

Valentina's indrukken na zes weken:

- Ik gebruikte graag Cleanance Micellar Water - Ik weigerde make-up, het was geen probleem om het meerdere keren per dag af te vegen ('s ochtends mijn gezicht afvegen, dan tijdens de lunch op het werk en daarna na het sporten). Het enige dat ik lees, is dat ze make-up van haar ogen verwijdert, maar ze pakt mijn mascara niet. De huid van het gezicht is er erg comfortabel bij..

'S Avonds waste ik mijn gezicht met Cleanance Gel, een niet-irriterend product dat goed reinigt.

Van de crèmes had ik Hydra - gewoon een prachtig ding, een vochtinbrengende crème die ik zeker zal blijven gebruiken. De huid ziet er geweldig uit - gehydrateerd, gezond, zonder roodheid, terwijl ze een lichte textuur heeft en een aangename geur. Het kan op verschillende manieren worden opgenomen - soms liet het een olieachtige glans achter, maar ik veegde het af met servetten. Maar het gevoel van comfort op de huid is zodanig dat je het kunt verdragen - ik heb al een tweede zo'n tube gekocht.

Van TriAcneal, een crème met retinaldehyde, had ik geen bijwerkingen (peeling, irritatie). Misschien omdat ik het 's ochtends met Hydra heb gemengd, zoals Galina Viktorovna adviseerde. Ik ben van plan het verder toe te passen.

Ik kon het Cleanance-masker maar één keer in de tien dagen gebruiken, maar het lukte me ook om erin te komen. Reiniging, aangebracht in een dunne laag, tintelt een beetje. Maar zonder kapot te gaan, verdraagt ​​de huid het normaal.

Mijn poriën moeten nog steeds regelmatig worden schoongemaakt - ik probeer er ongeveer eens in de zes weken naar toe te gaan, dan wordt het niet schoongemaakt, maar het lijkt erop dat je niets met je gezicht hebt gedaan. Als je je acne al hebt overwonnen, het teruggebracht tot een acceptabel uiterlijk, zijn er geen permanente abcessen - de Avène-lijn biedt goede ondersteuning en brengt de huid terug naar een gezonde en rustige staat..

Galina Viktorovna's opmerking: “De taak is volbracht - de huid heeft een gezonde glans, is elastisch en goed gehydrateerd. Er komt meer secretie vrij, waardoor de stofwisseling is verbeterd. Over het algemeen is dit het geval als alles goed is en het belangrijk is om de balans niet te verstoren. Om dit te doen, moet Valentina medische cosmetica voor een probleemhuid blijven gebruiken ".

Bedankt voor uw hulp bij het organiseren van het experiment "Instituut voor Plastische Chirurgie en Cosmetologie" en Galina Viktorovna Sofinskaya.

avene en probleemhuid

Meisjes, hoe mijn huid mij heeft gekregen! Dat is interne acne! En nu, in het algemeen, onderhuids over de hele wang, om nog maar te zwijgen van de T-zone, waarop elke porie een zwarte stip is! Verdriet niet anders! Dat ik de stroom, een vijg, niet heb geprobeerd, vóór de menstruatie verandert het in een walgelijke huid (((een hele doos maskers, crèmes en wasmachines - de planken breken. Ik heb onlangs een nieuw product gekregen, een set van avene, mijn teint is gladder geworden, maar alles komt eruit (alle puistjes) Wie heeft deze cosmetica gebruikt, helpt het echt, of weer geld in de put?

Aven beoordelingen over cosmetica voor een probleemhuid

Avene - zonbescherming voor de meest gevoelige huid

Anthelios - nr. 1 in Rusland op aanbeveling van dermatologen

Maak kennis met de unieke kit voor intensief bleken!

Ergonomie en duurzaamheid met RADIUS-tandenborstels

Uriage - zorg voor de tere huid van baby's en baby's

Veilige en effectieve zorg voor jou en je baby

Revitaliserende gezichts- en lichaamsbehandelingen met Gezatone-apparaten

Avene DermAbsolu - Fundamentele zorg voor een rijpere gevoelige huid.

Aravia Professional - Spa-ontharing, paraffinetherapie, lichaamsverzorging

Batiste - Droogshampoo nr. 1 in Europa

Bioderma Hydrabio Perfector - bescherming en uitstraling van uw huid

CeraVe - Innovatie om de beschermende barrière van de huid te versterken!

Vinopure is een eenvoudige en effectieve oplossing om huidonvolkomenheden te elimineren.

Gedurfd design en waanzinnig plezierige SPA-verzorging bij u thuis

Wimperbooster - Lange, volumineuze, dikke wimpers!

Elancyl Slim Design - gladdere, stevigere en stevigere huid

Filorga - formules geïnspireerd door behandelingen uit de esthetische geneeskunde

GiGi - een combinatie van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige biotechnologische producten

Guam - Natuurlijke Italiaanse cosmetica op basis van algen

Koreaanse cosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging

Toonaangevend laboratorium voor professionele cosmetica in Israël

Isdin is het nummer 1 merk in Spanje! Innovatieve bescherming tegen de zon

Zeg hallo tegen je nieuwe helper - de revolutionaire haararmbanden met spiraal

Probeer Japanse maskers van de hoogste kwaliteit

Johnny's Chop Shop - een stijlvolle lijn cosmetica voor mannen die er geweldig uit willen zien!

Plant energie voor schoonheidshaar

Loreal Professional - Bron Essentielle bron van natuurlijke haarschoonheid

La Roche-Posay - dermatologische aanbeveling voor de nr. 1 gevoelige huid!

Matrix - Keep me Vivivd - kleurbehoud in heldere tinten

Mustela - veilige en effectieve zorg voor jou en je baby
06.10.2017

Nature`s Bounty - Voedingssupplementen ter ondersteuning van uw gezondheid en schoonheid

Orthomol - Duitse vitamines voor uw gezondheid!

O.P.I - de wereldleider in professionele nagelverzorging!

Foto - de kracht van de natuur voor je haar!

Balsems voor droge, gesprongen en geïrriteerde lippen en huid

Royer - natuurlijke cosmetica met 100% biologisch slakkenslijm!

Huidcode - Code voor een gezonde, mooie huid

Klinisch effectieve medische cosmetica die een effectieve vervanging zijn voor chirurgie

Betrouwbare dermocosmetologische huidverzorgingsproducten voor pasgeborenen, kinderen en volwassenen

De Dr. Knoop - 212 Bristled Pleasure!

Uriage - Age Protect - rimpelcorrectie en uitstraling

Uriage - Hyseac - Uw ideale behandeling voor een probleemhuid
2017/01/11

Verstevigende werking tegen tekenen van veroudering

Weleda Moisturizing Lip Balms zullen je lippen omhullen met de uitstraling van natuurlijke schoonheid!

CORA - een combinatie van natuurlijke ingrediënten met de nieuwste geavanceerde technologie

  1. Beoordelingen
BEOORDELINGEN
HUID GEZONDHEIDSCENTRUM
Recensies over apotheekcosmetica
Avene
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • vijf
  • .
  • 523
  • "

Kopa Olesya Donau-dorp | 11.06.2020 |

After Shave Fluid 75 ml (Avene, voor mannen)

Conclusies: ik kocht het voor mijn man, omdat ze altijd last heeft van irritatie na het scheren. Over het algemeen vond ik het leuk. Er was praktisch geen irritatie, de huid was comfortabel, er was geen jeuk en roodheid. Zuinig in gebruik, tuba duurde ongeveer zes maanden. Witte kleur, vloeibare consistentie, licht. De geur is niet sterk, aangenaam, het parfum onderbreekt niet. We zullen andere middelen proberen.

Nadezhda N. Moskou | 11.06.2020 |

Verzachtend hydraterend stralend masker 50 ml (Avene, Sensibles)

Conclusies: geweldig masker! De textuur is vergelijkbaar met een dikke (maar niet vette) crème. Ik breng het in een dunne laag aan, na 10-15 minuten - ik hoef het niet eens schoon te maken met een droog servet (ik heb gewoon een erg atopische, droge huid, dus soms wordt het masker volledig opgenomen). Wat bijdraagt ​​aan het gebruiksgemak van dit masker. En wat ook belangrijk is, is dat er na opname geen beklemming is, geen plakkerigheid! Ik gebruik het samen met thermaal water (na 10-15 minuten doe ik een paar keer water op mijn gezicht). Het effect lijkt mij nog beter te worden.

Staviskaya Tatiana g Volzhsky | 10.06.2020 |

Hydrance Leger Emulsion SPF 30, 40 ml (Avene, Hydrance)

Conclusies: ik heb de eerdere beoordelingen van dit product gelezen en het voelt alsof ze over een heel andere tool zijn geschreven. Deze emulsie heeft niets te maken met Hydrans Optimal Lager spf20, die ik al zo'n 10 jaar gebruik. De textuur is dicht, olieachtig en laat een glans achter op het gezicht. Dit onaangename vet blijft op de huid achter en zet de poriën uit. Ik kan mijn teleurstelling over deze remedie niet in woorden uitdrukken..

Toryanik Olga Moskou | 30-05-2020 |

Verzachtend hydraterend stralend masker 50 ml (Avene, Sensibles)

Conclusies: het beste vochtinbrengende masker. Daarna is de huid gevoed, helder en glad. Perfect om te herstellen van schillen. Verzacht roodheid.

Raspopova Anna Krasnodar | 29-05-2020 |

Thermaal water 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: Uitstekende fijne spray, water hydrateert erg goed, ik ben blij met de aankoop

Marina Nosova Vladimirovna Voskresensk | 28-05-2020 |

Thermaal water 300 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: ik gebruik het al vijf jaar. Geen klachten. Hydrateert. De huid wordt wakker. Combineert perfect met vochtinbrengende crèmes, serums.

Irina de Bouwer | 17-05-2020 |

Thermaal water set 2x300ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: Verlicht perfect roodheid en vermindert irritatie, ideaal voor dagelijkse (zelfs bijna elk uur) hydratatie

Zhukova Nadezhda Selyatino | 13-05-2020 |

Anti-roodheid dagcrème Antirougeurs 40 ml (Avene, Antirougeurs)

Conclusies: De crème is geweldig, het gaat goed om met roodheid, ik breng het zowel puntsgewijs als op het hele gezicht aan, ik zal meer bestellen

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Isteal Intense Anti-Aging Serum 30 ml (Avene, YstheAL)

Conclusies: Het serum is dik, geel, trekt snel in, de huid wordt mat en fluweelzacht. Mogelijk niet geschikt voor een droge huid. Vereist langdurig gebruik. Ik hoop de opkomende gezichtsrimpels op het voorhoofd glad te strijken. Alleen 's nachts gebruiken. Tot nu toe lijkt het zo goed. Ik hou in het algemeen van Aveen. De pomp werkt naar behoren.

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Triacneal Expert Regulerende gladmakende emulsie 30 ml (Avene, Cleanance)

Conclusies: Ongeveer 5 jaar geleden kwam het goed naar voren, kleine uitslag verdwenen, objectief werd de huid schoner. Ik heb het onlangs opnieuw geprobeerd - de indrukken zijn niet hetzelfde, het is onaangenaam op de huid en het hielp niet zo goed bij huiduitslag. Er is iets veranderd, voordat de crème volgens mijn gevoel actiever was. Kan vlekken maken op kussens vanwege de gele kleur.

Subbotina Yulia Khimki | 13-05-2020 |

Thermaal water 150 ml (Avene, Eau Thermale Avene)

Conclusies: voor mij het beste. Ik heb bijna alle gepresenteerde apotheekmerken geprobeerd, maar deze is de beste, kalmeert snel, hydrateert, verfrist. Uitstekend water

Ab Leysan Kazan | 13-05-2020 |

Crème-gel regenererende aftersun 200 ml (Avene, Suncare)

Conclusies: een uitstekende tool! Ik zal meer nemen, na het strand kalmeert het de huid, verkoelt het. Trekt snel in, niet plakkerig. Geen filmeffect. Gebruikt door het hele gezin

Aven beoordelingen over cosmetica voor een probleemhuid

Gepubliceerd op 30 september 2019. Door Alice Cooper
Pagina 19.813 aandachtsfiches verdienen. Beoordelingswaarde: 87%

Ik maakte voor het eerst kennis met Avene-cosmetica toen ik nadacht over hoe ik van postacne af kon komen, ik begreep dat het onmogelijk was om zonder zuren te doen, maar ik was op zoek naar de meest effectieve crème.

Vóór de cosmetica van Aven gebruikte ik met succes een ander apotheekmerk LA ROCHE-POSAY om een ​​probleemhuid te behandelen, ik kocht de hele Effaclar-serie voor een probleemhuid, je kunt lezen over de gel voor het wassen op de link.

Hoewel de cosmetica van La Roche Sow erg goed is, maar ik de pigmentatiecrème daar niet vond, moest ik in andere bedrijven kijken, veel mensen prezen Avene Triacneal.

In onze Samara-apotheken vond ik het niet, ik ging bijna overal rond waar cosmetica wordt verkocht, ik vroeg om in de database te kijken in welke van de apotheken het zou kunnen zijn, maar het was overal leeg! Maar de aardige apothekers weigerden me niet en gaven me monsters, dus mijn aandringende advies aan jou, voordat je farmaceutische cosmetica koopt, vraag om monsters om te beginnen, in grote apotheken zijn ze er altijd, zoals bedrijven als Vichy, Aven, La Roche Posey produceren ze zeker en, bijvoorbeeld, Ik kreeg een monster van deze crème in een volume van 5 ml, en als je bedenkt dat ik zo naar twee apotheken ging, heb ik de crème geproefd en het was niet jammer om 1000 roebel per tube uit te geven.

Apotheekcosmetica zijn niet goedkoop, maar ze zijn het waard, de kwaliteit is meerdere keren beter dan wat in reguliere winkels wordt verkocht, en als je een onzuivere huid hebt, dan is de apotheekserie een goede optie voor gezichtsverzorging, aangezien de cosmetica niet-comedogeen is, hoewel dit goed is.

Ik kocht de crème, ze brachten hem naar mij vanuit Moskou, waar hij werd verkocht in de eerste dichtstbijzijnde apotheek:

Tube, 30 ml, gemaakt in Frankrijk.

Het heet TRIaknel omdat het drie actieve componenten bevat - glycolzuur, retinaldehyde (een derivaat van vitamine A) en effectiose (een speciale gepatenteerde stof en ik heb geen volledige informatie over wat het werkelijk is op internet gevonden, dus die ik niet kan ontcijferen).

De crème belooft al het vuil in de poriën op te lossen, post-acne lichter te maken, de huid te verzachten en nog veel meer, die ik heb gekocht.

De crème is geel van kleur en heeft een specifieke geur, we persen het product door een smalle tuit, het is hier over het algemeen niet fundamenteel, we brengen het middel niet op een punt aan, het enige dat ik kan aannemen is dat er door zo'n klein gaatje minder lucht in de buis komt en dat de crème niet oxideert.

Hier is zo'n worm uitgeknepen:

Het verspreidt zich gemakkelijk en laat geen vet of plakkerigheid achter, de huid voelt aangenaam aan, fluweelzacht. De room smaakt een beetje zuur, wees niet verrast, ik heb het geprobeerd, ik wilde zeker weten dat er zuren in de samenstelling zitten.

Na distributie blijft er een gelige tint op de huid achter, dit is dus geen ochtendbehandeling, de crème dient voor het slapengaan aangebracht te worden:

Zoals u weet, mogen zuren niet worden meegevoerd, ze hebben natuurlijk een positief effect op de huid, maken het zachter, gladder, de teint wordt uniform, MAAR gebruik ze niet in de zomer, omdat het beladen is met ouderdomsvlekken, onthoud dat de zon en zure huidverzorging - dingen zijn onverenigbaar.

Dezelfde crème was mij niet verboden in de apotheek om in de zomer te gebruiken, alleen de volgende ochtend is het nodig om een ​​beschermende crème op het gezicht aan te brengen, wat ik over het algemeen deed, ik had geen problemen, maar de huid van iedereen is anders, als er aanleg is voor pigmentvlekken, dan is het beter riskeer niet.

Ik merkte een positief effect bij het gebruik van de crème, het aantal verstopte poriën nam echt af, alleen de crème loste de bestaande niet op, ik ging naar een mechanische reiniging van mijn gezicht, waar ze mijn huid reinigden, maar toen ik Triacnel gebruikte, waren de poriën niet meer verstopt, er zitten nog zuren in richting werk.

Het reliëf is ook enigszins geëgaliseerd, maar niet veel, de crème is niet zo agressief. Nadat ik het op de huid heb aangebracht, merk ik niet eens roodheid, mijn gezicht is vriendelijk voor mij. Hoewel als er wonden in het gezicht zijn, ik een lichte kneep voel, wat nogmaals de aanwezigheid van zuren in de compositie bewijst.

Ik vind het ook leuk dat de crème, zij het oppervlakkig, mee-eters verheldert en de huid zachtjes exfolieert. 'S Morgens voel ik dat mijn gezicht zachter is, net als na een lichte peeling.

Maar deze crème heeft me niet gered van het postacne-probleem, en dit is precies waarom ik het in de eerste plaats heb gekocht. Voor mij bleek Aven Triacnel zwak te zijn, ik merkte geen goed effect op, gewone darsonvalization helpt me veel beter, de huid regenereert en regenereert sneller.

Dus ik kan de volgende positieve aspecten van deze crème benadrukken:

- egaliseert het reliëf (zij het een beetje)

- veroorzaakt geen huidpigmentatie na gebruik

- lost comedonen en mee-eters op (zij het oppervlakkig)

- laat geen plakkerig gevoel achter

- moeilijk te vinden in een apotheek (hoewel het alleen in mijn stad kan zijn)

- verheldert slecht na acne

Dus ik kan de crème aanbevelen, maar ik zou graag willen opmerken dat mijn huid ongevoelig en niet dun is, zelfs normaal reageert op sterke peeling, misschien als je een meer plooibare huid hebt, zal het effect meer merkbaar zijn.

Huidige beoordelingswaarde: 87% op basis van stemmen van 12 promotors.
Geef uw beoordeling:

Aven beoordelingen over cosmetica voor een probleemhuid

Overweeg om een ​​van deze reinigingsgels aan te schaffen.
1. Wasgel voor Hydra Vegetal van Yves Rocher
2. Wasgel voor Sebo Vegetal van Yves Rocher. Laat meer zien...
3. Wasgel Cleanance Soapless Gel Cleanser van Avene.
4. Gel voor het wassen van Sébium Gel Moussant van Bioderma.
5. Wasgel Reinigingsmiddelen van CeraVe.
6. Gel voor het wassen van Topicrem Cleansing
7. Topicrem AD Ultra reinigingsgel voor gezicht en lichaam
8. Topicrem AK reinigingsgel voor de vette en gevoelige huid

Wie heeft gebruikt - hoe gaat het met jou??

Mijn huid is vettig en met gesloten comedonen. Ik word behandeld voor hoge hormonen, alles lijkt in orde en de huid ook. Maar mijn La Roche-Posay Effaclar Gel Moussant Purifiant raakt op, dus ik wil het veranderen in iets goeds, maar ook duurs. Ik ben geïnteresseerd in een gel die de huid niet wast totdat hij piept, maar die hem in de zomerse hitte goed reinigt van vet en stadsstof, en natuurlijk zodat hij niet uitdroogt (hoewel ik na elke wasbeurt de hele tijd toner gebruik).

Of wat kun je adviseren over reinigingsgels voor mijn huidtype?

Avene cosmetica: merkinformatie en assortiment

Bijna elke vrouw verricht dagelijkse zelfzorgactiviteiten. Een grote rol in haar leven wordt gespeeld door cosmetica, bovendien goede en hoge kwaliteit. Correct geselecteerde verzorgingsproducten zorgen niet alleen voor elasticiteit en gezondheid van de huid, maar geven ook meer zelfvertrouwen. Veel vrouwen geven de voorkeur aan de Franse cosmetica van Avene. In dit artikel zullen we de informatie over het merk, zijn assortiment, voor- en nadelen, aanbevelingen voor gebruik en beoordeling van recensies nader bekijken..

Merkinformatie

De Franse fabrikant Avene levert al bijna 20 jaar een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Het werd opgericht in 1990. Frankrijk werd het land van het merk. Aanvankelijk werden de producten van het bedrijf vertegenwoordigd door verschillende cosmetische lijnen die waren ontworpen voor vrouwen van verschillende leeftijdscategorieën. Vanaf het allereerste begin werden de cosmetica van Avene op de markt gebracht als hypoallergeen. Het was in veel apotheken verkrijgbaar..

Verzorgingsproducten van het bedrijf Avene geven de huid een aantrekkelijk uiterlijk en zijn ook perfect bestand tegen verschillende soorten esthetische defecten. Alle producten van het merk helpen de optimale vochtbalans van de huid te behouden. Tegenwoordig is het merk Avene in veel landen van de wereld bekend. Er is veel vraag naar de producten van het bedrijf, zowel onder volwassen vrouwen als onder de jongere generatie..

Kenmerken van cosmetica

Cosmetica van het Franse bedrijf Avene bieden uitstekende zorg voor de dermis, omdat het een van de belangrijkste elementen bevat: thermaal water, dat genezende eigenschappen heeft. Dankzij de aanwezigheid van dit ingrediënt zijn de producten van Avene ideaal voor een ongezonde of gevoelige huid. De thermale bron werd ontdekt in de 19e eeuw, er werd een populair balneologisch resort in de buurt gebouwd. Opgemerkt moet worden dat thermaal water silicaten en andere stoffen bevat die rijk zijn aan rotsen. De pH is neutraal op 7,5. Het water is bacteriologisch. Het bevat 14 mg / l kwarts.

Het is de aanwezigheid van verschillende mineralen in de samenstelling die de huid voedt, het zuur-base-evenwicht perfect in stand houdt en ook de snelste genezing van verschillende soorten ontstekingen en irritaties bevordert. Biologische en farmacologische studies hebben het therapeutische effect van Avene-producten op de huid bewezen. In Frankrijk zijn ongeveer 600 proeven uitgevoerd, die de kalmerende werking van de Avene-producten hebben bevestigd. Het assortiment van het bedrijf omvat een breed scala aan verzorgingsproducten. Dit omvat lotions, douchegels, deodorants, verschillende crèmes.

De producten van het merk zijn geschikt voor verschillende huidtypes, waaronder de gevoelige en allergische huid..

Opgemerkt moet worden dat alleen thermaal water wordt gebruikt bij de productie van Avene-cosmetica, wat erg belangrijk is. De producten bevatten ongeveer 60% ervan, hoewel het in zijn natuurlijke vorm behoorlijk effectief is, omdat het vrije radicalen neutraliseert, waardoor de huid gehydrateerd, zacht en stralend blijft. Het kan worden gebruikt als dagelijkse basisverzorging van de gezichtshuid. De effectiviteit van thermaal water na verschillende cosmetische ingrepen, tijdens dermatologische aandoeningen, wordt opgemerkt, omdat het goed omgaat met ontstekingen en ook een snellere genezing van verschillende soorten schade bevordert.

U moet zeker letten op de beschrijving van het water, want het wordt getest, wat de veiligheid bevestigt, zelfs wanneer het op een gevoelige huid wordt aangebracht. Het is zelfs geschikt in gevallen waarin het gebruik van cosmetica gecontra-indiceerd is. Het kan het beste 's ochtends worden gebruikt voordat make-up wordt aangebracht. Hoewel water de hele dag door kan worden aangebracht om tekenen van vermoeidheid te verwijderen en frisheid toe te voegen.

Het is handig om het buitenshuis te gebruiken, omdat het wordt aangeboden in een spuitbus. Het is voldoende om het product op de hals en het gezicht te spuiten als er een gevoel van droogheid en beklemming is..

Voor-en nadelen

Het Franse bedrijf Avene produceert al meer dan 20 jaar hoogwaardige cosmetica en is zelfs geschikt voor de huid die vatbaar is voor allergische manifestaties..

De volgende voordelen van Avene-producten moeten worden opgemerkt:

  • uitstekende kwaliteit;
  • natuurlijke ingrediënten;
  • geschikt voor een gevoelige huid;
  • helpt bij het omgaan met irritatie van de huid;
  • beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten van wereldklasse;
  • gebrek aan bijwerkingen en contra-indicaties;
  • onberispelijke reputatie.

Meestal is het nadeel van cosmetica de prijs, maar hetzelfde kan niet gezegd worden over Avene-producten, aangezien de kosten van haar producten gemiddeld variëren van 700 tot 1500 roebel. Het is vermeldenswaard dat u voor normale zorg zelf een serie kunt kiezen. Als je bepaalde huidproblemen wilt aanpakken, moet je zeker een schoonheidsspecialiste of dermatoloog raadplegen..

Avene biedt verschillende series om veel huidproblemen op te lossen. Laten we de verscheidenheid aan Avene-verzorgingsproducten eens nader bekijken.

Voor gevoelige huid

Het is nogal moeilijk voor eigenaren van een gevoelige huid om de beste gezichtsbehandeling te kiezen, omdat deze alleen die stoffen mag bevatten die geen allergische manifestaties veroorzaken. De crème moet zeker kalmeren en hydrateren. De serie voor de gevoelige huid omvat de volgende producten:

  • make-up remover-melk bevat thermaal water, natriumhyaluronaat en milde reinigende ingrediënten;
  • lotion met natuurlijke silicaten heeft een verzachtend en tonisch effect; zacht schuim stelt u in staat om betrouwbare bescherming te creëren tegen externe factoren;
  • reinigingsgel is verantwoordelijk voor het verwijderen van make-up en reinigt ook perfect de epidermis;
  • micellair water wordt gebruikt om cosmetica te verwijderen, zorgt voor hydratatie en kalmeert ook perfect de huid;
  • gezichtsscrubgel wordt gebruikt om te reinigen, het reliëf glad te strijken, dode cellen te verwijderen; met zijn hulp wordt de huid van het gezicht stralend en fris;
  • gezichtsmasker bevat kokosolie en kartama, die helpen de huid te hydrateren; het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid;
  • serum met liposomen, glycerine en glycol - de ideale keuze voor intense hydratatie; het geeft de huid fluweelzacht, zacht, elastisch en stralend;
  • crème in combinatie met een voedingscomplex en vitamine E zorgt voor regeneratie van de huid, versterkt de beschermende barrière.

Voor problematische en vette huid

De Cleanance-K-serie is de optimale keuze voor de tienerhuid. Deze lijn wordt vaak gekozen voor een volwassen huid met huiduitslag en acne, aangezien deze problemen vaak optreden wanneer metabolische processen in het lichaam worden verstoord. Deze serie bevat de volgende producten:

  • schoonmaak gel;
  • lotion met een matterend effect;
  • gladmakende crème;
  • diep reinigend masker.

Alle bovenstaande producten in combinatie hebben een reinigende, genezende, verzachtende, exfoliërende en bacteriedodende werking op de huid. Zonnebrandcrème-emulsie is geweldig om acne te voorkomen. Een speciale gelcrème is bedoeld voor sterk aangetaste gebieden en om lokale defecten te elimineren, volstaat het om een ​​wit potlood te gebruiken.

Bij gebruik van de gehele Cleanance behandellijn kunt u verschillende huidproblemen aan, namelijk:

  • huiduitslag;
  • acne;
  • verhoogd vetgehalte enzovoort.

De Cleanance-lijn omvat niet alleen geneesmiddelen, maar ook producten voor dagelijks gebruik. Micellair water en reinigingsgel verdienen speciale aandacht.

Voor een vochtarme huid

De Hydrance-lijn is een uitstekende keuze voor de verzorging van een vochtarme huid. Zoals u weet, leidt onvoldoende vocht tot vroegtijdige veroudering. Voor de droge huid is Riche-crème geschikt, en voor normale of gemengde huidtypes Legere. De samenstelling van deze serie producten omvat lipiden, lipomucine, glycerine, die diep in de huid doordringen. Deze liniaal verlicht irritatie.

Voor een ouder wordende huid

De series Ystheal en Eluage zijn de optimale oplossing voor volwassen vrouwen, want op deze leeftijd heeft de huid speciale zorg nodig om mooi en jong te blijven. Met de bovenstaande lijnen kunt u mimische rimpels verwijderen, de huid elastisch maken. Ze worden zelfs gebruikt voor problemen zoals kraaienpootjes, nasolabiale plooien, enzovoort..

Er is een hele reeks producten ontwikkeld voor de rijpere huid: oog- en gezichtscrèmes, emulsie en gelconcentraat. Ze omvatten retinaldehyde (RAL), hyaluronzuurfragmentatie (HAF). Met deze producten kunt u problemen zoals een slappe huid rond de ogen, wallen en donkere kringen onder de ogen vergeten..

Voor huid met roodheid

Antirougeurs-producten helpen de roodheid van de dermis te verminderen, die kan worden veroorzaakt door ziekten zoals rosacea, erythrose enzovoort. Met behulp van de crème blijkt het capillaire gaas minder opvallend te maken en ook de huid te kalmeren. Een emulsie is ideaal om de microcirculatie van het bloed te verbeteren en de huid te beschermen tegen weersinvloeden..

Het masker vermindert ontstekingen, beschermt de huid en hydrateert deze dankzij ruskusextract. Deze serie is perfect na het toepassen van een laserprocedure om vasculaire netwerken te verwijderen, maar ook in geval van diffuse roodheid of als reactie op plotselinge temperatuurveranderingen..

Voor beschadigde en geïrriteerde huid

Het Cicalfate-assortiment is een goede keuze voor de huid van alle leeftijden. Hiermee kunt u de buitenste laag van de huid herstellen, zelfs na blootstelling aan externe agressieve factoren. Elk product bevat antibacteriële stoffen die bijdragen aan het snelle herstel van cellen. De crème heeft een genezende werking, wat erg belangrijk is bij luierdermatitis, chirurgische hechtingen en diverse snijwonden.

Maar de antibacteriële ingrediënten bieden bescherming tegen secundaire infecties. Lotion met uitdrogend effect bevordert het snelste herstel van de huid die vatbaar is voor barsten en maceratie.

Voor droge huid

De Cold Cream-lijn is de perfecte keuze voor de droge huid. De serie bevat gel, zeep, gezichts- en handcrème, lichaamsemulsie, lippenbalsem. Ze zorgen voor het herstel van de hydrolipidenfilm. Laten we de tools uit deze lijn eens nader bekijken, namelijk:

  • zeep en gel om de huid te beschermen, verzachten en reinigen;
  • lippenbalsem bevat vitamine E en F; het gaat goed om met schilfering en droogheid, die zowel optreden na weersfactoren als medicamenteuze behandeling;
  • gezichtscrème maakt de huid zacht en gehydrateerd;
  • lichaamsemulsie voedt en verzacht de huid perfect, omdat het cartam-, sesam- en kokosolie bevat;
  • handcrème gaat om met peeling.

Voor atopische huid

Voor dit huidtype is een aparte productlijn ontwikkeld genaamd Trixera. Het is geschikt voor mensen die last hebben van allergische reacties, dermatitis en andere ziekten. Conventionele cosmetica kan verschillende reacties in het lichaam veroorzaken. De Trixera-serie is een uitstekende keuze voor een atopische huid omdat deze geur- en parabenenvrij is.

De Trixera-serie omvat de volgende producten:

  • verzachtende crème verlicht jeuk, hydrateert de huid;
  • balsem is een redding als u een droge dermis heeft of atopische dermatitis heeft;
  • bad- en douchegel zijn geformuleerd voor dagelijks gebruik en beschermen tegen de negatieve effecten van chloorwater.

Avene biedt een aparte lijn voor mannen, evenals producten die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling.

Apotheekproducten zijn veilig en effectief, omdat ze verschillende laboratorium- en klinische onderzoeken hebben doorstaan..

Meer Over De Preventie Van Acne